עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פשוט חלק קטן נטען, ואז כשזה מסיים להציג את החלק שנטען זה נתקע.. אם אני מעביר טיפה קדימה אז רק זה ממשיך לטעון.. אני עדיין לא בטוח אם הבעיה זה רק בCHROME או בכל הדפדנים..אני אבדוק עריכה: כנראה רק בCHROME..איך פותרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yakim Peled,

יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני כרגע בחיפושים אחר נטבוק 10" הזול ביותר שניתן למצוא עבור אחותי. היא מעדיפה לעבוד עם אופיס 2003 שהיא רגילה אליו וקשה לה להתרגל לאופיס 2007. הרוב הכולל של הנטבוקים הזולים שראיתי ברשת מגיע עם Windows 7. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט לא צריכה להיות בעיה להתקין אופיס 2003 על Windows 7 אבל אני רוצה להיות בטוחה. במקרה הכי גרוע היא תצטרך להתרגל לאופיס 2007, אבל אם יש אפשרות שהיא תוכל לעבוד עם גרסת 2003 במחשב עם Windows 7, זה כמובן עדיף כי קשה לה ללמוד תוכנות חדשות. האם מישהו בפורום ניסה להתקין Office 2003 על Windows 7 ויודע להגיד אם זה עובד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. * אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sev0717,

שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Pro modder,

תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Markis,

שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TELEVOX,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שידרגתי את עצמי לוינדוס 7 64 ביט ומשום מה אני לא מצליח להתקין את מסנג'ר אחרי ההתקנה הוא רושם לי שההתקנה נכשלה זאת בעיה נפוצה או שהיא רק אצלי?? ומה אפשר לעשות עם זה יש תחליפים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by marinazl,

רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by prager,

כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by לרה,

היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by borg,

אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by leibeyal,

שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם יש אופציה בתוכנת דוא"ל כלשהי, לבטל אצל הנמען דוא"ל ששלחתי לו בטעות? (אני חושב שזה אפשרי באאוטלוק ובתנאי שהנמען עדיין לא פתח את הדוא"ל. אבל לא יודע האם אני צודק וגם לא יודע איך)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים