עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שתפעל בBOOT במחשב בלי וינדוס ותעשה לו בדיקת מאמץ כללית כזאת מעבד\זיכרון\כ.מסך\דיסק קשיח הכל ביחד כזה לראות אם המחשב מתפקד כמו שצריך יש דבר כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assaf990,

הסרגל כלים מובנה ב FF 3.05 HEB יש בו: נצפה תדיר התחל כאן כותרות אחרונות איך מסירים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  7. ואז להעביר לשם את הקבצים כל אחד לסיפריה המתאימה לו.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה

9. Started by shlomom,

מישהו יודע אם יש בעיה ל-Cubase 3SX לעבוד על Win 7 64bit? התוכנה עבדה טוב לפני על XP SP3 וכעת מסרבת לעבוד עם שגיאת SRV #001; CLED error איזה שהיא בעיה עם H2O driver?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום , אני רוצה להוריד למחשב 2 פרקים מ ה VOD של וואלה http://video.walla.co.il/?w=/2177/1861694 בגדול אני עובד עם Freemake Video Converter , ולרוב מאוד מרוצה מהעבודה איתו , אבל לגבי סטרימינג נראה לי שהוא תומך רק ב הורדה מ YOUTUBE . אני יודע שכל מה שיש ב VOD של וואלה יש להורדה ברשת , אבל אני צריך את זה מתורגם . ועד עכשיו לא ראיתי את זה עם תרגום לעברית . כך שאני צריך תכנה שתהיה מסוגלת לתמוך בהורדה מ וואלה . תודה על עזרתכם , יניב

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by SloOmPer,

אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by skaz,

היי, עד לפני כשנה - חצי שנה ההורדה במירק הגיעה רוב הפעמים ל 80 (אינטרנט 750 כבלים אצל נטוויז'ן). מאז המהירות לא עולה על 20 כמעט אף פעם וגם אם כן ישר יורדת - ממוצע הורדה 12-15. שבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט אצל נטוויז/ן והוט ל 1.5, יש שיפור במהירות גלישה ויש שיפור משמעותי במהירות הורדה דרך http וכו' אך עדיין מוריד במירק על לא יותר מ 20. הבעייה היא לא המקורות במירק לדעתי כי לא יכול להיות שכל כך הרבה מקורות מגבילים למהירות כל כך נמוכה. יכול להיות ששיניתי בטעות הגדרות במירק או שנטוויז'ן מגבילה במהירות ההורדה מחו"ל? ** פיירוול יחיד שיש לי זה מה שמסומן ב V בהגדרות אינטרנט של הווינדוס, יש לי sp1, אין לי ראוטר ויש לי אנטיוירוס kaspersky. תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by wooper,

אני רוצה להוריד פרק בנראה אותך איך?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו על שני דיסקים כדי לראות בדי.וי.די אם מישהוא מכיר תוכנה קלה ופשוטה בשימוש שיגיד לי אני מאוד ישמח

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by kikkler,

החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. היי בכל פעם שאני פותח קובץ OFFICE נוצר קובץ זמני באותה תקייה עם אותו שם רק עם תחילית "$~" ואם אני פותח הרבה קבצים בו זמנית נוצרת רשימה די גדולה וזה מעצבן... האם יש אפשרות להגדיר שכל הקבצים הזמניים הללו יהיו בתקייה אחת קבועה ?(כמו TEMPכללי) תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by bubugu,

שלום יש לי win xp pro וכל פעם לפני שהווינדוז מתחיל לעלות מהדוס הוא שואל אותי: please select the operating system to start: microsoft windows xp professional microsoft windows xp professional setup .......... איך אני מעיף את ההודעה הזאת?? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

היי בעיה..... אני רוצה לצפות בקליפים הנמצאים באתרי אינטרנט, אבל אני יכול לראות אותם רק בלי סאונד מה הבעיה?!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by taotao,

יש לי את גירסת הפרו ואני מעוניין למחוק אותה ולהתקין תתרגילה אבל בכול פעם שאני מפעיל ת UNINSTELL הוא נפתח ונסגר ולא מוחק אותה איך אני יכול למחוק אותה ואז להתקין תגירסה הרגילה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  22. כי אני מחפש אחת שאיך שאני שם שיר הוא מפעיל לי חלון שמציג לי את המלים של השירים , אבל את המדוייקת ביותר , כי אני זוכר שהיה לי אחת אבל היא הייתה דפוקה כאילו הייתה מציגה לי מילים של לא אותו שיר שאני שמעתי. בבקשה ותודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by mosheli,

יש לי פירוול של מיקרוסופט שבא עם SP2 התקנתי נורטון אנטי וירוס 04 שגם בו יש פיירוול כחלק מהחבילה. אילו מן השניים להשאיר?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

כשאני מנגן קבצים שונים עם כתוביות נגיד פרקים של סדרות, חלק מהפרקים הם HD וחלק לא.. כתוצאה מכך הגודל של התרגום משתנה וכל פעם שאני מגנן קובץ באיכות שונה מהקובץ האחרון שנוגן אני צריך לשנות את ההגדרות. יש דרך להשאיר את זה קבוע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itai_1813,

היי! יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיה עם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמר אך בלי שמע. האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Input מסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה). בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגם סאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.