תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים חיפשתי באתר של אדובי ולא מצאתי תשובות איזה גרסה של אדובי פלאש תתן לי תמיכה מלאה בעברית?? האם יש FLASH ME כמו שיש PHOTOSHOP ME? ??? אני צריך לדעת סדיוק מה לקנות לפני שאני מאות דולרים עד כמה התמיכה טובה? כל כדי לכתוב טקסטים בעברית בתבניות פלאש עם XML תודה לעוזרים נא לפרט על המגבלויות של העברית אגב, אני מחפש פלאשיסט לחלוק עימי פרוייקט מעניין אני לא יודע לערוך כלום בעיצוב חחח
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אני בא אני נכנס לראות סרטון אני הכול עולה יופי חוץ מהסרטון נותן כזה מסך שחור(איפה שהסרטון אמור לעלות) ולא מפעיל אותו... יש לי גם פיירפוקס גם אקספלורר וגם גוגל צרום שום דבר מה אתם אומרים הבעיה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש עם IE9 ודיי מרוצה מהדפדפן. עד אתמול חשבתי שכל המריחות שאני רואה לפעמים בפייסבוק הם בגלל הפייסבוק עצמו שלא לדבר על הגירסה בעברית שכולה מרוחה לחלוטין. כמו כן בימים האחרונים התחיל באג חדש ומעצבן מאוד בחלונית הצ'אט שלפעמים חלון השיחה קופץ למעלה וצריך כל הזמן לגלול את חלון השיחה למטה כדי לענות.גם בבאג הזה חשבתי שזה בגלל הפייסבוק. אתמול הורדתי גוגל כרום ופשוט אין כל המריחות האילו,הכל זורם חלק וגם הבאג בצ'אט נפתר. האם יש דרך לסדר את הבאגים האילו מבלי להחליף את הדפדפן? אני סה"כ דיי מרוצה מהIE9 וחוץ מהפייסבוק הוא לא נופל מהכרום. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה תוכנה עדיפה לניקוי המחשב ? TuneUp Utilities 2011 או Advanced SystemCare ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אחלה דפדפן , התקנתי אותו דרך היוזר שלי, בשאר המשתמשים במחשב הוא לא קיים . יש אופציה שהוא יהיה זמין לכלל המשתמשים במחשב ? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב תוכנה לפריצת WINRAR והורדה של התוכנה GetDataBack פרוצה או סריאל מגירסה 4.22
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב (מפרט 2 בצד) עכשיו כשהווינדוס עולה רואים מסך כחול עם כמה כתוביות לכמה שניות ואז המחשב נכבה ונדלק (0X00000000) בגלל שלא הצלחתי להדליק את הווינדוס בשום צורה כול שהיא ניסיתי לפרמט אך כשהגעתי לחלק של לבחור כונן לפירמוט והתקנה שוב עלה לי המסך הכחול הזה אני צריך לפרמט את המחשב מבלי לגעת בהר דיסקק כי ברגע שנוגעים בו הוירוס עולה איך אני עושה את זה ? תודה .
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום . כל פעם שאני פותח את התוכנה קופצת לי הודעה שסקריפט כל שהוא הפסיק להגיב ואני צריך לבחור אם לעצור את הסקריפט ואז הפיירפוקס לא טוען לי את הטאבים או לנסות שוב ואז זה מסתדר. ניסיתי לבדוק מאיזה אתר זה מגיע אך ללא הצלחה .הפיירפוקס נפתח עם בערך 10 טאבים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע עם זה המקום, אבל רציתי לשאול אם מישהו יש לו רעיון או יודע לפתור תקלה מסוימת בOFFICE 2010 יש לי משתמשים בעבודה שלפעמים מקבלים מייל שגורם לקריסה של הOUTLOOK מייל ממשתמש מסוים, בדרך כלל שהם מקבלים מיילים מהשתמש הזה זה בסדר אבל לפעמיים זה קורה, שאני מעביר את המייל לתיקייה אחרת בOUTLOOK או מוחק את המייל זה פותר את הבעיה, השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר? תודה לכול העונים.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעזור לשכנה שלי, היא בודקת דוא"ל באמצעות תוכנת Outlook Express 6 על גבי מערכת הפעלה WIN-XP. לפני מספר ימים תוכנת האוטלוק הפסיקה להוריד הודעות מייל, (אך מאפשרת את שליחתם). התוכנה מזהה 170 הודעות שתרם הורדו למחשב אך לא מוכנה להורידם. ואני מקבל את הודעת השגיע בקובץ המצורף. דיברתי עם ספקית האינטרנט והם בדקו וראו כי הבעיה אינה בהגדרות החשבון או בהתקשרות בין המחשב לבין השרתים. והגדירו את הבעיה בתוכנה עצמה, והפנו אותי לדבר עם מיקרוסופט. לפני שאני מבצע פעולה זו אשמח להעזר בכם. מה ניתן לעשות על מנת שהתוכנה תמשיך להוריד הודעות מהשרת. תודה רבה עמיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני משתמשת חדשה ב- one note ורציתי לברר אם אני עובדת על החוברת כחוברת משותפת עם אנשים אשר לא כל כך בקיאים בOne note ואני רוצה ליצור מעיין עמוד ראשי עם הפנייות, אשר בו יופיע קישור לכל נושא שאני מעוניינת שהאדם השני - יענה לו בו על שאלה- או ייתן את התייחסותו... בקיצור אני רוצה ליצור מעיין תוכן עניינים שיציג כל פעם רק את המשימות הפתוחות... האם אפשרי? המון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי מותקנת לי גירסת Office 2010 Professional Plus 64Bit על המחשב ומערכת ההפעלה היא WINDOWS7 ישנם מסמכים מסויימים (לא כאלו שאני כתבתי אלא כאלו שאני מוריד מהאינטרנט) שכאשר אני מדפיס אותם הטקסט פשוט לא מופיע... אם הדף מכיל רק טקסט המדפסת מוציאה דף ריק, אם יש גם תמונות אז רק התמונות מודפסות.. אותם מסמכים מודפסים בצורה תקינה באותה המדפסת (Xerox Phaser 3117) דרך מחשב אחר ברשת (שמריץ WIN XP עם OFFICE 2003) כאשר אני מדפיס למדפסת אחרת שמחוברת למחשב שלי ההדפסות יוצאות תקינות... הבעיה היא רק בשליחה למדפסת של זירוקס.. קבצי PDF לדוגמא אני יכול להדפיס ללא בעיה.. גם ממחשב רשת אחר עם WIN7 ו OFFICE 2003 אין בעיה לשלוח הדפסות... יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-