תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זוהי הבעיה http://img172.imageshack.us/img172/5635/24122566lc4.jpg מה עליי לעשות? להתקין מחדש את הSetPoint? או שיש פיתרון אחר עדיף?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה יש מתקפת טרויאנים והדבר האחרון שקרה לי בגלל זה הוא כדלקמן: שגיאה המופיעה לי מספר פעמים ביום: script: w:\wundows\system32\winjpg.jpg שורה: 1 תו: 98304 שגיאה: קבוע מחרוזת לא גמור קוד:800A0409 מקור: שגיאת קומפילציה של microsoft vbscript. לדעתי גם בגלל השגיאה הזו אין לי אפשרות ללחוץ על קונטרול אלד דיליט למשל, או לראות תיקיות נסתרות למרות שאני מסמנת את האופציה, או לעשות ריסייז לתמונות בעזרת תוכנת אימג' ריסייזק שיש לי על המחשב. האם יש למישהו ידע כיצד פותרים את זה? זה משגע אותי ובטח לא בריא כל כך למחשב.... תודה מראש על העזרה, ומקווה שתהיה שבת שקטה אני
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: http://2.pichold.com/untitled.jpg מה זה, והאם יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה להפעיל את Windows Media Player מופיעה לי השגיאה הזאת, זה התחיל אחרי שמחקתי איזה ספיי מהמחשב... מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני ניסיתי להתקין את מדיה פלאייר 10 אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שחסר הקובץ c:\windows\system32\wpd_ci.dll אני משתמש בוינדוס סרבר 2003 אבל ביררתי וגם יש משתמשי אקס פי שאין להם את הקובץ הזה איך אני מתקין את המדיה פלאייר החדש?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה בעצם הבעיה ? לא רוצה להגיע למצב בו נפתח לי ONEDRIVE עסקי נוסף על הפרטי. רוצה שדרוג. מה עלי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי פרסום בחדשות גוגל על אתר שנותן דילים לקראת סוף שנה, של באנדלים של אופיס ווינדוס. https://g-rafa.co.il/דיל-סוף-שנה-אזרחית-קנו-office-pro-וקבלו-חינם-windows-10/ אז רכשתי דרך האתר הזה, באנדל של אופיס 365 פרו עם קבלת ווינדוס 10 פרו מתנה (מפתח אקטיבציה) הם מסרו לי את המפתח של הוינדוס 10 פרו במייל וכתבו לי שאפשר לשדרג מגרסה אחרת או להתקין התקנה נקייה. כרגע מותקן לי במחשב נייד וינדוס 10 הום, כששמתי את המפתח שרכשתי באשף ההפעלה, כביכול על מנת לשדרג לפרו, קיבלתי הודעת שגיאה: The product key you entered didn't work. Check the product key and try again, or enter a different one. (0xc004f050) כשפניתי לתמיכה…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 6 מחשב סלרון 1.2 WINXP האם כדאי לשדרג לאקספלורר 7 או שאני יכול להתקל בבעיות? הסיבה לשדרוג גלישה איטית מאוד האם שידרוג ל7 יאיץ את הגלישה?? תודה גמר חתימה טובה
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול.. - מערך המחשוב אצלנו בארגון מונה כ 500 מחשבים - מכיוון שהעסק מורכב בעיקר מתרומות, המחשבים מיושנים. - המחשבים ברובם משמשים כ THIN CLIERNT דהיינו ברובם מותקנים לינוקס ומתחברים לשם משתמש ווינדוס בשרת. - עשינו חשבון שעלות החשמל של מארז מחשב מיושן לשנה הוא כעלות מחשב THIN CLIENT חדש.. אנו שוקלים ברצינות להחליף את כל המחשוב החדש במחשבי mini pc / thin client חדשים. - השאלה היא איזה מחשב כנ"ל יכול לשמש בעניין כשהדרישות הם רק: א. RDP לשרת ווינדוס ב. תוכנת ניהול טרמינל שתאפשר שליטה מלאה על כל מערך המחשוב ג. מינימום מחיר עלות ותחזוקה אבל לא על חשבון איכות מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור... מקצוענים נכבדים - איך אפשר לברר בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עם תוכנה שנקראת pocketdivixencoder מהאתר הזה http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm לאחרונה התקנתי WIN 7 הורדתי את הגירסה האחרונה של pocketdivixencoder והתרגום יוצא לי בגיבריש ניסיתי להחליף פונטים ללא הצלחה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות אולי תוכנה אחרת למרות שהתרגלתי אליה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל סרט בפורמט XVID/DIVX , כאשר הסרט בלי תרגום אפשר לעשות FIT SCREEN(למתוח את התמונה על כל המסך) , ואילו כאשר הסרט עם תרגום משום מה אי אפשר לעשות את זה ואני נתקע עם הפורמט הרחב בדרך כלל. מבלי לדון במה עדיף, רחב או מסך מלא, איך אני גורם לו כן למתוח את הסרט כמו שאני רוצה? נ.ב- יש לי את הקודקים האחרונים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, שוב יש לי בעיות עם התוכנה מסנג'ר לייב (8.1 - הגרסה הכי חדשה) וזה כבר פשוט בלתי נסבל. אפשר לקרוא על זה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245322.0 אמרתי שאם הבעיות יחזרו אני אפתח ת'רד חדש לעזרה, והבעיות אכן חזרו.. זה כבר באמת בלתי אפשרי ככה, עברתי למחשב אחר, ובכל מחשב יש את אותה הבעיה.. נמאס כבר.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-