תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בסטודיו מקס 10 ונתקלתי בבעיה מאוד בסיסית, אני עובד עם ויפורט טופ כרגע ואני מצליח רק לעשות זום פנימה והחוצה, ואני רוצה להתמקד פנימה אבל האובייקט גדול מדי והוא לא נמצא במרכז הויופורט... איך אני גורר כדי שיוצג בפניי האובייקט במרכז הויופורט? יש את הכלי של השינוי תצוגה בצד ימין למעלה אבל הוא לא בדיוק עוזר! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחלץ תמונות מתוך סרטונים שיש לי, ורציתי לשאול איך כדאי לעשות את זה. האם פשוט להשתמש ב-print screen ? או שיש דרך עדיפה? (אני זוכר שבעבר היתה לי בעיה עם print screen, אבל עכשיו כשניסיתי זה נראה כאילו אני כן מצליח לתפוס את התמונה). למקרה שזה חשוב, פתחתי את הסרטון עם תוכנת gspot, ואלו הנתונים של הסרטונים: Codec: (_RGB) Name: BI_RGB Raw Bitmap Frames/s: 139 שאלה צדדית - הסרטון הוא ברזולוציה מאוד נמוכה (אחד ברזולוציה 297*98 והשני ברזולוציה 306*106) - האם כדאי לפתוח את נגן הסרטים ברזולוציה הזו ולנסות אח"כ "לנפח" את הרזולוציה בפוטושופ? או כבר בסרטון להגדיל את התצוגה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ProBook 4530s ויש בו מצלמה מובנית ואני לא יודע לאן להכנס כדי להשתמש בה.. אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
"בדואר ניכנס" החלק העליון של המסך מוסתר בצבע כחול ,ורק בחלק התחתון אני רואה את ההודעות. למה זה ? מה צריך לשנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים של התוכנות MAYA , 3DS MAX ו-CINEMA 4D אבל שהמדריכים יהיו מה שנקרא From beginner to advanced .. אני יודע קצת על התוכנות, אבל ניסיתי מלא מדריכים למידול של מכוניות וכל זה אבל אף פעם לא הצלחתי ! אני רוצה ללמוד ממש מההתחלה ועד הסוף, כמו שצריך! תווודה ! D:
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד אפשר ליצור חבילה של תוספי פיירפוקס מאלו הקיימים אצלי
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה זמן כאשר היתי נכנס לתיבות דואר שונות או פורומים, פיירפוקס היה מופיע פס למעלה שבו כתוב אם לזכור את הססמא או לא כרגע או אל תשאל יותר. משהו שישב על המחשב לחץ על אל תשאל יותר. ומאז הוא לא שואל יותר אם לשמור ססמאות. השאלה שלי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב שישאל אותי שוב אם לשמור או לא. חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאת איך.... אני מאמין שזה נמצא בתוך About Config אולי יש אחד שיודע איך לתקן את המצב?? אני אודה לו FireFlash
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-