תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן שסוף סוף אדוב תתמוך ב 64ביט. מומלץ לעדכן, מי שיש לו 64ביט שיתקין גם את 32ביט וגם 64ביט לשני סוגי הדפדפנים. לדאוג ששום דפדפן לא רץ ברקע בזמן הסרה והתקנה מסיר ה FLASH לניקיון מלא מומלץ לפני שמתקינים : http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe גירסאות ה 32ביט למערכות לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_activex_091510.exe לדפדפנים FIREFOX, CHORME, OPERA, SAFARI : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_plugin_091510.exe גירסאות ה 64ביט למערכות 64ביט בלבד לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז לבטל בהגדרות של דף חיפוש ב SEARCH SETTINGS
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כאשר עבדתי עם WINDOWS XP בכדי לקבוע מאיזה כונן המחשב יקרא קודם הייתי פשוט עושה ריסטרט ולוחץ על DEL ואז הייתי מקבל את התצוגה הזו שבה אני יכוללקבוע את ה-1st BOOT. כעת קניתי מחשב חדש ויש בו WINDOWS 7. האם גם ב-WINDOWS 7 אני מבצע את זה באותה צורה (כי ניסיתי ולא הגעתי למסך הרצוי) או ששם יש דרך אחרת לעשות זאת?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להעביר את כל הנתונים מחשבשבת דוס לחשבשבת ווינדוס ולהסביר איך עושים אתזה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי מחק את השם משתמש של אחיו בטעות, איך הוא יכול לשחזר זאת?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עם אקספלורר שלא שומר סיסמאות או מיילים כמו מוזילה וזה משגע אותי , מה עושים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס ויסטה (64 ביט, אם זה משנה), שבאופן כללי פועל בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש ארוך רצוף במחשב (אך לא באף תוכנה ספציפית), נהייה מצב שבו גם כאשר כל תוכנות המשתמש סגורות (רשימת הapplications במנהל המשימות ריקה), צריכת הזכרון מטפסת באופן רציף ועקבי וללא סיבה נראית לעין: העליה הזו מתחילה מפחות מ1GB וממשיכה עד 3GB+, עד למצב שבו כל מה שאני מנסה להפעיל מאט את המחשב עד כדי זחילה... ולמרות זאת, רשימת הprocesses לא מראה צריכת זכרון חריגה ע"י אף יישום, גם כשאני בוחר להציג יישומים מכל המשתמשים (כלומר, לרבות יישומי מערכת). נכון לעכשיו, הדרך היחידה להפסיק את התהליך זה לעשות logout ואז להכנס מחדש... ממה זה נובע ומה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שבוע שחיכיתי למחשב סוף סוף קיבלתי אותו i5 750 gtx460 4 gb ddr3 gigabyte p55-us3l windows 7 64 bit עכשיו ככה כמה בעיות חח: 1. יש לי רשת בבית, עם ראוטר (אבל 2 המחשבים מחוברים עם כבל לראוטר כי אין לי כוח לקנות מתאם אלחוטי למחשב השני) עכשיו בווינדוס 7 הוא עשה לי WORKGROUP שאין לי מושג איך קוראים לה ויצר סיסמא בלי שביקשתי אפילו כדי להיכנס לWORKGROUP , המחשב השני הוא XP ויש לו אינטרנט אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני ואין שיתוף קבצים... איך אני פותר את הבעיה? 2. הדרייבר של הלוח אם כבר מותקן אבל אני מניח שהוא לא הכי מעודכן צריך את הכי מעודכן? 3. איך אני בודק שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך וגם DIRECTX הכי חדש? 4. הווינדוס הוא באנגלית וזה לא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני צריך למלא מסמך PDF שקיבלתי מחברה מסויימת . איך ניתן לעשות זאת ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת,אני נכנס לפייס,מקיש שם משתמש וסיסמא זה עושה לי תדבר הבא. מה עושים נגד זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון בפורמט asx אבל ניסיתי הרבה תוכנות והם לא זיהו את הקובץ אשמח אם תביאו לי תוכנה פשוטה אבל שיודעת להמיר קובץ וידאו מסוג כזה בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי כמה קבצים שאני רוצה לפתוח אותם בלי לצרוב אני רוצה לדעת אם יש תוכנה חוץ מדיימון טולס שאפשר להשמתמש? עדיף חינמית פשוט את הדיימון טולס לא עובד על המחשב שלי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי סרט בגודל 4.36GB וכאשר הוא הסתיים הוא כתב לי במצב שגיאה ולאחר כמה שניות השתנה המקום בדיסק לא מספיק עכשיו אין מצב שאין לי מקום מכיון שבכונן שהתקייה נמצאת יש עוד 634GB מחקתי את ההורדות שהיו במצב המתנה העברת את כל מה שהיה בתקיית incoming (בערך 14GB) גם לאחר כל הפעלות האלו אני לוחץ על המשך והא מצבע סיום כשבסופו שוב אותו הסיפור מה זה יכול להיות ???
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דיי חזק i5 760 עם 4 ג'יגה זיכרון ואני מעוניין לקנות אנטיוירוס. אני צריך המלצה של תוכנה שמשתלמת במחיר דרך ksp. אני יכול להשיג את נורטון ב50 שח. שאלה נוספת- אנטיוירוס או Internet securety?[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 13:26:44 נ.ב nod לא בא בחשבון!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי הרדיסק חיצוני של 1000 GB ואני רוצה להמיר מFAT לNTFS מבלי לפגוע בקבצים שיש בפנים! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-