עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, בזמן האחרון גילית בעייה בקובץ אקסל שאני עובד עליו. כשאני מנסה לבצע פעולה עיצוב כלשהי על מס' תאים בו זמנית אני מקבל הודעת שגיאה: "עיצוב תא שונים רבים מדי" לא טעיתי בציטוט ההודעה. ככה היא מופיעה. אפילו הניסוח שלה לא ברור. בכל מקרה, רק אם אני סוגר את הקובץ ופותח שוב אז יש מצב שזה מסתדר ונותן לי לעצב. אשמח אם מישהו יידע מה זה אומר ויכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי יש לי קובץ גיבוי שיצרתי בתוכנת אקרוניס הוא שוקל 950 מגה יש אפשרות לפצל אותו דרך התוכנה כדי שיכנס על שני דיסקים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Trooper-Flax,

השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הורדתי סרט בפורמט avi ועקב מגבלת מקום ב DOK אני צריך לפצל אותו לשניים. מחפש תוכנה מהירה שתעשה זאת - אפילו עם היא כרוכה בתשלום. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי ברשת 3-4 מחשבים שמקבלים מיילים ממספר חשבונות המקושרים לאותו דומיין. בתקופה האחרונות כל החשבונות מקבלים מיילים רבים עם וירוס בתוכם. לרוב תוכנת האנטי וירוס מצליחה למנוע אבל לא תמיד ולעיתים כל כמה דקות מתקבלת הודעה שהאנטי וירוס עצר מייל המכיל וירוס. הבעיה העיקרית שנושא המייל ותוכנו מאוד מתאים לאופי הפעילות של המחשבים הנ"ל. האם יש להתמודד עם התופעה ולחסום את המיילים המכילים וירוסים עוד לפני הגעתם למחשב ? למשל בראוטר ( HOTBOX ) דרך אגב חשבונות המיילים מוגדרים בהוסטגאטור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ^DaGoN^,

אז אני מתאר לעצמי שהרבה מכירים פה את הבעיה כי דיברו עליה פה פעם.... שאני מנסה לכבות את המחשב, המחשב לא מתכבה, הוא מגיע למצב שהוא שומר את הביצועים/הגדרות, ואז המחשב לא מתכבה וצריך לכבות אותו ידנית. אני יודע שהבעיה קשורה למודם-ALE 130, ואני יודע שיש איזה דרייבר/מדריך או איך שלא נקרא לזה, שמתקן את זה, פעם דיברו על זה פה. בבקשה עזרה, זה דחוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש אתרי חדשות נגיד כמו YNET CALCALIST וכו' שיש בעמודים סרטונים והם פשוט טוענים אותם אוטומטית זה פשוט מציק מישהו יודע איך מפסיקים את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. (אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים) שלום לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע. אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע) ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים. התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בהתקנה של התוכנה. כשאני בה להתקין מופיעה לי הודעה של : connection to server faild איך אני מתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MiGHTyDuCK,

טיקסטור כדור שלום. מידלתי כדור במקס ואני לא מצליח ו(לא באמת יודע) איך לטקסטר אותו זה המודל של הכדור שלי ואחת מהטקסטורות האלו אני רוצה להוסיף http://www.suurland.com/tut_ball/ball.jpg http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/models/soccerball.jpg איך אני עושה את זה ? חותך בפוטושופ ומעביר ? או דרך יותר נכונה ? כי אני באמת מתייאש. תודה רבה ארז [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en זאת ההתקנה, שוקלת 6MB וכרגע נמצאת בשלבי BETA, בהחלט צעד משמעותי לשיפור חסינות ה WINDOWS מכל הבאגים של INTERNET EXPLORER ו OUTLOOK EXPRESS:) יש פה REVIEW שלה: http://microsoft.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/01/06/microsoft-anitspyware-first-impression/

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום צילמתי תמונה של הים והוא לא יצא בצורה אופקית(ישרה). כיצב ניתן ליישר את הים בצורה אופקית ב photoshop? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by djsharon,

אני מחפש WINDOWS XP דחוף אני צריך בעיברית מאיפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Motion Typography או Kinetic Typography זהו ז'אנר אומנותי מוכר למדי בענף התקשורת החזותית וה motion graphics, שתפקידו לשלב אנימציה עם טקסט כדי ליצור או להעביר לצופה רעיון או רגש מסויים. (לרוב תמצאו בפרסומות, תשדירי שירות, פתיחים, כתוביות וטריילרים) לטכניקה הזו קיימת וריאציה מעניינת שצוברת פופולאריות ברחבי האינטרנט. וריאציה זו מבוססת על פס קול לקוח מסצינה מוכרת כלשהי מהקולנוע/הטלויזיה, או מבוססת על רצועה מוסיקלית כלשהי עם lyrics, כשהיא מעבירה את אותה הסצינה/שיר ע"י טקסט מונפש בשימוש אותו פס הקול ובשילוב אלמנטים נוספים של motion graphics כדי ליצור אנימציה מעניינת יותר. כמה דוגמאות מאוד מעניינות: "האביר האפל" - סצינת העיפרון הנעלם: "מועדון קרב" - סצינת הכוויה הכימית …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rreiss,

אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by aseran,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על נגן סרטים למחשב? עם הBSPLAYER הסתבכתי הוא לא נותן לי AC3 ואני רואה רק תמונה שחורה לעומת זאת ה MV2 PLAYER סבבה אבל מלא באגים, קורס כל שנייה נתקע פשוט מעצבן, יש לי ויסטה אז משהו שיתאים לה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Johnny,

מישהו ממליץ על תוכנה לביקורת של טמפ', מהירות סיבוב של מאווררים ומתח של הליבה [glow=red, 2, 300]חוץ[/glow] מה-MBM5 השקרנית... ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חברים אני כותב מאמרים לאתרים בדפי וורד רגילים. אני מחפש תוכנה (עורך) שאני יכול להדביק שם טקסט שכתבתי בוורד ושם לתת לטקסט אלמנטים עיצוביים (גודל, צבע, כותרות, ירידות שורה ושאר ירקות). אני רוצה לקבל מהתוכנה את קטע הקוד הHTML שלו עם כל האלמנטים העיצוביים כדי למקם את זה במערכת לניהול תוכן של האתר. הרי ברור שדרך וורד אפשר לעשות הכל אבל לא להדביק את זה רגיל אלא דרך מסנן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים