תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול אוסף סרטים שתיראה טוב ושיש לה אפשרות לעדכן מידע על סרטים דרך האינטרנט וקלה לתיפעול ואם אפשר גם שתתמוך בעברית, ושהבסיס נתונים שלה ירוץ מהר.. קניתי את התוכנה "All My Movies" אך הבסיס נתונים שלה עובד יחסית לאט ויש בה כל מיני בגים, ואין לא יותר מידי אופציות.. המחיר זה לא הבעיה(כל עוד זה לא יותר מ-500 ש"ח) העיקר שתעבוד מהר ושיהיה לה את האופציות שציינתי.. יש לכם המלצה על אחת כזאת טובה??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה. אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה). למה זה קורה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE וכרגע לאחר התקנת וינדוס 7 אני לא מוצא מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים.. כרגע אין לי קול במחשב בגלל זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה אביד עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיודעת לזהות את רכיבי החומרה של הלפטופ ולהתקין את כל הדרייברים לבד? כל פירמוט זה סרטי ניחוש איזה דרייברים צריך להתקין. מחשב נייד ASUS Notebook U31SD. רוצה להתקין את ה-WIRELESS שלו. אתר יצרן עם דרייברים: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U31SD&p=3&s=286 בקטגוריה WIRELESS כ7 דרייברים (באסה), איך אני יודע איזה להתקין? התקנתי 4 מתוכם שעשו לי רק בלאגן. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון בגוגל מיוזיק כבר מספר שבועות, ועד עכשיו אני מרוצה. הבעיה כשאני מוחק שירים מהמחשב הם עדיין נשארים בגוגל מיוזיק. יש דרך לסנכרן את המחיקה עם המיוזיק בלי למחוק את השירים ידנית מהמיוזיק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/1.1899600 מכירים? מישהו ניסה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : {שגיאת יישום} החריגה unknown software exception (0xc000000d) אירעה ביישום במיקום 0x0320edf0. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-