עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by oded6188,

יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם קיימת תוכנה שיודעת לזהות את רכיבי החומרה של הלפטופ ולהתקין את כל הדרייברים לבד? כל פירמוט זה סרטי ניחוש איזה דרייברים צריך להתקין. מחשב נייד ASUS Notebook U31SD. רוצה להתקין את ה-WIRELESS שלו. אתר יצרן עם דרייברים: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U31SD&p=3&s=286 בקטגוריה WIRELESS כ7 דרייברים (באסה), איך אני יודע איזה להתקין? התקנתי 4 מתוכם שעשו לי רק בלאגן. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by EG,

אני מוריד עכשיו את גרסה 8 עדיף להוריד את גרסה 9 ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by menis,

למישהו מדריך המסביר איך לצרוב ב nero מדיסק לדיסק עם קבצים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ohad-a,

ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RonCohen,

אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה לניהול אוסף סרטים שתיראה טוב ושיש לה אפשרות לעדכן מידע על סרטים דרך האינטרנט וקלה לתיפעול ואם אפשר גם שתתמוך בעברית, ושהבסיס נתונים שלה ירוץ מהר.. קניתי את התוכנה "All My Movies" אך הבסיס נתונים שלה עובד יחסית לאט ויש בה כל מיני בגים, ואין לא יותר מידי אופציות.. המחיר זה לא הבעיה(כל עוד זה לא יותר מ-500 ש"ח) העיקר שתעבוד מהר ושיהיה לה את האופציות שציינתי.. יש לכם המלצה על אחת כזאת טובה??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by FatherBoard,

מישהו יודע עם איזה תוכנה ניתן ליצור Animated GIF ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MrAccident,

התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amos2009,

אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by maXopka,

יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by GIlan,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by moshiko69,

הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shiker,

היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.