תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לפצל DVD9 לשני דיסקים של DVD5 - לא וידאו אלא מידע, תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כל מיני הקלטות של הרצאות מהאוניברסיטה בפורמט wmv. אני רוצה להיות מסוגל להציג את הסרטים האלה במהירות כפולה. ניסיתי כבר בכמה נגנים שונים (wmp, mpc, bsplayer, vlc). היחיד שהצליח לנגן במהירות כפולה הוא vlc, אבל הוא נוטה להתרסק (לא הצלחתי לעשות seek בלי שהוא יקרוס). בכל שאר הנגנים או שלא קיימת האפשרות, או שהיא סרבה לעבוד (לחצתי על מהירות כפולה וזה לא עשה כלום). למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לגרום לשכבה בפוטושופ (CS) להשפיע רק על שכבה מסוימת אחת (או יותר) ולא על כל מה שמתחתיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בPRASSI בשביל זה, אבל הוא לא מזהה את הצורב החדש שלי (NEC 3500), וNERO לא תומך בסוג הזה. גם CDRWIN 3.9G לא מזהה את הכונן. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למה אם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות! אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
סירטוניי HD או FullHD נתקעים ביוטוב(הם זזים בצורה מקוטעת) זה קורה גם בsafari 4 beta וגם באקספלורר 8 הרישמי.. <-----מפרט בצד
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
היי! שמתי לב למספר לא מועט של משתמשים ברשת האידונקי שמשתמשים באימיול(0.47a) והניק שלהם הולך משהו כזה: VMULE 2007 [NDgiLME] הייתי מעוניין לדעת יותר פרטים על הקהילה הזאת(הקטע עם הקוד משתמש בסוף)... יש מישהו בקיא בעניין? תודה מראש! (הזמנות לאתרים נחשבים שאסור להזכיר אותם פה יינתנו כפרס ותגמול למי שבאמת יעזור לי..! אם השורה הזו עוברת על החוקים, רק תגידו לי ואני אערוך מיד!)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חדשה מקווה שלא היה תגובות מפגרות כמו : לא משהו, הכול גרוע , שפר הכול ממש על הפנים וכ"ו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עצות? זה קרה אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי הוא היה נתקע..
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי(אנטי האקר) איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שעשיתי מספר בדיקות בכל מיניי אתרים בעולם אבל כל הסברים פשוט לא היו ברורים מספיק איך בדיוק זה מתבצע ... אשמח לעזרה בנושא ? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקנת ZONE ALARM SECURITY SUITE 7 החבילה הזו כוללת את האנטיוירוס של קספרסקי מובנה בתוכה ואיני מתלונן ואפילו די מבסוט ממנה, הבעיה היא שלפחות 4 פעמים ביום, קופץ לי חלון שמודיע שקובץ SETUP.EXE שנמצא בתיקיה של MY DOCUMENTS כולל את הוירוס הבא: Trojan-Proxy.Win32.Horst.xc וכן מודיע לי שהקובץ הוסר ל QUARANTINE בהצלחה. תמיד מדובר באותו הוירוס, ותמיד באותו הקובץ מאותה תיקיה. - הבעיה היא שכאשר אני נכנס לתיקיה הזו, איני מאתר את הקובץ הזה, כלומר הוא באמת נמחק על ידי האנטיוירוס, ולמרות הכל, לאחר כמה שעות, אותה הודעה קופצת שוב! מישהו נתקבל בבעיה דומה?, אני כבר חושב שיש לי איזה פרצה בחומת האש שמאפשר לגורם עויין להוריד את הקובץ למחשבי, אך איני יודע לאבחן ולמצוא את הפרצה הזו…
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים, אני לא יכול לגשת לקובץ. הבעיה קוראת רק בחלק מההודעות. גירסת התוכנה היא 6, והיא רצה על windows ME. האם אתם יכולים לעזור? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עד עכשיו לא יצא עידכון לתוכנה. יש תחליף איכותי? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! , שמתי לב שיש אצלי במנהל משימות יודע מדי תהליכים . ממש כפל של תהליכים . יש לי את התהליך chrome.exre בזמן שהדפדפן פתוח , אבל יש אותו 4 פעמיים בזמן שרק חלון(לשונית) אחד פתוח. יש לי את התהליך svchost.exe של המערכת , רק שיש אותו 11 פעמיים , אמור להיות 1-2 לא?. מי שמבין בתוכנה HiJackThis אינה log שלי , ברגע שאני מנסה לעשות Fix Checked ואחר כך סורק שוב הם חוזרים. בדוח שימו לב ב - O23 כמה פעמיים יש דברים דומים כאלה O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\wscsvc.dll,-200 (wscsvc) - Unknown owner - C:\Windows\System32\svchost.exe ב - msconfig (קביעת תצורה של המערכת) בלשונית שירותים / הפעלה אין משהו חשוד שעולה במערכת רק דברים שצריך. אשמח לקבל עזרה לפתרון הבעיה , איציק .
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-