תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שיש אופציה לבחור שמירה/קבלה של עוגיות רק מאתרים מסוימים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במדיה פליר שהוא לא מזהה שום קובץ שאני מכניס לו..סרטים\שירים.. צירפתי תמונה.. http://img323.imageshack.us/my.php?image=untitled8ea.jpg וזה מאז שהקנתי לו את הגירסה ההעשירית.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
BS מראה את הכתוביות ימינה מידי ולכן השוליים של המסך חותכים את הכתוביות מה עושים? כרטיס מסך ATI agp ישן P3 ונדוס 2000 bs pro 2.34
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד סרטון עבור פרוייקט מחקר רפואי מהקישור הבא http://www.perioralglobal.com/cheryl.asp ללא הצלחה. ניגנתי את הקובץ מתחילתו עד סופו ב 2 דפדפנים IE 8 ו Firefox קובץ הוידאו לא נירשם ב Catch ב 2 הדפדפנים. ניסתי תוספים מסוימים להורדת סירטוני וידאו, גם כן הקישור לא נראה לתוספים ולכן לא ניתן להוריד. כמו כן ניסתי גם לנסות לקבל מידע בעזרת התוכנה URL Snooper ללא הצלחה... http://www.donationcoder.com/Software/Mouser/urlsnooper/index.html האם ישנה דרך כל שהיא להוריד סירטון זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה שהם הגדרות שצריך לכוון ? הוא עשה סריקה ומצא הרבה "דברים" ב-Documents and Settings אבל הוא לא מוחק אותם אותם ! (בסוף )
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיני נייד מסוג +MSI WIND U100 מותקנת בו מערכת ההפעלה XP. אני סטודנט וזה מחשב שמיועד רק ללימודים כלומר לכתוב בוורד וקצת אינטרנט מהמכללה... באופן כללי הוא פועל טוב, יש רק בעיה אחת וגם היא רק לעתים רחוקות (מה שמקשה עליי להבין מה הגורם לכך). כשהווינדוס עולה, מופיע הרקע של שולחן העבודה - אבל שום דבר חוץ מזה לא מופיע. לא האייקונים על הדסקטופ, לא הפס למטה של ההתחל START, כלום. והסמן של העכבר לא "טוען/חושב"... הוא רגיל. כשאני עושה CTRL ALT DEL אני יכול לפתוח את הטסק מנג'ר או לנסות לעשות ריסטרט, אבל כשאני לוחץ על כיבוי וריסטרט משם זה לא ממש מפעיל את זה, זה נשאר ככה במצב הסטטי הזה. העניין הוא כזה - זה קורה אפשר להגיד אחת ל 10 הפעלות של המחשב. וגם זה לא מדויק... כל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב! הקלטתי למחשב בעזרת וידאו של פעם כמה קלטות שהיו לי. ועכשיו יש לי במחשב קובץ גדול ושמן!! מה הקידוד הכי טוב לסרט וידאו שמוקלט למחשב מבלי לאבד איכות? תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש WINDOWS XP דחוף אני צריך בעיברית מאיפה אני יכול להשיג
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום..... אני מחפש תוכנה טובה בשביל איחוי הדיסק הקשיח, יעני דיפרגמנטציה... ואם אתם יכולים לרשום לי גם שם של תוכנה טובה למציאת סוסים טרוייאנים זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש לכולם... דרך אגב שמעתי על התוכנות - Disk Keeper בשביל איחוי הדיסק תגידו לי אם היא טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה כמה ערוצי ספורט טובים מארה"ב כמו NBA TV, ABC ועוד.... כדי שאוכל לראות NBA. יש תוכנה טובה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-