תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחר שניסיתי לשחק באטלפילד, המשחק והמחשב פתאום קפאו והייתי חייב לאתחל ישירות מהמחשב. בזמן שהמחשב עלה, היו כל מיני הפרעות על המסך ואז הגיע חלון הטעינה של הווינדוס.כשהטעינה כביכול הסתיימה המסך פשוט הפך שחור. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לעזאזל פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זאת תמונה מלפני חודש-חודשיים בערך מאז שנדפק לי הארד-דיסק עם כל מה שהיה בוא כולל באימיול עם הקרדיט http://img3.imagetown.net/51475592.jpg זה לכל מי שאומר שהוא לא מצליח להוריד כלום ! ??? :
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נעשה שינוי גדול ולרעה . ה3.6 כל כך הרבה יעיל וכל כך הרבה מהיר מה 15 שזה פשוט גורם לך לחשוב שמדובר בדפדפנים שונים לגמרי . אולי אנשים פה עם מחשבים עתירי משאבים לא שמים לב . אבל אצל ההורים שלי אני גולש על מחשב נייד ישן Thinkpad R50e , Pentium M 1.8ghz , 1 giga ram ואני לא מבין למה הסרטונים ביוטיוב כל הזמן מקרטעים לי . עד שהבנתי שמדובר הפיירפוקס , שהרי מתוך 1 גיגה זכרון לוקח 512 , מה גם בגלל סרטון עלוב מאמץ את המעבד כמעט עד למקסימום שלו .. התקנתי פיירפוקס 3.6 , נפתרה כל הבעיה שומע סרטונים בלי לאמץ כלל את המעבד , נשאר באזור ה 10% . נראה לי גם במחשב בבית שלי אני אסיר את הפיירפוקס 15 ואחזור ל 3.6 הטוב והישן .
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ניסיתי 2 תוכנות עד עכשיו: 1. Corel Video Studio Pro x7 - התכנה לא רעה, אבל כל פרויקט שאני עושה היא מעלימה סאונד באמצע הפרויקט. אחרי כמה ריסטרטים למזלי הצלחתי להציל פרויקט שעבדתי עליו שעות אבל זה קורה גם בפרויקטים אחרים ולפעמים אי אפשר להציל משהו.. פשוט נעלם כל הקול לאחר כחצי דקה. 2. CyberLink PowerDirector 12 - ה-rendering של הפרויקט בעייתי לבעלי nvidia. אין תמיכה בהרבה פורמטים מוכרים. ואלה 2 תוכנות שנמצאות ברשימת TOP שחיפשתי בגוגל. לבסוף נאלצתי לחזור לMicrosoft MovieMaker ומתברר שמבין כל התוכנות שניסיתי היא הכי נורמאלית יש לכם אולי המלצות לתכנות עריכת וידאו נוספות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... נוד32 או AVG ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום נפלה עלי תובנה גדול אחרי שנמחק לי קובץ של סרט שירד 706MG מתוך 717MG אסור לסגור את מורפיוס או קזה כאשר הקובץ יורד לעצור קודם ואז לסגור !!!! או שהקובץ ימחק ללא זכר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התוכנה תמחק לכם את כל ההודעות מהאימייל בין אם תרצו אם לא תרצו, ללא אפשרות להחזיר אותם.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של קופ"ח מכבי והתברר שהוא נגוע בוירוס בשם IRC.WORM.EBRUSEX.A קיבלתי מייד הודעה עליו מתוכנת האנטיוירוס שלי BITDEFENDER שמנעה גישה לקובץ הנגוע : JAVA.PACKAGES כלשהי. חשבתי שבזה נגמר העניין אבל בסריקה רגילה של הדיסק הסתבר שקבצים רבים נוספים נדבקו במזיק, ביניהם קבצים של OFFICE וקבצי מערכת של חלונות (98). האנטיוירוס שלי לא יכול לנקות אותם ובבדיקה ברשת לא מצאתי דרך לעשות זאת. אמנם הוירוס מופיע ברשימות אבל אין שום עצה לטפל בו. מישהו מכיר אותו ויודע מה ניתן לעשות? אני חושש שהוא יתפשט הלאה או יגרום נזק נוסף.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש איזה תוכמה טובה לשיחזור ??? כל התמונות שלי שצילמתי במשך שנים היו שם. אגב עדיין לא התקנתי כלום,אפילו לא דרייברים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
שמעו יש אתרים מסוימם שאני ניכנס ואז הוא אומר לי שגיאה.. ואז הוא אומר אני יכול לעשות בדיקת באגים משהו כזה.. מי שהוא יכול לעזור לי כדי לבטל את זה. כי זה פעם ראשונה שקורא לי את זה.. או שיביא לי את ההתקנה של האינטרנט אקספלור אני יתקין את זה על זה ואולי זה יסתדר .. תודה..
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חברה תקשיבו אני לא מבין באנטי וירוסים אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה אנטי וירוס לשים במחשב שלי..!???
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
התקנתי WIN98 SE LOC על פנטיום 166 (מוזר כזה עם USB AGP וכל מני דברים משונים שלא היו קימים אז) כבר פעם שניה שקורה לי על מחשב דומה שכל פעם שאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על אחד מהכוננים אז המחשב נתקע !! אבל אם אני נכנס דרך ההפעלה לכונן לא קורה כלום !!! מה זה יכול להיות ???
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום אחי הוא מעצב גרפי ובונה אתרים והוא רוצה ליקנות את התוכנות האלה אבל הוא לא יודע איפה מוכרים אותם בארץ וכמה זה עולה אשמח אם תגידו לי איפה אפשר ליקנות אותם בארץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מצטער מראש אם זה לא המקום, אבל פורום זה נראה לי הכי מתאים.. איזה אתר יכול לאכסן לי תמונה לתקופה ממושכת? תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היה לי פיירפוקס 2, עכשיו יצא חדש אז הורדתי את גירסא 3 ומשומה אחרי שהסרתי והתקנתי זה נראה אותו דפדפן. ולפ האתר ושותתות בפורום אנשים אומרים שהו השתנה מבחינה גרפית. באודות זה מראה על הגירסא ה-3. מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-