תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חינמית ונוחה לשימוש להמרת קבצי מוזיקה מMP3 לWAV אבל שזה יצור עותק ולא יהפוך את הקובץ גם אם אפשר אם מישהו יודע תוכנה שנותנת לך לעשות רשימה של שירים MP3 ואז שהיא תמיר את הכל תודה מראש =)
-
ככה הכרטיס מובנה על הלוח אם ואני לא יודע איזה הלוח הוא של msi והדיסק נשבר איך אני יודע מה הקול בבקשה רשום על הדיסק למטה version 8.23 a תסיגו לי את הדריוור של הקוללללללללללללללללללללללללללללל תודה אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי את tightvnc . כאשר אני משתמש ב viewer הכל עובד כצפוי, אבל כשאני מנסה להשתמש דרך הדפדפן זה לא עובד בנתיים אני מנסה לעשות את זה ברשת בבית. כשאני כותב במחשב שאני רוצה לשלוט בו 192.168.2.101:5800 אני רואה שזה מזה ומציג לי עמוד של התוכנה(הוא כותב שאני לא יכול להתחבר למחשב עצמו כלומר לעשות LOOP) עכשיו כשאני מנסה ממחשב אחר ברשת להיכנס לזה אז הוא פשוט מציג לא ניתן... ניסיתי גם להשתמש בIP עם 5800 וגם עשיתי Port Forwarding לפורטים האלה. אני לא מבין למה אני לא מצליח להיכנס אני כמעט בטוח שיש משהו בראוטר שמונע מזה להיכנס יש לי ראוטר של edimax. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פתח לאחרונה חברה לאכסון אתרים והוא ביקש מימני שאני אעזור לו קצת בפרסום. אתר החברה הוא: *צונזר* ישנה תמיכה של 24 שעות. תודה על הקריאה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להגביל את רוחב הפס אצל משתמשים ברשת.. יש תוכנה כזו?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לפתוח פורט במודם רגיל לא בראוטר. אשמח להסבר מדוייק. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש לכם פה תוכנה כלשהי להחלפת אייפי? או תוכנה יותר טובה כאשר נכנסת ללינק מסוים שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה? {כמובן באייפי אחר} אני צריך את זה בשביל להכנס ללינק מסוים כמה פעמים שאני רוצה יענו, מקווה שהבנתם אותי.. תודה מראש (: פורום סוס אגב.. אהבתי..
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זה למחשב נייד DELL INSPIRON 8000 ואני צריך לכרטיס מסך: ati MOBILITY 128 AGP 4x חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי בדיוק דריבר מתאים תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנות Ad-Aware SE Professional ( לא אהבתי את הגרסה החדשה של התוכנה, וגם יש לה בעיות ) ו - Spyware Doctor . אני מחפש תוכנה עם הגנה בזמן אמת שאותה אני יתקין במקום Spyware Doctor שלוקחת לי משאבים רבים מדיי ומאיטה את המחשב.( יש לי מחשב טוב ) שמעתי על סופר אנטי ספייוור, מה אתם אומרים עליה ? המלצות יתקבלו בברכה. ביי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפוטושופ או כל תוכנה שהיא עבודה לא רצינית מאוד, מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי או בICQ בבקשה. 336466213
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני לא רוצה להשתמש בפליי ליסט בווינאמפ כי ממה שאני במין אני אצתרך לעדכן כל פעם את הפליי ליסט... אני רוצה שהתוכנה פשוט תיקח תיקייה קבועה ותעשה SHUFFLE מתוכה אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי בבקשה שתמליצו לי על פיירוול, ללא אנטיוירוס כי יש לי אנטיוירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו :-* יש לי כמה דברים שאני רוצה שהוא יעמוד בהם והם: אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על הפיירוול הכי טוב שיש! [לינקים יתקבלו בברכה] חשובים לי כמה דברים: 1. דבר ראשון והכי חשוב, שיעשה את העבודה! ששום דבר לא יעבור אותו 2. שלא יעמיס לי על המחשב.. 3. שלא יאט הורדות.. או יפגע בהן בדרך כל שהיא. תודה רבה רבה לעוזרים! :> זה חשוב לי.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך סקריפט שלוקח שעה ומכפיל אותה במספר לצורך העניין 10:00 AM כפול 20 = 200 יש דרך להפוך את ההמספר של השעה למספר רגיל. ניסיתי לחפש בגוגל ולא הגעתי רחוק..
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחר כשלונות מוחצים (כמעט) של בניית המקלט מהאתר... החלטתי לקנות את הדבר האמיתי...אז קניתי מקלט אינפרא של STlab - Sigmatel U-243... אני רוצה שהתוכנה U-ice תזהה אותו אבל אני לא יודע איך...מישהו יכול לעזור בנושא?!?! בבקשה זה מזה דחוף לי...או לחלופין שיתן לי איזשהי תוכנה אחרת שעובדת עם זה... תודה רבה לכל מי שקורא, נכנס, מתעניין ומנסה לעזור!!!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טובת בשעה טובה קניתי מדפסת לבית, xerox p3117, התקנתי את התוכנה מהדיסק המצורף (הדרייבר האחרון באתר שלהם הוא מ 2007, כך שזה כנראה עדכני). בcontrol panel - printers המדפסת מזוהה, בפורט של LPT1 (כבל USB), כשאני שולח משהו להדפסה, זה מגיע למשימות הדפסה ופשוט נתקע שם. (כתוב priniting אבל שום דבר לא קורה) הדפסת דף ניסיון בעזרת לחיצה ארוכה על הלחץ פועלת, ניסיתי גם להחליף שקעי USB במחשב אבל כל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקי, כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה להסתיר אותה לגמרי מהשעון למטה, ולא להגיד לי ללחוץ על מאייפנים לאחר מכן על "הסתר תמיד", ממש לא, שבכלל לא יהיה בשורת המשימות אבל יופעל במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה היא אם יש תוכנה שבודקת אם הרכיבים מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד תחת עומס, תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-