תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, הנה ספינת החלל של כ"א מהסדרה Stargate למי שמכיר. אני עדיין עובד עליה:
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה? Antivir + COMODO Firewall חוסמים לי כמעט כל EXE אפשרי, בעיקר משחקים, STEAM, ORIGIN וכד'... כאשר הסיבה היא W32/Stanit אין לי מושג עד כמה זה גורם לנזק אם בכלל אבל זה מתחיל לעציק בעיקר מכיוון שה-EXE העיקרי נחסם ואני צריך להוריד את ה-Client כל פעם מחדש. סריקות אנטיוירוס, אנטי-מלוור (MALWAREBYTES) וחיפושים באינטרנט לא עוזרים לי במיוחד, ו-hijackthis לא מוצא לי משהו חריג במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אובכן, כן קניתי לבסוף את המחשיר.. הלוח עצמו די קטן (A6) אבל, ופה בא אבל גדול, אין צורך ביותר גדול, אפילו על כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד כדי לזוז מצד אחד של הלוח לצד השני... העט עובדת מעולה,512 דרגות לחץ שפועלים ממש טוב ועושים את העבודה על הצד הטוב ביותר, על העט ישנם 2 כפתורים התחתון משמש לאחיזה בתמונה או בדף פוטושופ (אם אתם עובדים בה) וניתן פשוט להזיז לכל מיני כיוונים, בגלל הגודל הקטן של הלוח אז סביר להניח שתעבדו הרבה בזום, והטריק הזה יתברר מאוד שימושי, הכפתור העליות משמש כקליק ימני לכל דבר אם זה תפריטים בפוטו או בווינדוס, ובונוס חמוד זה החלק העליון של העט משמש כמחק, ברגע שתהפכו את העט הסימן של העכבר יהפוך למחק דיגיטלי. על הלוח עצמו יש 4 כפתורים + טבעת נגיעה (ככה קור…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה החדשה ביותר של LOGMEIN (הם עדכנו לא מזמן את האתר ואת הגירסה של התוכנה) באפשרויות של התוכנה יש תמיכה בWakeOnLan אבל כשאני נכנס דרך האתר לMY COMPUTERS אני רואה את המחשב באופליין ולא רואה אפשרות כלשהי להעיר אותו בעזרת הרשת. האם זה פיצ'ר רק לגירסת PRO? או שזה אפשרי ופשוט פספסתי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשמעמום של השבת ברכות, השמצות חופשי עריכה: עוד משחק עם הצבעים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
פתאום לחבר שלי נכנס וירוס אין לא אנטי וירוס יש לו ADWARE הקובץ הוא wans.exe בSYSTEM32 איך מסירים אותו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז נתקלתי בו... ניסיתי אותו.... והתאהבתי!~!!! בעיקרון ולפי מה שאני רואה וחווה.. זה FIREFOX X64 על סטרואידים! עובד מהר... עובד חלק... (לדעתי יכול להיות שצורך יותר RAM).....(יכול להיות.) לכל הספקנים ולכל העצלנים..: רק להתקין ולנסות! _ \כל התוספים וכל החומר שלכם נטען אוטומטית ללא כל התערבות! יש גם גרסאת PORTABLE ממש ליד ה EXE הנה כאן: http://www.waterfoxproject.org/
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ראיתי שישנם מודים של אימיול של כל מיני אתרים והם מסתמכים על משהו שנקרא web cache. הורדתי את אחת הגירסאות ולאחר כמה זמן הוא נותן לי הודעה שלא ניתן לבצע את הקאש. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-