תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב שלי: Amd phenom 9650 Quad 2.30Ghz ATI HD3870 512Mb Catalyst 09.12 אני מריץ סרט ברזולוציית 1920X1080 13Mbps Mkv השם האו Coral Reef Adventure Imax (אם זה מעניין מישהו) WMP11: הסרט עובד מושלם, ניתן לדלג קדימה ואחורה במהירות, כאילו מדובר בסרט רגיל. מעבד 50-60 אחוז עבודה. מאיץ גרפי: 57-60 אחוז עבודה. CyberLink PowerDVD 9 ULtra: הסרט לא מתנגן בצורה תקינה, ישנן ריבוי תקיעות (Lag) ומידי כמה פריימים ישנם ריבועים אדומים ע"ג הסרט. לסיכום לא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו. מעבד: 02-12 אחוז. מאיץ גרפי: 65 אחוז עבודה. יש לציין שרק הסרט הזה לא עובד בצורה תקינה, ושאר הסרטים באותה האיכות עובדים חלק, אבל עדיין בתכנת Power DVD 9 המאמץ מתרחש בכרטיס מסך ובכלל לא נעזר ביכולות העיבוד של …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מחפש פונטים בעברית ל Dreamweaver 4 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ונוחה לניהול Bluetooth ל WINDOWS . הממשק המובנה של ווינדוס פשוט לא עושה את העבודה טוב לדעתי.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) הופיעה פתאום (לא זכרו להסביר לי אם קדמה לכך פעולה מסויימת) ההודעה: admistrator has prohibited access to cd/dvd rom הדבר קרה בחשבון מנהל - שתכלס הינו החשבון היחיד המופעל במחשב, אם כי נוצר גם חשבון dot.net (ע"י התוכנה) וחשבון אורח, שניהם בלתי פיעלים כרגע. במבט על "המחשב שלי" ניתן היה לראות מין סימן אין-כניסה אדום על כל ההתקנים שאינם קשיחים: הכוננים האופטים, הפלופי (שמנותק) וגם ה- DOC. 1. עשיתי חיפוש ומצאתי שהתוכנה "Intel Desktop Utility" (או תוכנות המגיעות איתה) שהיתה מותקנת על המערכת ייתכןואשמה בעניין. 2. עשיתי שחזור מערכת ללפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי, המיקרופון פועל ממש חלש ושומעים אותי ממש חלש ב team speak. ואני לא יכול לתת בוסט למקירופון, ואופציית ה ADVANCED חסומה, איפה שהסמל הקון של הרמקול בצד. איך אני מגדיר אותו? וצריך איז דרייברים מיוחדים?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלות וגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטי והוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבוד ולפעמים גם סתם ניתקע יש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש? אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפעם סטים נתקע בעדכון על אחוז אחד... למישהו יש עצה מה לעשות? איך לגרום לסטים להתעדכן בצורה נורמלית? עריכה.. איכשהו התחיל לעבוד אחרי שהצלחתי להתחבר לSUPPORT של סטים...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה דפדפנים (כרום אקספלורר ופיירפוקס) כאשר העיקרי מביניהם הוא הכרום. התקנתי את התוסף Adblock אבל הוא לא חוסם בצורה הרמטית. ניסיתי גם את AdblockPlus אבל עדיין יש לי פרסומות שמקפצות. אני יודע שגם לשאר הדפדפנים קיימים תוספים שמתיימרים לחסום פרסומות והאמת שעוד לא ניסיתי אותם כי הגלישה העיקרית שלי היא בכרום. אני יודע שיש גם תוכנות לחסימת פרסומות כמו AdMuncher שעדיין לא ניסיתי אותו. השאלה שלי היא מה יותר יעיל (אם בכלל) תוכנה לחסימת פרסומות או תוספים לדפדפנים והאם יש בכלל דבר כזה חסימה טוטאלית של פרסומות או שתמיד יהיו פרסומות שיצליחו לפרוץ את מעגל החסימה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי עבודה שעשיתי בEXCEL והדפסתי אותה הבעיה שזה הדפיס לי הכל טוב חוץ מהמשבצות, אני צריך גם את המשבצות איך מדפיסים את המשבצות ביחד עם הטבלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-