תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה! מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ. בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן האם קיים שד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
לפנ י כמה ימים מת לי לגמרי האי סי קיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מחזיר לי הודעת שגיאה ואחר כך אומר שזה קשור ל runtime error c ++ למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP והיא עולה לאט בלי שום סיבה שנראית לעין וגם אחרי שהיא עולה כל פעולה נעשית באיטיות משגעת השאלה האם יש אפשרות לפתור את זה בלי לפרמט :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... תראו פרמטתי לפני לא הרבה זמן... ואני עכשיו עם הווינדוס אקס פי... והבעיה היא... שבנורטון 2004 וב..msconfig ובעיקרון זהו.. שאני נכנס אל הנורטון... הוא ישר יוצא... זה נראה כמו וירוס... וגם ה-Auto Protect is off ואין לי זמן לשנות את זה ... זה ישר יוצא... אני בטוח שזה וירוס או משהו כזה... יש הצעות או משהו? תודה.... עריכה: אם זה משנה או עוזר... ב-Safe mode זה לא יוצא... עריכת המודר: הכותרת שונתה.
-
הבעיה שלי היא כזו: אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה. http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לחיות עם זה אבל זה עדיין מציק... המסך נהיה שחור ל-2-3 שניות בכל פעם שפותחים או סוגרים סרט ניסיתי להחליף קודקים, דרייבר לכרטיס מסך ניסיתי גם במדיה פלייר וגם ב BS Player המפרט: E5500 nVidia 8400GS 1GB RAM מסך LCD19" מעפן של חברה לא ידועה (ProVision)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הכנסתי את הדיסק און קי שלי לתוך מחשב במכללה וקפץ לי האנטי וירוס של AVIRA וחסם לי את הגישה לדיסק און קי, למעשה הוא הפך את כל התיקיות והקבצים לקיצורי דרך שלא ניתן להפעיל אותם. כמו-כן קרה כך בדיוק גם לחבר שלי. עד כמה שהבנתי מדובר בסוס טרויאני. גם לאחר שחיברתי למחשב אחר הופיעו לי קיצורי הדרך ולא הצלחתי להפעיל שום קובץ בדיסק און קי. ניסיתי גם מספר תוכנות אנטי וירוס אך ללא הצלחה. דבר מוזר הוא שבסריקה של אנטי וירוס אני רואה שהוא מצליח לסרוק בתוך התת תיקיות, כלומר יש גישה כלשהי אל הקבצים. אני צריך עזרה מאחר ויש לי חומר שאני זקוק לו ולא הספקתי לגבות במקום אחר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי להתחבר למחשבים של אחרים על מנת לתקן אצלם בעיות במחשב לצערי עד היום השתמשתי בpcanywhere אבל מסתבר שהיא מסובכת לחלק גדול מחברי האילגים אודה לכם ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיזה זמן אני מחפש כזו תוכנה: הכוונה היא למצב שבו אתה רואה באנר פרסומי באתר כל שהוא - ואז אתה יכול להעתיק אותו למחשב בעזרת תוכנה = בקלות! עד היום הייתי ניכנס לתיקיית הקבצים הזמניים בדפדפן = ומחפש שם אחד אחד...תהליך ארוך ומסורבל מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר נראה לי או שזו בעיה אחרת כשאני רושם אתר לא משנה איזה הוא מנתב אותי למשהו אחר למשל לאתר www.a.co.il הוא נכנס לי לזהhttp://searchpage.cc/www.a.co.il מצפה לתגובות בתודה ברבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרט על המחשב, אני משתמש בנגן VLC בדרך כלל (הבעיה קיימת גם ב WMP). יש לי בעיה שכשמישהו מדבר, הסאונד מאוד חלש, אבל כאשר יש רעשים אחרים (פיצוצים ודברים כאלו) הסאונד רועש מאוד. יוצא שאני מגביר ומחליש כל הזמן וזה משגע אותי. ניסיתי לקרוא קצת וראיתי שיש דבר כזה שנקרא נורמליזציה של הסאונד (AUDIO NORMALIZATION). לא הצלחתי להבין איך להפעיל את זה, אם זה בחומרה או בתוכנה? מישהו מכיר את הבעיה או את הפתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד E6600 שווה לי להתקין נורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 או עם יצא 2007? בישביל הפיאר ואלל והאנטי וירוס אני יודע שהוא כבד אבל השאלה עם אני ירגיש את זה כאילו אני ירגיש ירידה במשחקים כמו FPS וכולי? ועם לא אז איזה אנטי וירוס ופיאר ואלל שווה לי? חשבתי על Sygate הוא טוב אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים והחברה symanatec קנתה אותו זאת אומרת שאין יותר עידכונים. וגם איזה אנטיוירוס שווה לי עם לא?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כשעה בערך נכנס לי SPYWARE מעצבן ועקשן למחשב. מצ"ב תמונות לזיהוי... הרצתי סריקות ם עם KASPERSKY, וגם עם NO32 - גם ב-SAFE MODE. כל זה לא הצליח להסיר אותו... האם מישהו מכיר את ה-SPYWARE הזה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני משתגע פה מזה... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-