תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה לעריכת סרטים רק לגזור ולהדביק כמה שיותר פשוטה וקלה לעבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, משום מקום, נחתה עליי הבעיה הבאה: שאני פותח את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדואס, מוםפיע מסך כחול לשניה ומבצע ריסט. ביטלתי את הריסט ובמסך הכחול כתוב שהבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME גיגלתי קצת את הבעיה וגיליתי שהפיתרון הוא REPAIR. ניסיתי 3 דיסקים שונים של XP, ובאף אחד מהם אין לי אפשרות להגיע למסך של הREPAIR. מה אוכל לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לעשות שלט לצימר שלי מישהו יכול לעזור השלט בעיקרון אמור להיות מפח בצבע לבן עליו להיות איזהשהוא תמונה של ביקתת עץ עם עצים (מצוירת) וליד מה שבעתיד אני מתכנן לעצב בתור לוגו צריך להיות פרח סחלב( גבעול עם כמה עלים ירוק) והעלי כותרת יהיו בצבע סגול ועליו או לידו מתעופף איזה פרפר גדול ומרשים ואם אפשר את הכיתוב "סוויטה בכפר" שיהיה בתמונה בכתב יד או כתב מעוצב יפה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס חינמי להסרת וירוס שהופך קבצים ליצורי דרך. תכננתי גם ככה לרכוש NOD32, האם מישהו יודע שהוא אכן מטפל גם בווירוסים שהופך קבצים רגילים לקיצורי דרך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי במחשב מודם PCI.עשיתי בדיקה איבחון מודם והוא תקין.ומזהה קו תקשורת טלפון. הבעיה היא שיש לי מסמך word 2007. ורוצה לישלוח פקס לחבר דרך תוכנה Fax Console בחלונות XP.ולא מצליח לישלוח פקס לחבר.יש לי הודעה בסרגל משימות ליד שעון יש סמל פקס יוצא כתוב:"שגיאה בשליחה פקס לעמי..." אני לא מצליח לישלוח פקס רגיל.זה מוזר. נסיתי בלי קידומת בעיר וגם עם קידומת עיר ולא עזר.ולא עבר פקס לחבר. זה מוזר. איך פותרים את הבעיה שליחה פקס? אני אסביר לכם איך אני עושה מכין מסמך מוכן.ולוחץ על מקש Ctrl+P ניפתח חלון "הדפסה" ובוחר אופוציה "פקס".וניפתח חלון של Welcome to the Send Fax Wizard ולוחץ "הבא" וחלון רושמים שם ומספר פקס(של חבר).ולוחץ תמיד "הבא" ובסוף לוחץ "Finish" וכמה שניות שולח פקס וניעצר שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שני מחשבים כמעט זהים יצאו לדרך, לראשון נקרא הבלון האדום , לשני הבלון הצהוב. שניהם מאד דומים - AMD 4400, לוח MP61 של GB, כרטיס מסך מובנה מסדרת GF6100. לבלון האדום 1 GB זיכרון, לצהוב 2GB. בשניהם מותקן XP עם SP3 , נגן הפלאשים בגירסה 10, וג'אווה בגרסה 6.11 בשני הבלונים מותקן פיירפוקס בגירסה 3.0.5, רשימת ההרחבות בשניהם דומה וכוללת כ-30 הרחבות. אבל, הבלון האדום אץ, רץ, טוחן כל ג'אווה וכל פלאש במהירות. ואילו הבלון הצהוב (עם יותר זיכרון !!), נח , חושב, בודק, מחפש ב-HD, בכל פעם שהוא נתקל בפלאש או ג'אווה. התקנה של גוגל כרום הוכיחה את יכולתו של הבלון הצהוב בטיפול בפלאשים וג'אווה, אבל כרום הוא כרום - הוא לא פיירפוקס. הקיצר, עוצו עיצות: - איך יהפוך הבלון הצהוב לאדום? - איך אפשר לומר ל…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לערוך קבצי וידאו של DVD שאפשר לחתוך קטעים מהסרט?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, ממש לא הייתי בטוח בנוגע לזה. אם לא, בבקשה תעבירו. חיפשתי בפורומים השונים וגם בסטיקי פה, ולא מצאתי תשובה למה שאני מבקש, אז פתחתי ת'ראד חדש. אם פיספסתי משהו, אנא - האירו את עיני השאלה היא כזו: יש לי מצלמה דיגיטלית (Canon Power Shot A700 אם זה משנה משהו) וצילמתי בה סרטוני וידאו קצרים. כשהעברתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים הם בגודל טיפה מוגזם (לדעתי בכל אופן...). כמה דוגמות: 40 שניות - 70MB 1:10 - 110MB וכד'. אני אציין שכל הקבצים הם בפורמט avi. אני משער שזה קשור לקידוד או משהו, אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני סתם זורק רעיונות קיצר, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את הקבצים? ועוד משהו - את אחד הסרטונים צילמתי כשהמצלמה במאונך. עכשיו במחשב…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-