עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by alex_2007,

אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by menahem2009,

מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]

6. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן לכולם. לא מזמן קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי, להלן המפרט: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8912 כמות: 1 GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9268 כמות: 1 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8910 כמות: 1 SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5 HDMI OC VERSION - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10246 כמות: 1 Thermaltake V1 cpu cooler I7 (LGA1366) Compitable http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10100 כמו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על מסך המחשב ? כלומר מצלמת את המסך כמו סרט ולאורך שעות !!! בתודה לממליצים על תוכנות ושמות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dids22,

אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by neogod,

מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by IG,

בהמשך לזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151265.msg2283873#msg2283873 (שלושה עמודים...) תודה לעוזרים

17. Started by reptile,

אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום . השאלה - כנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by idansh,

I am searching a driver for LCD Samsung SyncMaster 730B and cannot find it, does a standart windows LCD driver will be enough ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה תעזרו אתמול הורדתי סרט (די גדול) באיכות טובה אבל איך בו אודיו, מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bvlgari,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Jviega,

שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. על פי מה שידוע לי זאת מצלמת אינטרנט Silver Line 330pc מישהו יכול להביא לי דרייבר פירמטתי את המחשב בבקשה !! תודה מראש למי שיביא לי !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.