תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי קובץ rmvb שזה בעצם קובץ של real media player אני מריץ אותו בתוכנה Real Alternative. כשאני מנסה להכניס כתוביות לסרט אז הוא מקפיץ לי הודעה שאומרת : To load subtitles you have to change the video renderer and reopen the file DirectShow : VMR7 Or VMR9 renderless Real Media : Special Renderer for real media, or open it through DirectShow מה לעשות ?!? בעצם כל מה שאני מבקש זה איך אני יוכל לצפות בקבצי real media עם כתוביות. אם יש לכם תוכנות אחרות שיכולות להריץ קבצי REAL וכתוביות, אז אם אפשר לינק... תודדדהה רבהה לעוזרים !!!!!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי! שמתי לב למספר לא מועט של משתמשים ברשת האידונקי שמשתמשים באימיול(0.47a) והניק שלהם הולך משהו כזה: VMULE 2007 [NDgiLME] הייתי מעוניין לדעת יותר פרטים על הקהילה הזאת(הקטע עם הקוד משתמש בסוף)... יש מישהו בקיא בעניין? תודה מראש! (הזמנות לאתרים נחשבים שאסור להזכיר אותם פה יינתנו כפרס ותגמול למי שבאמת יעזור לי..! אם השורה הזו עוברת על החוקים, רק תגידו לי ואני אערוך מיד!)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה virtualbox התקנתי את התוכנה Guest Additions מערכת win7 התוכנה אינה מזהה את התקני ה-usb usb תקין כיצד ניתן לבצע זיהוי ה-usb בתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם, אני עובד עם שרת שמותקנת עליו VMware גרסה 4 בפירוט החומרה אני רואה שיש שני מעבדים אבל אם אני מציג מאפיינים במערכת ההפעלה אני רואה מעבד 1 + 4 ליבות... איך אפשר לדעת בוודאות שהמערכת הפעלה מנצלת 2 מעבדים בפועל. מצרף תמונות תצוגה מה VM תצוגת ווינדוס תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני שומע המון על התוכנה הזאת (כן כן אני יודע שהיא ותיקה) בעיקרון אני מתחיל ללמוד CISCO בינואר ולא אכפת לי להתעסק עם התוכנה הזאת קצת לפני הלימודים. למנוסים שבינכם עם התוכנה הזאת איזו גרסה להוריד? עם מה להתחיל? אשמח להמלצה בתודה מראש, ישראל
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מה עדיף ? יש לי 3 מערכות הפעלה xp vista mandriva . 2 כבר מותקנות ( xp/vista ) . הורדתי גרסת נסיון של vmware , התקנתי אותה על ויסטה , אבל לא הבנתי איך אני אמור להוסיף את ה xp שמותקנת במחיצה אחרת . ה vmware מבקשת ממני להתקין xp חדשה . לסיכום השאלות שלי הם : 1 . מה עדיף vmware או התקנה נפרדת עם בוט-מנג'ר ? 2 . האם ניתן להוסיף ל-vmware מערכת הפעלה מותקנת , וכך תהיה לי האפשרות להכנס גם ע"י בוט-מנג'ר וגם ע"י vmware ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מריץ 2 מכונות וירטואליות הכל עובד מאוד לאט מה יכול לשפר מאוד את הביצועים הנה המפרש שלי AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition POWERCOLOR ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהפוך כתוביות בפורמט שבאות בצורה של קובץ sub וקובץ idx לפורמט srt. כל התוכנות שמצאתי לא עובדות בכלל, או מבקשות שאני יקליד כל מילה שעוברת. מקווה שתעזרו לי, תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא מצליח לעשות Voice Conversation ב-Messenger... יש לי את הגירסה הכי חדשה ואת העדכון מ-Windows Update. גם כשביטלתי את ה-Firewall זה לא עזר. עם מישהו אחד שניסיתי זה ישר כתב The voice conversation with xxx has ended לאחר שהוא ניסה להתחב אליו במשך חצי שניה. ועם שניים אחרים זה פשוט מנסה להתחבר לאיזה דקה ואז נותן את ההודעה... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לשמוע תגובות של אנשים לגבי השימוש בתוכנה והשוואה לSKYPE. האם ניתן לערוך שיחות ועידה (עד כמה אנשים) האם זה עולה כסף (צחשב למחשב) כמה התוכנה מעמיסה על רוחב הפס יחסית ל SKYPE תודה לעונים. (אם ישנה אלטרנטיבה שלא עולה כסף וטובה יותר מ SKYPE לשיחות ועידה בזמן משחקי רשת - סוג של חדר פרטי אודה אם תציינו) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מקשי הF7 עד F12 במקלדת שלי יכולים לתפקד כמקשים מיוחדים, אבל אני לא יודע איך להפעיל את האופציה הזאת. אני מניח שצריך להתקין איזשהו דרייבר. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים. בעיה ששמתי לב אליה בימים האחרונים והיום במיוחד. הווליום של המערכת עולה ויורד בלי שתהיה לי שליטה על כך. מדובר ב volume control של הוינדוס,ממש רואים את הסליידר שלו עולה ויורד כאילו מישהו אחר משתמש במחשב חוץ ממני באותו זמן! זה קורה באמצע צפיה בסרטים,או כשאני פותח או סוגר דפדפן,או אפילו כרגע כשאני מקליד כאן. אין לי מושג מה זה.המחשב פורמט לפני חודש בערך.אין לו כל רכיבי חומרה חדשים... אני הולך לנסות להשתמש ב combofix בפעם הראשונה.נקווה שיעבור בשלום.אם לא אני כנראה אפרמט שוב... אם יש למישהו עוד הצעות אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-