עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MatanFrenkel,

ברגע שאני נכנס אצל חבר שלי בבית לכל אתר , לא משנה באיזה דפדפן ולא משנה איזה אתר - זה משתנה לאתר כלשהו של וויאגרה ואני לא יודע מה לעשות , עובדים רק כמה אתרים ישראלים וזהו .. גוגל יוטיוב שום דבר לא עובד תודה מראש על העזרה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372 ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05: תודה מראש לכול העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Outpost PRO זה הפירוול וכל שאר הפירוולים שנסיתי גם הם האטו את האינטרנט. (חוץ משל הXP שהיה בסדר) האם אני צריך אינטרנט? יש לי פירוול על המודם ואני מחובר ברשת אללחטוית. 2) הרשיון של קספרסקי פרסונל פרו נגמר, לאיזה אנטי וירוס כדאי להחליף שיתן אותם ביצועים והגנה מפני וירוסים? או שיש אפשרות לחדש את הרישיון, כי התוכנה לא מסכימה להתעדכן. 3)Spyware Doctor- מאז שהתקנתי את הפירוול אופוסט, שאני עושה Update בתוכנה אני מקבל שגיאה - Access voilation adress (XXXXXX). Read address (xxxxx) האיקסים זה מין כמה מספרים ואותיות. מה בעיה? תודה מראש לעוזרים זה די דחוף המחשב שלי כרגע "פתוח" למזיקים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Haflo,

למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gadou7,

אני מנסה לראות סרטון באתר הזה http://www.admin.technion.ac.il/meonot/ בצד ימין בלשונית "סוגי מעונות" ואז בוחרים סוג ויש סיור וירטואלי. זה מבקש ממני להוריד flip for mac וזה עולה כסף, יש דרך לראות את הסרטון בלי לשלם על התוכנה הזאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by glik2,

שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by AK,

אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by amit_R,

ניסיון ראשון שלי עם עזרה קצת ממדריכים:] (ששמרתי לא עשיתי גיבוי לקובץ שאפשר יהיה לארוך ולשנות אחרי זה שמרתי ישר כתמונה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by m53242,

לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!

15. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by esaly,

היי, אני בשלבי התאמה של הפיירפוקס לכרום, פשוט נמאס מהצריכת משאבים המוגזמת של השועל. כמה שאלות: 1. לא מצאתי דרך ליצור מצב כשפותחים טאב חדש יפתח לי העמוד בית שלי ולא הSPEED DIAL של גוגל. 2. בנוסף, האם יש דרך לסגור טאבים עם דאבל קליק ולא עם הX שעל הטאב? בדומה לTAB MIX PLUS? 3. האם יש CURRENCY CONVERTER טוב שמתאים לישראל? חיפשתי פתרונות ברשת ולא ממש מצאתי פתרונות... המון תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dor18,

עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by castroman,

שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב

22. אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...

23. מערכת ההפעלה היא XP

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ramio,

היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום. התקנתי היום את התוכנה : WarezP2P. ידעתי שאני מסתכן וסמכתי על הפיירוול והאנטי ווירוס שלי. הורדתי והתקנתי והכל היה בסדר. כנכנסתי לתוכנה או אמר שהוא גילה פיירוואל והאם אני רוצה שהוא יעשה לו Config כתבתי כן. ואז התחיל הבאלגן. המחשב ישר עשה ריסטרט אוטומטית וכשניכנסתי מחדש הרצתי Spy doctor והוא מצא 32X ומחקתי את כולם. הרצתי AdWARE הוא מצא 9 ומחקתי את כולם. האנטי ווירוס שלי ישתתק ואני לא מצליח להיכנס להתחברות שלי. כשאני לוחץ מאפיינים על ההתקשרות שליזה כותב: An Vnexpected error occurred ואז שרציתי לעשות Scrint Shot על התהליכים בשביל לשים פה אז לא הצלחתי לשמור וזה רשם לי: Help unable to register document. the document may already open. ואז זה שומר את זה אבל לא הצלחתי להיכנ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים