עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה כדי לעצב לוגו מקצועי. אולי משהו בסגנון של XARA רק לא תלוי בתבניות.. תודה BISLY

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. ראיתי תוכנה נחמדה ל MEDIA CENTER כאשר עוברים על הסרטים שבספריית הסרטים, מופיע לו תקציר הסרט על המסך ועוד פרטים שונים על הסרט אותו אנו מסמנים. אני מחפש משהוא בסגנון ל PC רגיל, תוכנה שסורקת את ספריית הסרטים ומאחזרת מהרשת את פרטי תקציר הסרט, על מה מדובר שחקנים ג'אנר שנת יציאה וכו, בדומה למה שעושה ה MEDIA PLAYER לספריית המוזיקה שלנו. מי מכיר משהו בסגנון יכול להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. תוכנה המאפשרת שליטה קולית ע"י הקלטת פקודות או הכתבת פקודות, יש חיה כזאת? זאת אומרת שאפשר להכתיב לה פקודה של טקסט ולהכתיב לה גם תגובה לפקודה זו , מעין צ'אט עם המחשב... ? לדבר עם המחשב נקרא לזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז מה שאני מחפש על הנייר נשמע מאוד פשוט ליישם , ואני חושב אולי אפילו לקחת כפרויקט לכתוב תוכנה כזאת, אבל אני בטוח שקיימת תוכנה כזאת שיוצרה ע"י חברה כלשהי, חינמית או לא, שמאפשרת את הדבר הפשוט הזה. לאחר שאני אתן לתוכנה גישה מלאה, היא תוכל להקליט אותי אומר פקודות קוליות מסוימות, לשייך להם הפעלת תוכנה או פעולה כלשהי, והתוכנה על פי קירבה להקלטה שלי פשוט תריץ מה שצריך. אני לא מדבר על משהו בסגנון סירי, עם פקודות מוכרות מראש, ולא כמו Windows Voice Recognition, אלא משהו שאני אוכל להקליט את הפקודות . או שאם יש משהו בסגנון של הדברים שציינתי אבל שעובד כמו שצריך , כי אני לא שמעתי על תוכנה כזאת. או בקיצור וללא חפירות , יש תוכנה איכותית שניתנת לשימוש יומיומי לשליטה על המחשב באמצעות ה…

5. מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. האם יש כזאת ?בדומה לDaemon Tools ?.. תקליטון לא תקליטור !

7. Started by malren,

אהלן, אני מחפש תוכנה אשר סורקת אתר מסויים שאני נותן לה בתדירות כלשהי ובמידה והיא מזהה שינוי (כל שינוי) שתשלח לי מייל לדואר האלקטרוני שלי. מצאתי את פלאג אין של FireFox שנקרא "UpdateScanner" שהוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה אך אין לו את האופציה של שליחת מייל ברגע שהוא מזהה שינוי אלא מודיע באמצעות הקפצת חלון במחשב מה שלא עוזר לי כי אני רוב היום לא על המחשב. האם יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שלום, אני מחפש תוכנה המזהה חומרה וממליצה על דרייברים מתאימים ומעודכנים. קיים אתר כזה www.drivershq.com אבל הוא רק בודק ודורש רישום כדי להמשיך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. אם יש לי קובץ PDF של טקסט אבל שהוא נסרק מתוך מסמך ישר לPDF כלומר הטקסט עצמו הוא תמונה. האם יש תוכנה שתמיר לי טקסט מתוך תמונה לפוטרמט של WORD לדוגמה כמו שסורקים מסמך ויש תוכנה שממירה אותו אח"כ לפונטים בוורד. אשמח לקישור לתוכנה כזאת...

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  11. שלום שמתי לב לפני כמה ימים שכשבאתי לשבת על המחשב הנורה האדומה של ההארדיסק הייתה פועלת. מאז שמתי לב והיא הייתה דולקת המון כאשר המחשב דלוק אבל לא בשימוש (מסך כבוי, בלי שום תוכנות שלא כיביתי). אני משתמש ב AVG, MalwareBytes, Spybot S&D. ללא תוכנות שבמכוון אמורות לרוץ ברקע. אני מחפש תוכנה אשר מנטרת את התוכנות שפועלות במחשב ומשתמשות ב CPU, זכרון וגורמות להארדיסק לעבוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. http://mp3music.co.il/software/105.html תוכנות עריכה והקלטה: http://mp3music.co.il/software/Software_section.aspx?id=%F2%F8%E9%EB%E4%20%E5%E4%F7%EC%E8%E4 תוכנות אחרות כמו חיפוש ושיתוף, וצריבה ניתן למצוא באתר אני לא רוצה לפרסם פה....

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Zilberberg,

מישהוא מכיר תוכנה המאפשר להעביר קובץ mdi לpdf? (עדיף תוכנה חינמית)?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  16. היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים

18. הלך לי הדיסק, פעם שניה בשלושה חודשים. שורה של קבצים כשמנסים לקרוא אותם, המחשב קופא. למחיצה של מערכת ההפעלה יש לי גיבוי, למחיצת הדאטה אין (ולא יכול להיות, יקח יומיים רק להעתיק את זה לדיסק חיצוני בכל פעם). אז אני מעתיק חומר עכשיו, מה שיעבור יעבור, מה שלא - אללה ירחמו. אבל בכל פעם שאני נתקל בקובץ שיושב על סקטור פגום, המחשב קופא ואני צריך לאתחל! ועכשיו לכו תדעו מה בדיוק תקע אותו. איתחלתי בשעתיים החאונות יותר מכל שלושת החודשים האחרונים. אני מחפש תוכנה להעתקת קבצים ששומרת רשמה של קבצים שהועתקו ושעוד יש להעתיק וששומרת אותם בקובץ שמתעדכן בזמן אמת, כך שכשהמחשב נתקע ומאותחל, אוכל לראות בדיוק מה תקע אותו ולהורת לה להמשיך מהקובץ הבא. חינמית כמובן. אז מי מכיר?

19. שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. היי! יש לי מכשיר Dazzle Digital Video Creator usb אני מחפש את התוכנה/והדרייבר למערכת XP כדי ללכוד חומר וידאו .חיפשתי דגם כלשהו על המכשיר ולא מצאתי אשמח אם תסייעו לי. תודה! על הדיסק המיועד למערכת 98 כתוב :internet edition 3.61 אם זה עוזר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GodLike,

היי, אתמול ניסיתי להתחבר לפייסבוק וקיבלתי הודעה : Your Computer Needs to Be Cleaned [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]It looks like your computer is being affected by malware. We’ll help you fix the problem to keep your account secure and prevent malware from spreading to friends.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Malware is software that tries to steal personal information and causes problems when you use Facebook. Clicking or sharing links that contain spam can give your computer malware.[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא מציע לי להוריד כל פעם תוכנת ניקוי אחרת. של חברה מוכרת. eset קספרסקי וכו. איך נפתרים מזה ? ניסיתי את הדרך של להוריד את התוכנה שה…

22. היי, הורדתי תוכנה שהייתה אמורה להיות טריינר למשחק מסויים כשהפעלתי אותה הופיע מסך כחול ומאז כל הפעלה של המחשב מופיע מסך כחול. אני משתמש בויסטה הום פריום. סרקתי את התוכנה לפני זה עם אנטי וירוס והוא לא מצא כלום... מה אני יכוןל לעשות? בבקשהתעזרו לי

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  23. היא רוצה להתקין לי אנטיוירוס 360. עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו בשום אופן לא להתקין אותו. הורדתי Malwarebytes' Anti-Malware וניקיתי את המחשב. אבל עדיין כל 2 דקות נפתח לי דף אינטרנט שנחסם ע"י AVAST (אתר ההורדה של האנטיוידוס הנל) ומוצגת הודעת מערכת שאם אני לוחץ OK גם מובילה לאתר הזה. מה אני עושה פה? נמאס לי כבר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by Yair Ts,

ZlobHunter גרסא מעודכנת- v1.11 גרסאת zhdb - 363 ZlobHunter v1.11 by Yair Ts This powerful tool removes vendors of Zlob/DNSChanger/rouge security tools. Please notice: Save any unsaved documents before running the scanner! Changelog: # Version 1.11: - Added explorer killing module - Added a huge database to zhdb - Added more error handlers - Added a database checker - Fixed a small graphic problem # Version 1.1: - Improved file detection method - Improved process detection method - Improved preformence - Fixed process killing bug - Fixed graphic bugs - Added error handlers - Added new file checking system - Added file handlers zhdb-363 * יש צורך ב-Framewo…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים