תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם תוסף לפיירפוקס, שאיתו הייתי יכול להוריד כל תמונה, סרטון או דבר אחר שמופיע לי באותו העמוד, רק ששכחתי מה השם שלו. מישהו יודע על איזה תוסף אני מדבר ויכול להזכיר? לבנתיים, אני עובר על כל 120 העמודים שיש בסטיקי, אבל אני אסיים לקרוא אותם בטח מחר, חשבתי לקבל עד אז תשובה מהירה יותר :-X. עריכה: במחשבה שנייה, היתי צריך לשאול בסטיקי אם אפשר, תעבירו את ההודעה לשם עריכה 2: מצאתי https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד אפקטים לפרמייר? כמו תוכנות של Hollywood FX תודה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לי יש על הFF 1.0.4 את : FlashGot- ממשק בין FF לתוכנות הורדה שונות Adblok - חוסם כל POPUP ושטות אחרת Tabbrowser Preferences - שינוי הגדרות הטאבים IE view - מפעיל את העמוד הנוכחי בIE DownLoad maneger tweak - שינוי ממשק ההורדה המובנה בFF Gmail Notifier - בודק את הGMAIL שלכם CuteManus 2 - מוסיף איקונים לתפריטים Translate - מתרגם עמודים לאנגלית מכל מני שפות Disable Targets For Downloads - מונע מאתרים לפתוח סתם עמודים ריקים כשאתם מתחילים בהורדה ChatZilla - הIRC המובנה ל FF my IP tool - מראה לכם את הIP שלכם wizz RSS news reader - קורא RSS, רק עכשיו הורדתי. יש לכם במקרה המלצות לRSS אחר?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הסיבה לדיון הנוכחי היא שקיים בפורום סטיקי עם המון אינפורמציה טובה, אבל גם המון ספם שנערם עם השנים. לגולש החדש קשה לסקור דף אחרי דף. בנוסף נוצרו במשך הזמן תוספים חדשים שכנראה מקבלים ביטוי איפה שהוא, אך קשה למוצאם. בימים האחרונים התקנתי בהתלהבות הרבה תוספים לפייר פוקס, אולם נראה לי שפעולת הדפדפן מואטת. למשל שמתי לב שעם התוסף של hwzone , הדף נטעו יותר לאט, בגלל שנוספו לו פעולות לבצע (צביעת הת'ארדים) סתם מעניין אם אפשר לבטל את הצביעה, ולהישאר רק עם התוספת בצד שמאל, של בחירת הפורום המתאים? לגבי תוספים אחרים, חוסמי פרסומות, גם עובדים, אבל מצד שני הם מאפשרים טעינת דף עם פחות מידע. ולכן מה אתם חושבים, הם מאטים או מאיצים? אם אכן ריבוי תוספים, מאט את הגלישה, עדיף לעבוד עם כמה שפחו…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר addons טובים וחמודים? אני למשל מצאתי את זה לאחרונה..חזק ביותר! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8879 יאללה תוסיפו(:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי! הבנתי שיש היום אפשרות לעבוד עם הכרום במידה פונקציונאלית מקסימלית, כמו פיירפוקס. אני מתכוון מבחינת תוספים... האם הדבר נכון? אני מעוניין להתחיל לעבוד איתו בגלל שהוא מהיר משמעותית אך אני לא מעוניין לוותר על הפונקציונאליות של השועל המון תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו כשפתחו אתר רשמי לתוספים והרחבות לכרום, החלטתי לנסות את הדפדפן ולתת לו הזדמנות. למרות זאת, אני מתקשה למצוא תוסף שמוסיף כפתור "הפעל" להורדות מהדפדפן - שבמקום להוריד את הקובץ למיקום ספציפי ניתן יהיה להפעיל אותו ישירות מהאתר. (בעצם הדפדפן מוריד את הקובץ לתיקייה זמנית, מאפשר פתיחה, למשל להתקנת תוכנה, ומוחק עם סגירת הדפדפן). באקספלורר הכפתור הזה מופיע כבר מגרסאות די ישנות, בפיירפוקס קיים תוסף שנקרא OpenDownload, אבל אני לא מוצא משהו מקביל בכרום. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בכותרת יש אפשרות להוסיף הודעה כזאת שתקפוץ ברגע שיוצאים מהדפדפן? , אני מתכון לכל הדפדפן ולא רק לטאב אחד. כי לפעמים עובדים עם דף אחד והמון דפים בתוכו שפתוחים וברגע שסוגרים את הדף הגדול זה סוגר ישר הכל. בפריפוקס יש הודעה כזאת לפני שסוגרים..אפשר לעשות את ההודעה הזאת גם ב chrome?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-