עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by noam12,

firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gh,

ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by pazer005,

זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים, כאמור אני רוצה להמיר את קבצי ה-pdf ל-epub. הורדתי את התוכנה Calibre אבל העברית יוצאת הפוכה (במקום "שלום" אני מקבל "םולש" והיישור הוא לשמאל) וגם יש רווחים לא מוסברים בין משפט ומשפט (קובץ של 30 עמודים הופך ל-90). האם אתם מכירים דרך להמיר לקבצי ספר אלקטרוני? אני עובד על Mac OSX אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  6. Started by omri_ro,

בבילון לא מזהה מילים בFF4, גם בגרסה 9 (9.0.1) אולי למישהו יש פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ross,

יש לי server 2008 R2 ב - virtual box של oracle וכשאני מפעיל את XP mode השרת נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש לי כיתה שהמחשבים בה מחוברים ב-workgroup. סה"כ 10 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות ולשלוט (או לפחות אחד מהם) על התלמידים בכיתה ולראות מי מהם מחובר למשתמש ומי לא. אני יודע שאם אתקין מחשב נוסף שיתפקד כשרת החיים יהיו קלים יותר אבל כרגע זה לא אופציה. בעבר ראיתי אחת בפעולה אך שכחתי את שמה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gil maimon,

אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by (G),

שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gil28,

בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הורדתי באייפד את האפליקציה IMO שזה תוכנת מסרים ובין היתר MSN מסנג'ר. התחברתי דרכה מחוץ לבית. הגעתי הביתה ואני מנסה להתחבר למסנג'ר ואני לא מצליח. זה אומר לי שאי אפשר בגלל שהתחברתי לגרסה של מסנג'ר שלא מאפשרת להכנס למסנג'ר ביותר ממקום אחד. מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 19.03.2011 בשעה 12:31:01 בכל זאת?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2011 בשעה 17:57:21טעות.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן פניה זו לכל אנשי התלת שביננו , עד לפני כמה ימים עבדתי עם כרטיס רדיון4870 חצי גיגה זיכרון והחלטתי להשתכשך לכרטיס מקצועי רדיון 2000, ומה הפלא לא שאין שיפור אלה מאיה עובדת כאילו היא במחזור, אני בטוח שזה משהו בהגדרות שצריך לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אני צריך להפוך קבצי וידאו לmp3 והפכתי את גוגל, לא מצאתי שום דבר חינם. אני צריך גם לערוך סאונד לקבצי וידאו, הבעיה שהmovie maker לא פותח את הקבצים שלי (נראה לי הם mp4). איך אתם ממליצים לעשות זאת? (מה הדרך הפשוטה?)

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by omrikarni,

שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, *השאלה בכותרת. **ד"א:מערכת ההפעלה שלי=Windows 7 Ultimate 32-Bit. תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת הא ניתן להוריד אתר שלם למחשב כדי שאוכל להשתמש בו כאשר אני לא מחובר. מדובר באתר שמציג מפות (סגנון וואלה מפות). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, משום מה אני לא מצליח להתחבר ל-HWzone עם IE9. מחקתי Cookies ועדיין אני לא מצליח... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

תמיד יש לי בעיות באימיול ואני לא מצליח להוריד שירים לילדים שלי וכדומה, שרתים לא תקינים ועוד כל מיני בולשיט שאני לא יודע מה לעשות איתו. נכנסתי פעם לאתר שרתים שלהם הכל שם היה מלא ציצים ופורנו וזה גם לא עזר. אם מישהו יכול לתת לי גירסא טובה של אימיול שפשוט מתקינים והיא יעילה אודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by NIVTAL,

אני מנסה לסגור את AVG10 כדי לתת לאיזה תוכנה להמשיך לפעול (שה-AVG חוסם)(אפילו אם אני עושה IGNORE זה לא משנה, הוא תוקע את אותה תוכנה..) קיצור רציתי לשאול איך אני סוגר את האנטי וירוס, ניסיתי דרך PROCESS דרך ה-TASK MANGER והוא לא נותן לי, הוא רושם"The Operation Could Not be completed Access Is denied." תודה מראש, ניב.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים