תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחר נטבוק 10" הזול ביותר שניתן למצוא עבור אחותי. היא מעדיפה לעבוד עם אופיס 2003 שהיא רגילה אליו וקשה לה להתרגל לאופיס 2007. הרוב הכולל של הנטבוקים הזולים שראיתי ברשת מגיע עם Windows 7. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט לא צריכה להיות בעיה להתקין אופיס 2003 על Windows 7 אבל אני רוצה להיות בטוחה. במקרה הכי גרוע היא תצטרך להתרגל לאופיס 2007, אבל אם יש אפשרות שהיא תוכל לעבוד עם גרסת 2003 במחשב עם Windows 7, זה כמובן עדיף כי קשה לה ללמוד תוכנות חדשות. האם מישהו בפורום ניסה להתקין Office 2003 על Windows 7 ויודע להגיד אם זה עובד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה מתרחבת גם בנוגע לדיסקים שהם עלולים להיות עם מנגנונים מסוימים אשר מונעים צריבות שכאלו. ברשותי דיסק של סרט בDVD, ברשותי צורב DVD ותקליטור DVD-ROM לשם צריבת הסרט. בתודה מראש(:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שחתחתי חלק מתמונה(עשיתי רקע שקוף) עכשיו איך אני יכל לשמור את החלק שחתכתי ולשים מאחריו רקע זאת אומרת איך לשנות את הרקע של התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט חלק קטן נטען, ואז כשזה מסיים להציג את החלק שנטען זה נתקע.. אם אני מעביר טיפה קדימה אז רק זה ממשיך לטעון.. אני עדיין לא בטוח אם הבעיה זה רק בCHROME או בכל הדפדנים..אני אבדוק עריכה: כנראה רק בCHROME..איך פותרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-TLN eMule Booster v8-v0.49b איזו גרסא של TLN eMule Booster מומלצת? או גרסא אחרת שיש לכם ואתם ממליצים עליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני מתאר לעצמי שהרבה מכירים פה את הבעיה כי דיברו עליה פה פעם.... שאני מנסה לכבות את המחשב, המחשב לא מתכבה, הוא מגיע למצב שהוא שומר את הביצועים/הגדרות, ואז המחשב לא מתכבה וצריך לכבות אותו ידנית. אני יודע שהבעיה קשורה למודם-ALE 130, ואני יודע שיש איזה דרייבר/מדריך או איך שלא נקרא לזה, שמתקן את זה, פעם דיברו על זה פה. בבקשה עזרה, זה דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:
-
שידרגתי את עצמי לוינדוס 7 64 ביט ומשום מה אני לא מצליח להתקין את מסנג'ר אחרי ההתקנה הוא רושם לי שההתקנה נכשלה זאת בעיה נפוצה או שהיא רק אצלי?? ומה אפשר לעשות עם זה יש תחליפים?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה חינמית שמסוגלת לנטר שימוש ברשת לפי תוכנות/תהליכים שרצים במחשב. יהיה נחמד עם אפשר יהיה להגביל את השימוש ברשת לכל תוכנה/תהליך אבל זה פחות קריטי לי כרגע. פעם הייתי משתמש ב NETLIMITER אבל היא כבר מזמן לא חינמית. מצאתי תוכנה בשם netbalancer שבגרסה החינמית לא מאפשר שליטה על השימוש שעושה כל תוכנה ברשת. אולי במקרה משהו פה מכיר תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-