תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זוכר שיש אופציה בWORD לרשום פעולות מתמטיות כמו שבר,שורש,חזקה,ולמשתמש נותר רק להציב שם מספרים,אתם יכולים להזכיר לי איך נכנסים לשם? יש לי אופיס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד במנהל ההתקנים פועלים לי הישומים: wfxsvc.exe ועוד משהו, לא זוכר. אני מוריד אותם ממנהל ההתקנים אבל הם חוזרים. האם אלו מרגלים, ואם כן - איך אני נפטר מהם לתמיד? יש לי גם תוכנה בת 84MB שמופיעה ב"הוספה והסרה" ושמה: NETWORK PLAY SYSTEM PATCHING עם סימן של "וי" ירוק. האם זו תוכנת ריגול??
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה, אני לא יודע מאיפה זה בא, אבל כל כמה דקות אני שומע את דונאלד דאק צועק משהו שנגמר ב-"what do we say?" או משהו כזה... אני כמעט בטוח שזה וירוס, אך כשחיפשתי בגוגל לגבי וירוס דונאלד דאק, הגעתי לכתבות משנת 2000... ומה שמוזר זה שאני עם אנטיוירוס מעודכן של נורטון... אני היחיד ששומע קולות של דונאלד דאק?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אאוטלוק אקספרס (XP PRO), והגדרתי לו את החשבון דואל שאנחנו מקבלים מהספקית (נזק בינלאומי :-\). הצלחתי להקבל דואר איזה פעם פעמיים, אבל ביומיים האחרונים האאוטלוק לא מצליח משום מה להתחבר לשרת של הספקית. ניסיתי לבדוק דואר דרך השירות שלהם ברשת, ושם אני מצליח להיכנס לחשבון ולבדוק דואר. ניסיתי להחליף את השם של החשבון (באאוטלוק), למחוק אותו ולעשות חשבון חדש, להגדיר חשבון נוסף, וכולם נותנים לי את אותה בעיה (תמונה מצורפת). איך אני יכול לסדר את זה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחלק את ההרד דיסק שלי ל-2 מחיצות של NTFS עם איזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש??עם FDISK או עם PARTITION MAGIC 7???? וכיצד אני עושה זאת???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעשות משהו הנה כמה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש מתחנן שלא תספימו את הת'רד הזה.... באמת! פשוט אל! אם כך, מה התוכנת אנטי וירוס-פיירוול הכי טובה היום? אני יודע אנשים רבים משתמשים ב-ESET אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת שניה על התוכנה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-