תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה החל בשבוע האחרון, אחרי כמה זמן שהתוכנה עובדת כשאני מגדיל אותה מהחלון למטה נהיה לי מסך שחור על התוכנה והיא מפסיקה להוריד... משהו יודע מה הבעיה? אני מעדיף שלא למחוק אותה ולהתקין שוב בגלל שיש לי כל מיני הגדרות של התוכנה שאין לי כח להגדיר שוב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
הורדתי את הוינדווס לייב הזה והמחשב אומר לי שאינו יכול להפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה WINDOWS 7. את הווינדוס התקנתי אתמול על הארד דיסק חדש לגמרי (CAVIER BLACK 1T) וכשהתקנתי אותו שמתי עליו מיד אנטיוירוס ופיירוול - AVAST FREE וקומדו. היום רציתי להעביר את הנתונים מהארד דיסק הישן שלי (שלא הייתה איתו שום בעיה ושעליו היה מותקן XP) אל המחשב החדש. עשיתי את זה בלי בעיה - הכל עבד ועבר בסדר. לאחר מכן, עשיתי ריסטרט וניתקתי את הארד דיסק הישן. כאשר הפעלתי עכשיו את המחשב הוא לא פותח לי תוכניות וכותב לי בהודעה שאין לי רשאות/PERMISSION להפעיל את התוכניות הללו שעבדו מצויין קודם לכן, גם כאשר הארד דיסק השני היה מחובר. תוכניות כמו האנטיוירוס, הפיירוול ואפילו החיבור לאינטרנט אינם נותנים לי גישה, למעשה אני איני רואה אותם בשורת המשימות בכלל. זה דיי דחוף…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה: כשאני מקליד משהו לחיפוש במשבצת שמופיעה למטה אחרי לחיצה על כפתור ההתחל אני מקבל את התוצאה הבאה: "לא נמצאו פריטים אשר עונים עךל תנאי החיפוש" למרות שאני יודע בוודאות שמה שאני מחפש קיים. ובתוכנת אוטלוק 2010 בחיפוש אנשי קשר הוא לא מוצא שום תוצאה, ובחיפוש בלוח השנה הוא לא מוצא שום תוצאה באטלוק קיימת פעולה של יצירת אינדקס מחדש, ביצעתי אותה (לוקח המון זמן) אבל גם אחרי שהסתיימה הבעיה לא נפתרה. עצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אינטרנט אקספלורר IE9 (הגירסא הסופית),תצא למיטב ידיעתי בתחילת 2011 - האם יהיה ניתן להתקינו,כשהוא ייצא על חלונות 7,ו/או,שהוא יבוא כעידכון של Windows 7?! אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת;ממי,שכבר ניסה את אחת מגירסאות הבטא/ניסיון שלו בתודה רבה מאוד מראש
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן ! קודם כל אין לי מושג לאיפה הנושא של כרטיסי טלוויזיה קשור, אז מצאתי לנכון לפתוח תדיון כאן בגלל שזה פורמטי קידוד ויש קשר מסוים בין זה לבין וינדוס, מצטער אם טעיתי במקום. אני קונה כרטיס טלוויזיה למחשב שלי והבנתי שהקידוד של הHD(החינמי והעתידי) בישראל יהיה H.264. בחרתי לקנות את הכרטיס טלוויזיה הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277#ov באתר שלהם רשום "Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4", אני לא סגור על זה שאם רשום "MEPG4" אז זה אומר שהוא תומך בH.264. אז מה אתם חושבים? הכרטיס תומך או לא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה,אני מחפש כבר הרבה זמן בנרות, תוכנה לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
האמת שעשיתי מספר בדיקות בכל מיניי אתרים בעולם אבל כל הסברים פשוט לא היו ברורים מספיק איך בדיוק זה מתבצע ... אשמח לעזרה בנושא ? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
טוב, הסתדרתי. הורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט. פשוט טעות להתקין מהדיסק.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס XP ב-WINDOWS TASK MANAGER מופיעה לי אפליקצייה בשם QUICK LUNCH שרצה ברקע כל הזמן ולידיה הסמל של ריבוע לבן עם פס כוח מעל כמו אפליקצייה לא ידועה. שלחצתי קליק ימני ו-GO TO PROCESS היא מובילה אותי ל-EXPLORER יש לי חשד לא מבוסס שזה איזה וירוס, מה אתם אומרים לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הי שבת שלום לכולם אם כתבתי מאמר בוורד 2007 ואני רוצה לקחת את הקוד הHTML שלו יחד עם כל העיצובים שעשיתי לטקסט ולהדביק זאת ישירות באתר שלי. זה אפשרי?? וורד נותן לי לראות את הטקסט רק עםפ תגיות ה HTML??? כי חיפשתי את הפונקציה הזו ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שייך ל Nero, כי הוא הופיע אחרי שהתקנתי. ניסיתי לסגור את כל המשימות שקשורות ל Nero וזה לא עוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה עם הדפדפן כרום שאי אפשר לסמן מילים ולתרגמן לדוגמא עם בבילון. האם קיים פתרון? תוסף כלשהו? מעניין העניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה החלטתי להתנסות בשימוש ב lyx. התקנתי מהאתר את הגרסה האחרונה שקיימת, חיטטתי בהגדרות כדי לאפשר כתיבה מימין לשמאל ושיניתי בשפה היכן שאפשר לעברית. אז התוכנה נראית מגוירת להפליא, אבל אולי מעט מדי, שכן אני יכול לכתוב מימין לשמאל עברית, אבל אם אני מנסה לשלב טקסט באנגלית, למשל איזשהי הגדרה או מושג מתמטי, זה בכ"ז נכתב מימין לשמאל ובעצם הופך לי את הסדר מילים. חיטטתי קצת לגבי זה ברשת ומצאתי את זה ועקבתי אחרי ההוראות אבל עדיין הבעיה נותרה בעינה. אשמח לשמוע את המלצתכם כיצד לסדר את הבעיה. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-