עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by wooper,

איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by rooten,

יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007

5. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by elior021,

איך אני יכול לדעת מאיפה הסירטון מתנגן דרך FLUSH או מידעה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Green,

שלום הורדתי כמה סרטי פלאש למחשב ואני צריך תוכנה בשביל לראות אותם יש המלצות? זה סיומת הקובץ: SWF תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום. אני עם VM - VMWARE, ויש לי בעיה. כאשר אני מחבר USB למחשב, וברצוני כי ה-VM תשתמש בו, ולא ה-HOST, ישנם מקרים בהם ה-HOST לוקח שליטה עליו ואני לא מצליח לשחרר אותו מה-HOST כדי שה-VM תוכל לשלוט עליו. גם כשב-VM אני נכנס ל- removable devices -> USB devices ושם אני בוחר ב-USB הרצוי, ה-HOST לא תמיד משחרר אותו. זה משאיר אותי חסר אונים ואני נאלץ לחכות זמן מה עד שה-HOST יועיל בטובו לשחרר את ה-USB. מישהו יודע איך פותרים זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by rooten,

יש לי את התוכנה נוד32 גירסא 2.12.3 ואני רוצה לעדכן אותה לגירסא מתקדמת יותר כי אמרו לי שעדיף בגלל שיש תיקונים וכו'. נתנו לי את הלינק http://www.eset.com/download/download.htm אבל לא הבנתי בדיוק מה אני צריך להוריד משם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hedva,

משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by saar3,

הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש

14. Started by alonezer,

שלום, אני עומד לפרמט את המחשב ואני מגבה הכל עכשיו ואני לא מוצא איפה נמצאים המועדפים של פיירפוקס.. איפה אפשר למצוא אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי צורב dvd ואני רוצה לצרוב סרט שיש לי על המחשב לנגן ה dvd שלי בסלון. חיפשתי בנרו 6 את האפשרות לצרוב סרט בפורמט dvd אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה נמצאת האפשרות הזאת בנרו? ואם אין את האפשרות בנרו, אז על איזה תוכנה חינמית או בתשלום אתם ממליצים לי להשתמש שתוכל לצרוב סרט בפורמט dvd? תודה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by eladh777,

שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by dbx22,

כשאני צורב סרט בפורמט הנ"ל בנירו הסרט לפני הצריבה הוא עם שוליים שחורים, כאילו בפורמט מסך רחב, ואחרי שאני צורב אותו ותנסה להסתכל בדיוידי אז הוא כאילו נמתח והכל נראה צר ואי אפשר לראות ככה סרט... מה הבעיה? מישהו תעזרו לי בבקשה... כבר נהרסו לי מספר דיסקים ואני לא יודע מה הבעיה. תודה רבה! לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום. כאשר אני בתוך על outlook express 6 שלי ונשלח אלי אימל, אני לא יכול לראות אותו עד שאני לא לוחץ על הכפתור Send/Recv שכיביכול עושה refresh לתיבת הדואר ואז אני רק רואה שקיבלתי מכתב. השאלה שלי היא איך אני מגדיר ב outlook express 6 שאם מכתב ישלח אלי ואני בתוך ה outlook אז אני לא יצטרך ללחוץ על Send/Recv בכדי לראות שקיבלתי אותו, אלה המכתב ישר יופיע לי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by GuyMiz,

אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. שלום,רציתי לדעת אם מישהו רוצה להתחיל לערוך סרטי וידאו ומוזיקה בתחילת דרכו,מה הוא צריך לקנות קודם ובאיזה עדיפות? יש אפשרות להשקיע במחשב נייח וחזק עם מקלדת ועכבר+לוח גרפי של וואקום-יהיה הכי נוח,אבל אפשר גם לקנות מחשב נייד יקר יחסית עם מסך מסתובב שעליו אפשר לצייר... מישהו מבין בדברים האלה?מה עדיף לעשות וכיצד לייחס הכול למישהו בתחילת דרכו שלא מבין הרבה בתמיכה בתוכנות עריכה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. נראה לי די תמוה שלאנטיוירוס 'מכובד' לוקח 3 ימים שלמים לסרוק את המחשב מוירוסים...... על הדרך לא למצוא כלום בעוד שבתוכנות ספייוואר ואד-אוור מוצאים כל מיני באקדור וטרויאנים...... אני אומר, חבל על המשאבים, הזיכרון והמחיר של האנטי-וירוס הזה אם הוא לא עושה את העבודה שלו בכלל..... בלי קשר לזה שביומיים האחרונים הוא האט לי בצורה דראסטית את כל הדפדפן (מבלי שעשיתי סריקת וירוסים, עצם העובדה שהוא על מצב פעיל מאיטה את מערכת האקספלורר), וגם העובדה שלוקח לו 3 ימים לסרוק וירוסים במחשב עם בקושי 300 ג'יגה קבצים ממש ביזיון..... יש למישהו הארות לגבי הקספרסקי הזה לפני שאני מוחק אותו לצמיתות מהמחשב שלי ? יש סיבה להשאיר אותו בכלל ? הרי את העבודה שלו בפועל הוא לא עשה...תוכנות פשוטות יותר וחינמיות…

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by gmppaz,

היי, אני משתמש בקספרסקי גירסא 6 הנהדר ובינתיים אין תלונות ועוד לא ראיתי אנטי וירוס טוב ממנו בנוחות וכמובן בהגנה... לפני שבוע בערך ניסיתי להתקין משהו ובאמצע ההתקנה קספרסקי נתן לי הודעה על כך שיש משהו חשוד שדומה לסוס טרויאני אז כמובן בטיפשותי לחצתי על ALLOW ומאז זה נראה שהמחשב מאט כל יום עד שהגעתי כבר לאיטיות בלתי-נסבלת היום שהייתי חייב פשוט לפתוח את הנושא הזה. המחשב עובר תחזוקה מקיפה כל הזמן (ניקוי רג'יסטרי, אדוור-למרות שגם באנטי וירוס יש את זה, איחוי דיסק, ניקוי זבל וכו') וכל יום בערב האנטי וירוס מריץ בדיקה מקיפה אוטומטית. השאלה שלי היא שאם בחרתי ב ALLOW ואני מריץ בדיקה מלאה על המחשב אז גם אם זה וירוס או סוס טרויאני זה לא ימצא אותו כי בחרתי לאשר אותו? תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by mhnuemhnue,

שלום אני צייר קומיקס ואני רוצה להכין אנימציה , הבעיה היא שאין לי תוכנה. אני לא רוצה להשתמש בפלאש כי גם ארצה להשתמש בסאונד ופלאש מנמיך את איכות הסאונד... ובכן גם אני רוצה לעשות אנימציות ברמות גבוההות כמו החברה Cartoon Network שרובנו מכירים. אז אם עולה בדעתכם תוכנה שעולה על הצרכים שלי אשמח לרכוש אותה. תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

http://gparted.sourceforge.net/ למי שלא מכיר זה LIVE CD\DOK והוא משמש לניהול מחיצות ההרדיסקים ממש כמו פרטישן מגיק לפני כמה ימים שיניתי איתה את מחיצת הויסטה , וכמובן שהויינדוס לא עלה אז עשיתי REPAIR והכל טוב ויפה . אני רוצה עכשיו לשנות מחיצה של ווינדוס XP , לפי דעתכם אחרי השינוי ה REPAIR של XP יתקן הכל כמו שהיה לי עם הויסטה ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים