עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yonash53,

שלום חברים, יש לי בעיה כבר מספר שבועות כל פעם שאני מנסה לפתוח למשל את google.com, אני מקבל הודעה כזאת "404 not found". בכל מקרה הרצתי סריקה עם hijack this. שאני מריץ סריקה אני מקבל ארור כזה: For some reason your system denied write access to the host file. if any hijacked domains are in this file, HijackThis may NOT be able to fix this. ולאחר מכן מתקבל הלוג הבא: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 5:04:05 PM, on 8/22/2011 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\s…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

3. הרבה סרטים פשוט לא עובדים!! והתעצבנתי עכשיו בגלל שסרט טרוך מאוד לא עובד אז עזרה!!! עלי ג'י שולטטטטטטטט ריספקט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dante_9,

בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. השאלה בגוף ההודעה. (כשאני סורק עם האנטיוירוס הוא גם מוצא לי קוקיז \Ads למיניהם. רציתי לדעת אם המנוע של ה AVG Anti Spyware נמצא באנטיוירוס. הגרסה החינמית) תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Googleness,

במקרה ראיתי אולי מישהו ירצה: 2009 Kaspersky Internet Security במבצע עם YNET להתקנה חדשה על מחשב למשך שלושה חודשים בחינם. http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/aaaaaau_ioaaaau_nooen_e/nooen_e_cedi_iaaaiue_ynet

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by gaf,

שלום לכולם! אחרי שעשיתי איחוי דיסק ע"י PARTITIONMAGIC נעלמה לי מחיצה שלמה - היה לי כונן אחד שמחולק ל- 3 מחיצות, איחדתי שניים מהם (ה-3 הוא של מערכת הפעלה) והם פתאום נעלמו לי אחרי האיחוי, כאשר אני עושה בדיקה ב - PARTITIONMAGIC הוא מציג לי הודעה - "EROR #1520 EXTERNAL ATTRIBUTE HEADER MISMATCH " מה זה אומר? מחכה מאוד לתשובה, כל התמונות, שירים, מידע, סרטים, משחקים, הכל שם....

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  8. שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד

9. Started by dandza,

שלום לכולם אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בהסרת ucq5 הלכתי להסרה והתקנה של תוכניות ונסיתי להסיר את התוכנה ויצאה לי הודעה : Error opening file: icqLite.log this file is necessary to perform Uninstall. press OK to quit Uninstall. אני אשמח לקבל תגובות בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  10. Started by royije,

שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. רציתי לדעת אם גם ככה אני הרוב בבית ....עדיף לי לחייג מסקייפ לפלאפון או מהפלאפון לפלאפון ...? הרי פלאפון לפלאפון זה 42 אגורות יוצא לי . כמה זה יוצא לי בסקייפ ? אולי ישתלם לי לעבור .....(או בכלל אם יש תוכנה עדיפה יותר או בכלל בכלל חינמית לגמרי שלא ידוע לי עליה אז תנו הצעות) תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. גמרתי להוריד קובץ מאוד חשוב, ובטעות מחקתי אותו, הוא היה קובץ גדול אז ישר המחשב שאל אם "אני בטוח שאני רוצה למחוק", עניתי כן, ורק אחרי זה שמתי לב שמחקתי ת'קובץ הלא נכון!!!! יש סיכוי?! ??? בדיוק אתמול מחקתי ת'נורטון אז ככה שאין ת'תוכנה שלו!!!!!! :-[ יש לי ווינדואס 98 !! תודה דחוף!!! יונתן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. שלום, איך אפשר לחסום שמישו לא יוכל למחוק/לבטל משו ליד השעון (ליד השעון יש כל מני תוכנות פתוחות אני רוצה לבטל את האפשרות בטל אותם)... יש איזה SEVICES משו..? תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by bilbo,

מה אני מפספס? אני יודע שאפשר להרשם גם תחת חשבונות אחרים חוץ מ hotmail אז למה בהצטרפות אני רואה ב email address רק אפשרות לבצע זאת תחת הדומיין של hotmail ? plz help

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by NightElf,

שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by dror6,

ראיתם מה רוטר עשה באתר של רודף כסף צירך להחרים את הפורום שלו

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Men7a,

היי , קוראים לי שגיא אני מאילת P: אוהב להתעסק בזמן הפנוי המעוט שלי בפוטושופ , אבל בזמן האחרון אין משהו שמעניין אותי , אז קצת עזבתי את הפוטושופ בכל מקרה הינה חלק מהעבודות הטובות שלי אשמח לתגובות חוץ מפוטושופ אני גם מתעסק קצת עם 3ds studio max

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by IG,

שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by ilaysk,

אני צריך להסתיר את החמור למטה שלא יראו

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by idg83,

יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. היי הורדתי סרט מהאימיול ואחרי שהסט הושלם ניכנסתי לתיקייה כדי להתחיל לצפות בו.... אבל אין סרט :kopfpatsch: בדקתי אם אני משתף את הסרט הזה וגם לו... אבל מקודם אנשים הורידו ממני אותו.... איפה הוא יכול להיות?? (עשיתי כבר חיפוש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sashakrik,

כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.