תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לפני כמה שבועות שני גירסאות של הנרו 9 , את שניהם לא אהבתי ומחקתי אותם לאחר כמה ימים והתקנתי במקום את הנרו 6 . את הנרו מחקתי דרך קובץ Uninstall שלהם , כשאני נכנס כיום דרך הקונטרול פאנל להוספה והסרה של תוכניות מופעים לי הרבה סמלים של התוכנות שיש בנרו שהם ללא שימוש , כשאני מנסה למחוק אותם מופיע לי ההודעה שמצורפת בתמונה בקישור , מעלימה אותם ובפעם הבאה שאני נכנס הם מופיעים שוב. איך אני מוחק אותם? http://img35.imageshack.us/i/94684808.jpg/
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המייל של hotmail.com נותן תיבת דואר של 2 מגה אבל נוצרה לי בעיה עם השפה הכל הופך לג'יבריש וברגע שאני מנסה ב:"קידוד"את שאר השפות בעברית עברית של דוס וינדוס וכ'ו עדיין זה לא עוזר מה לעשות אי אפשר ככה לקרוא הודעות וזה מחזיר מיילים שנשלחו שנכתבו בעברית ומה שהיה כתוב במכתב בעברית זה מראה אותו בג'יבריש מקבש עזרה מה לעושת תודה.אריה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לילה טוב ושנה טובה... Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtml מומלצת בחום למנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דגם Graphire 4 XL (גודל A5), עלה 1240 ש"ח בחנות "פנדה". לדעתי שווה כל שקל. הנה סקיצה ראשונה בפוטושופ עם הוואקום, לקח לי 5 דקות במקום 20 - 30 דקות שהיה לוקח לי עם העכבר. בקרוב בצבע [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, מה עדיף? מי יותר חזק ומי מספק הגנה אופטימלית? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח DFI 662tmg ואני לא מוצא תדיסק שלי והאתר של DFI לא עולה לי :-[ מה לעשות אנשים הצלחתי להתקין רק את כרטיס קול וזהו מישהו ?.... עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה להוריד דרייברים חוץ מהאתר שלהם ?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי קובץ NRG וניסיתי לפתוח אותו עם הנרו דרך אופציית ה-BURN IMAGE אבל משום מה קיבלתי חלון שנקרא FOREIGN IMAGE SETTINGS מכיוון שאני לא מכיר את החלון הזה לחצתי OK ואז נפתח לי חלון נוסף שכותרתו היייתה FOREIGN IMAGE FILE ואז הייתי צריך לבחור בין CORRECT ל IGNORE .אז לחצתי IGNORE וכשהגעתי לחלון הצריבה עצמו ראיתי שהקובץ חורג מהקיבולת של הדיסק(עובר את הקו האדום) ואכן לא יכולתי לצרוב בשל כך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או לפחות להסביר לי מה קורה פה!!!! מצורפות התמונות בתודה מראש ZIK [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
idx. מה עושים עם קובץ idx? למה הוא משמש? איך הופכים זאת לקובץ mpg או avi שנגנים מסוגלים להציג? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדואוס אקס פי 64 ביט התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם אך את הדרייבר של הכרטיס קול לא ניתן להתקין משום שצריך איזשהו פאטצ' מהאתר של מיקרוסופט ואפילו יש לינק , הורדתי את הפטצ' המבוקש ולאחר סיום התקנתו הוא כותב הודעה שלא ניתן להתקין את הפטצ' משום שהגירסא היא יותר ישנה מהגירסא שכבר יש לי. לאחר מכן התברר שהלינק שהמוצע בדיסק דרייברים מתייחס ל sp 1 ואצלי מותקן sp 2 . האם באמת יש פאטצ' כזה ? אם כן בבקשה עיזרו לי למצוא אותו , כי אני לא הצלחתי . תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרטון בYNET או אתר אחר אז הסאונד עובד במהירות גבוהה מאד...וגם הוידאו. כאילו שאני שם על הרצה קדימה. למישהו קרה ?! איך פותרים ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://img.hexus.net/msi845pro2/wcpuid.jpg מאיפה ניתן להוריד את המוניטור הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש חומר לימוד על אורקל ללימוד עצמי...עדיף בעברית. יש אפשרות למצוא כאלה דברים? (אני לא מתכוון לספרים בסטימצקי וכו.. ) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
this file does not have a program with it for preforming this action create an association in the folder option כל קובץ שאני מנסה לפתוח הוא לא פותח,אני כרגע לא על המחשב שלי מה עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ואם זה איננו הפורום הנכון, אודה על קבלת לינק לפורום המתאים. הבעיה היא בנושא חישוב שעות. יש לי דף מעין זה: שעת התחלה שעת סיום שעות ליום 7:00 8:30 1:30 7:15 8:30 1:15 7:15 9:00 1:45 ________________________________ סה"כ שעות ????? את השדה המסומן ב ????? אשר מסכם שעות בפורמט time, כיצד עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-