תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי יותר מידיי אנשים במסנג'ר ואני רוצה לפתוח עוד מסנג'ר שייפעל בו זמנית עם השני הייתה לי פעם תוכנה בשם "multi messenger" אבל אין אותה לגרסא החדשה של המסנג'ר האם יש איזה משהו שאוכל להפעיל איתו 2 מסנג'רים בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתבצע המרה של PDF למשהו שאפשר לקרוא ממנו. (אני מניח ש PDF ל WORD יספק את הדרישה, אשמח גם לקצת תובנות בעניין הזה) בסופו של דבר אני צריך לקחת את כל מה שרשום ב PDF ולהפוך למעין string ארוך של אותיות חיפשתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא עשתה את העבודה בצורה טובה. הק'צ הוא שזה (לא התוכנה) צריך להיות בעברית כלומר ה PDF שאני צריך לקרוא הוא בעברית לא איכפת לי לשלם על התוכנה אבל אני צריך שהיא תעבוד טוב. תודה שגב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פורום על המחשב, ניסיתי תוכנה בשם OmniHTTPd Professional 2.08 שפותחת שרת HTTP על המחשב, אבל זה באמת מה שהיא עושה... וכשאני מנסה להתקין את הפורום זה נותן שגיאה... ראיתי בדיון של דר. טראנס שצריך תוכנות בשביל זה... אילו תוכנות צריך כדי לפתוח על המחשב שרת שיתמוך בהרצת פורומים (MySQL/PHP/CGI וכו') ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מה שקורה באמצע הסריקה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=4013321.png
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן ליצור מסמך בגוגל דוקס כך שאוכל לשלוח לינק אליו במייל לאנשים בשביל להחתים אותם? אם לא האם יש אפשרות אחרת לעשות זאת? אני צריך להחתים כ-40 אנשים על משהו ואני צריך לשלוח את המסמך כך שהחתימות יתעדכנו אצל כולם ולא בפרטנות אצל כל אחד. אני חושב שראיתי משהו כזה בגוגל דוקס אך לא הצלחתי למצוא זאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-