עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by batyaz,

אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by mordehay8886,

שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. לפעמים זה קורה גם בעת סריקה אבל בעקרון בכיבוי הוינדווס. השגיאה: {כונן לא מוכן}-הכונן לא מוכן לשימוש;יתכן כי הדלת פתוחה. בדוק את כונן A: וודא כי הוכנס לתוכו תקליטון וכי דלת הכונן סגורה. אם אני מסיר את nod32 השגיאה נעלמת יש למשהו מוסג?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by gtx980sli,

מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?

5. Started by SemteX,

שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by dash1,

Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please

7. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by choochoo,

שלום, ברשותי שלט רחוק ישן של חברת Real Magic (נקנה יחד עם MPEG2 HW decoder לפני כ-7 שנים...). היום השלט משמש אותי לשליטה מלאה על BSPlayer ו-Winamp דרך תוכנת uICE. אני רוצה לשלוט באמצעות השלט על תוכנות HTPC כמו MythTV, GB-PVR וכיו"ב אבל ל-uICE אין תמיכה בהן. האם מישהו מכיר תוכנה לתמיכה של השלט בתוכנות הללו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by kamasutrance,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שזה המקום לבקש עזרה בעניין אני עורך עם פרמייר פרו ואני מחפש אתר או קובץ תמיכה בעברית יש כל מיני אופציות שאני לא מצליח למצוא להן קיצורים , כמו אייך לסמן את הסימון לאיזור לרנדר . אשמח אם מישהו יעזור בעניין פה , אן למייל, d_j_ofir@walla.co.il תודה אופיר-באר שבע

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. לחבר שלי נדפק הכרטיס קול של הלוח אם והוא הלך וקנה כרטיס בסיסי sound blaster 5.1 VX עכשיו הוא הגיע הבייתה וגילה להפתעתו שהווינדואס 7 לא תומך בו.. מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? מישהו יודע אולי מתי כן תהיה תמיכה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה האחרונה Nero 7.7.5.1 ושמתי לב עכשיו שכשאני גורר שירים על מנת לצרוב אותם לעמודה הימנית השירים מופעים לי בג'יבריש, אין בעיה בעמודה השמאלית ושם הם מופעים בסדר גמור. אין בעיה בתמיכה של העברית ב XP וכמו כן נכנסתי להגדרות של ה Language ב Nero ותחת האופציה של ה Font בחרתי ב script ב Hebrew ועדיין אני לא מצליח לראות את העברית כמו שצריך. זה תמיד היה עובד לי,עכשיו לא. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by devek,

רציתי לדעת אם בכמה חודשים האחרונים חלו שיפורים בויסטה מבחינת התמיכה במשחקים כי התקנתי אותה לפני 4 חודשים בערך והמשחקים עבדו זוועה לעומת האקס פי שהם עבדו עליו מצוין אז יש טעם לנסות שוב את המערכת או שבינתים אין שיפור במישור הזה?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by son gohan,

תמליצו לי על המשחק הכי טוב שעולה לכם בראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. היי אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו (TRIMMING, SPLITTINGת CAPTIONS) יש לי את ULEAD VIDEO STUDIO 6, אבל היא כל הזמן מתרסקת לי אני לא מחפש משהו מסובך כמו PREMIER תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנת הורדה כמו מה שמתואר בכותרת^ DAP=Download Accelerator Perminum תודה!

18. Started by M7a,

אני מחפש דפדפן טוב... האמת אני הכי אוהב את אקפלורר הרגיל אבל לא מזמן מצאתי את Avant Browser, והדבר היחיד שהתביד אותי הוא הרעיון של פתיחת דפדפן אחד ובתוכו מלא דפים, שכאילו יש שורת משימות בתוך הדפדפן ושם מתרכזים כל הדפים השונים. לחיצה אחת על האיקס למלא וכל העמודים והדפים יורדים למטה לשורת המשימות ליד השעון! אין יותר לפתוח 300 פעם אינטרנט אקפולורר לצאת מכל אחד בנפרד .. במיוחד שאני תמיד גולש בלפחות 4 -5 אתרים בו זמנית! אבל ותמיד יש... הוא נראה לי איטי ומעצבן לוקח לו שעה לפתוח את דף הבית בהפעלה הראשונה! תמליצו לי על דפדפן כזה ברמה שתומך בהכל מהיר והכי חשוב היתרון שציינתי!

19. למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by ofer1928,

אני צריך תוכנת וידאו שאפשר לערוך איתה סרטים שאני מצלם. שאפשר לחתוך קטעים, להוסיף כותרות של במאי וכל התודות בסוף ושאפשר להוסיף פסקול ברקע...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. ^ כותרת.

23. בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אני אישית משתמש בתוכנת eMule.0.48a.Razorback3.Next.Generation.v4.11. שהיא אחת הטובות אבל היא לא מורידה בקצב מי יודע מה . אני שומע מחברים אצלי בעבודה שטוענים שהם מורידים סרט שלם של 700 מגה בחבילת גלישה של 1.5 מגה בכמה שעות . יש דבר כזה ?

25. תנו לי בבקשה לינק לפאטצ' להסרת הבלאסטר

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים