תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה BUNNY פשוט כתבתי מהחשבון של אח שלי .. לא התנתקתי לפני שני ניסיונות שלי ליצור את הטבעת משר הטבעות , שני רידנורים שונים לגמרי נעשה ב lightwave 3d
-
אין מה להוסיף, אני מפרמט בקרוב מאוד ואני רוצה להתקין חבילת קודקים אחת נורמלית ולא להגיע למצב של עכשיו כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חבילה ועוד התקנה מאיפשהו, כמובן שזה יוצר חוסר סדר ומלא "זבל" וברצוני להימנע מהעניין. המלצות... תתחילו לשפוך... כמו כן פרטו מה יתרונות החבילה שאתם ממליצים ולמה היא עדיפה על אחרת. תודה רבה לכולם ! 8) שבוע טוב ...!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
מישהו מכיר THEME לווינדוס שיודע להראות "כמה אחוז מהמעבד בשימוש" ותעבורת רשת וכו וכו.. ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ביצעתי עידכון לפיירפוקס ומאז בהמון אתרים אני מקבל את ההודעה הנ"ל וזה כולל את פייפאל, GMAIL ועוד כמה אתרים ידועים. לציין כי בשיטוט בגוגל הבעיה נוצרת כתוצאה של אי התאמה של שעון המערכת לביוס וכו', מיותר לציין כי אצלי כל השעונים מכוונים כראוי. מישהו עוד נתקל בזה בגירסא החדשה בFF??
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
באאוטלוק ידעתי איך לעשות את זה,הפעם חרשתי את האופציות ולא מצאתי שום איזכור לעניין... אשמח לתשובה. נ.ב. אני עם ה-TB באנגלית
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ thunderbird-3-officially-released-with-new-features-improved-look
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך שThunderbird תעביר כל הודעה שנכנסת לחשבון מסויים לכתובת דואר קבועה אחרת בצורה אוטומטית? תודה
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בשימוש ב windows איזה תוכנת דואר ממלצת יותר מבחינת אבטחה Thunderbird או Outlook express ולמה ? שמעתי יותר מדי שמועות על כך ש Outlook express בעיתית מבחינת אבטחה אבל לא מצאתי ביסוסים חזקים לזה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ואני מחפש מדריך לתוכנה כדי לעשות קבוצות למשלוח דואר תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את הטימר מסיים את פעולותו ושומר את הערך של התוצאה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש TINDER למחשב שולחני בדיוק כמו של הסלולרי ?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-