עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ורום ווארז בחו"ל הצליח להכין דיסק של מערכת הפעלה Windows Xp 64bit ב10 מגה ולאחר חילוץ 3.7 ג'יגה Description: The DVD contains 6 x64 versions of windows, which can be installed by either booting to the DVD or starting the installations from within another x64 installation of Windows. It also will create standalone ISOs of any included version of Windows. File size: Compressed=10 MB Un-compressed=3.7 GB מדהים!!! נבדק ע"י ואכן זה אמיתי ונכון קישור להורדה אני לא אביא כי זה ווארז.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ScreameR,

ב Win XP PRO ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. <blockquote> שלום רב, אני מתעסק ובוחן תוכנות מאז ומתמיד ואני חושב שזהו בין המצבים היחדים שאני מגיע לאין פיתרון. זה יותר מדיון מסתם שאלה, האם יש תוכנה (סטרים) שיכול להוריד סרט / סדרה כלשהי מוואלה שיכלול את הכתוביות בתוכו. קחו לדוגמא את סדרת הנוער / ילדים. video.walla.co.il/?w=//1773994 שימו לב! ישנם עשרות דיונים ברשת בכל פורום שרק תירצו על כל פיתרון אפשרי נכון לרגע זה אין פיתרון להבעיה הזאת! ניסתי בכל תוכנה אפשרית, מריבת התוכנות כלל לא מוצאות את הוודאו וישנם תוכנות שכן מביאות להוריד לבסוף אבל ללא כתוביות. האם לראשונה ישנו מצב ברשת שאין לו פיתרון ? תודה רבה, אמיל. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Shiker,

היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by menis,

למישהו מדריך המסביר איך לצרוב ב nero מדיסק לדיסק עם קבצים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. גם שירים ישנים...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי כמה אימיילים שונים שמשמשים אותי למטרה זהה. הייתי רוצה לדעת איך אוכל לשלוח אימייל דרך כל חשבונות האימייל שלי בו זמנית לכל אותם האנשים ששלחו לי אימייל, ואם ניתן לסנן את רשימת האימיילים כך שאני בטעות לא אשלח את אותה הודעה פעמיים לאותו אימייל משני חשובנות אימייל שונים אז זאת תהיה תוספת נחמדה גם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

U CAN EVEN ADJUST THE TRANSPARENCY!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by udicol,

האם יש דרך לקבל IP דרך ICQ ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by chenrp,

למישהו יש המלצה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by omri_ro,

המעצבנים האלה...?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום אחרי שההורדה מסתיימת, מהירות ההעלאה רוב הזמן על 0 ק"ב, במקרה הטוב זה קופץ ל2... אפשר אולי לשחק איך שהוא בהגדרות שייצב לי את זה..?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים