תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בעיה מטרידה יש לי קבוצה מסויימת של קבצי gp5, אני אוהב אותם מסודרים בתיקיות משום מה שהעברתי אותם ללפטופ ראיתי שזה לא נפתח (העברה פשוטה, באמצעות DOK, קבצים שהיו במחשב אחד, ורציתי להעביר ללפטופ החדש) מדובר בקבצים ששלחו לי פעם במייל, אלה לא קבצים שאפשר להוריד מאיזה אתר באנטרנט, רק חלק מהם אני יכול למצוא במייל וראיתי שכשהורדתי אותם במייל דווקא יכולתי לפתוח אותם, ואני רוצה גישה לכל מה שהיה לי עד כה (במחשב הקודם) אבל לא די בזה, גם אחרי שהורדתי קובץ GP5 שהיה במייל, והעברתי אותו אחרי זה לתקייה (גם אם זו תקייה שפתחתי בתוך תקיית ההורדות) זה לא פתח את הקובץ!! זה מרגיז וחסר כל הגיון! גם אם היה לי אפשרות להוריד את כל הקבצים שהיו לי מהמייל, עדיין אם הייתי מסדר אותם בתיקיות, הם היו מסרבי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות ליצור דיסק BOOT מדיסק קשיח ריק. שיהיה עליו רק דיסק בוט בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-TLN eMule Booster v8-v0.49b איזו גרסא של TLN eMule Booster מומלצת? או גרסא אחרת שיש לכם ואתם ממליצים עליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתאום השתנתה לי הצורה של תוצאות הגוגל לצורה מיושנת יותר, בעיקר בתוצאות של תמונות וכו' האם זה בכלל קשור לדפדפן או אולי לגוגל עצמם. למה זה קרה ומה יש לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני יוצר גרף באקסל 2007 הערכים על ציר X מופיעים בסדר הפוך - ציר Y נמצא בצד ימין של הגרף במקום בצד שמאל. אני צריך להיכנס למאפייני הציר ולבטל את ה- V מ"קטגוריות בסדר הפוך". אם האקסל יודע שזה בסדר הפוך, למה הוא יוצר כך את הגרפים כברירת מחדל ??? אפשר לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי איך ניתן לפתוח קובץ שהורדתי מהאינטרנט ויש לו סיומת DAA? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש חיה כזאת או שזה קצת יותר מורכב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתשמש היום ביהו (YAHOO) ובתוכנה אינקרדימייל, לפני כמה ימים השרת של יהו שלח לי לאימייל שמה 24 לחודש שימוש ב pop3 יעלה כסף, אז אני מחפש איפה ניתן לפתח חשבון אימייל התומך ב pop3 לא תשלום, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם. לא מזמן קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי, להלן המפרט: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8912 כמות: 1 GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9268 כמות: 1 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8910 כמות: 1 SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5 HDMI OC VERSION - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10246 כמות: 1 Thermaltake V1 cpu cooler I7 (LGA1366) Compitable http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10100 כמו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-