עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by homart,

אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מחפש תוכנה לחיבור קבצי מוזיקה, שתחבר אותם כך שישמעו את שני השירים באותו זמן מקובץ אחד. אם יש תוכנה כזאת אז אני מעדיף שתהיה חינמית תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  6. מבקש את עזרתכם. מערכת הפעלה ווינדוס 98 שמפעילה תוכנת DOS. המדפסת שברשותי לא תומכת DOS. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Motix,

אני רושם פרטי כרטיסי חבר דרך xl לעסק. איך אני מדפיס על מכתבים? דרך xl? אני רוצה להדפיס על כל מכתב שם מלא כתובת ומיקוד והכל רשום בטורים של xl. איך עושים זאת? כל מדפסת יכולה לעשות את זה? אשמח להבין איך עושים את זה בדרך הכי מהירה. תודה

8. Started by someone,

אני מחפש תוכנה די פשוטה להדפסת ספרים.. כאילו שתעשה עמודים מרובים עם עיצוב זהה (שתהיה בעלת אפשרות לעיצוב בסיסי לדפים עם אפשר) ואפשרות להוספת טקסטים ותמונות. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי שלום! אני מחפש תוכנה שאוכל להקליט אותי שר ולהדביק על שיר קיים. אצטרך להנמיך את הזמן בשיר הקיים ולהדביק אותי שר על המנגינה! יש אפשרות? אם איזה תוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אתמול נתקלתי בבעיה קטנה. היו לי חמש עונות של בבילון 5 (115 קבצי וידאו + מספר זהה של קבצי כתוביות) שהגיעו למחשב שלי, אבל כל הקבצים נראו ככה - Babylon 5 S01E01 ואני רציתי להוסיף להם את שם הפרק לקובץ (וגם לקובץ כתוביות, כמובן). כמובן שאין סיכוי שאני עכשיו אתחיל לשנות בעצמי את כל שמות הקבצים, אז כתבתי לי תוכנה קטנה (200KB) שתעשה את זה בשבילי. התוכנה כתובה ב-#C ולכן צריך שיהיה לכם מותקן Net Framework 3.5 על המחשב כדי שהתוכנה תעבוד. פותחים את התוכנה ובוחרים בתיקייה שבה נמצאים הקבצים (לא רק וידאו, התוכנה עובדת על כל סוגי הקבצים), מדביקים לתוכנה את תיאור העונה / הסדרה מתוך IMDB ולוחצים על Go. התוכנה תרוץ על התיקייה (ועל תתי-התיקיות, אם בחרת באופציה הזאת) ותוסיף את שם הפרק…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. אני צריך עזרה עם שתי תוכנות. הראשונה: ערכתי סרט וכתבתי לו כתוביות בעברית ובאנגלית. אני רוצה לצרוב את הסרט ל DVD עם Adobe Encore DVD. אני רוצה שהצופה יוכל לבחור כתוביות באנגלית/עברית או בלי. האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי? השניה: יש ברשותי קובץ VOB ואני רוצה להפוך אותו ל קובץ AVI בלי להוריד רזולציה או לקודד או כל דבר בסגנון על מנת שאוכל להכניס את הקובץ החדש לפרמייר פרו. האם אתם מכירים תוכנה? תודה מראש עמיר שחר

14. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להוסיף תרגום לסרט אבל שלא תוריד את האיכות תוכנה כמו BSPlayer רק שתדביק אותו לתמיד

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Gosha,

הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת לעשות פעולה זאת. למישהו יש מושג מה שמה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by Spiritus,

עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by LIOR42,

רציתי לדעת אם יש תוכנה להוצאת מילים מהשיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by american,

תוכנה ייעודית (חינמית אם אפשר) שתאפשר הוצאת המנגינה ללא השירה משיר X. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by nesber,

יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?

23. Started by RGod,

תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by idani1983,

אני מחפש תוכנה בסגנון של GETRIGHT להורד מ RAPIDSHARE . אני רוצה תוכנה שאני יכול לסמן לה את הקבצים שאני רוצה עם CTRL C(או כל דבר אחר) והיא כבר תוריד את כל הקבצים. תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים