עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ohad-a,

ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by מרכוס54,

אני לא מצליח להגדיר את virtualbox להתקין מוינדוס 8 ומעלה גם כשאני לא מגדיר iso יש בעיה באיתחול של boos הוירטואלי מצורף ההודעת שגיאה כאילו חסר לי משהוא בחומרה הוירטואלית אגב במחשב שלי יש 4 גיגיה זכרון אני מצרף גם מידע מערכת מופיע שוירטואליציה אינה זמינה בקשוחה האם זה קשור? אגב גרסאות ישנות מינדוס 7 ומטה אני יכול להתקין בלי בעיה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by RonCohen,

אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by YotamZi,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי אתמול ונאבד לי הדיסק עם הדרייבר של הסאונד, הדרייבר נקרא SoundMax ואני לא יודע איזה בדיוק להוריד למחשב שלי: (CPU) 1-Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2194MHz, 0KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 422/2048MB (20.61%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 8500 GT, (Display) 1024x768/32bit/72Hz Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 21h 2m, (uptime) 32m 48s .:. (HDDs) 210GB/372GB(56.4%) free (Ethernet) #1 (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport (100Mb/s) 52.35MB In, 3.39MB Out) תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by נמשל,

שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. מחפש דרך יעילה ומהירה להעביר קישורים מהמחשב לסמארטפון . מצאתי תוסף ואפלקיציה שעושה את ההפך מסמארטפון למחשב . קלה פשוטה ונוחה , אבל זה לא מה שאני מחפש . תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…

13. אני מרגיש שהמחשב טוען אפליקציות קצת יותר לאט וחשבתי לעשות לו טיפול תקופתי. אילו תוכנות מומלצות לניקוי הרג'יסטרי וכו' ? האם מומלץ לעשות איחוי דיסק?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by a04,

בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by t,

אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shlomom,

שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Second Edition,

היי לכולם, התקנתי מחדש את דפדפן כרום . אני כעת מחובר לחשבונות שלי (גוגל+כרום). בנוגע לכרום : מסתבר שהגדרתי משפט-סיסמא לסנכרון . מאחר והגדרתי אותו לפני שנתיים יש לי בעיה בלהזכר מה המשפט-סיסמא . יש לי משהו כמו 200 סימניות וחבל לי לבצע להם איפוס (מחיקה של כל המידע!). את כל הסיסמאות שלי אני זוכר ולכן אין לי בעיה לאבד את כל מה שהסנכרון אחראי עליו (מלבד הסימניות !) יש דרך כלשהי לשחזר את הסימניות בלבד ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by oded6188,

יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by naorai,

לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://technation.themarker.com/1.1899600 מכירים? מישהו ניסה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים