תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התוכנה גילתה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:25:11 התוכנה מצאה וירוס ונתנה לי 4 אפשרויות:info ignore heal move to voult איזה אופציה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אחרי שערכתי סרט במובי מייקר (יותר נכון סתם חיברתי כמה קטעי וידאו לקטע אחד) וניסיתי לשמור אותו, נהרס לי הסנכרון בין הסאונד לוידאו... איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר קשר אם מצלמה אחרת דרך net meeting ןאם יש למשהו מצלמה מחוברת תנו לי כתובת בשביל לבדוק עם הדבר הזה עובד בכלל אני מתחיל להיות עובד עצות help help help
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ישנם אתרים רבים שכשאתה נכנס אליהם יש לך ליד השם שלהם באקספלורר איקון. כשמוסיפים את הלינק לאתרים האלה למועדפים נוסף האיקון ליד השם של האתר. הבעיה היא שהאיקון הזה אחרי זמן מה נעלם משום מה.. מישהו יודע בתור אחד שבונה אתר איך מגידים את האיקון הזה ? ואיפה בדיוק הוא נשמר באתר ? כי אני רוצה לשמור את האיקונים האלה בדיסק קשיח כדי שהם לא יעלמו לי שנית אבל אני לא יודע מה המיקום שלהם. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום סיירתי באתר סמסונג בחטיבה של הכוננים הקשיחים ועלתה לי מחשבה למה לא לעקוף בתוכנה את בעיית הנפח הלא מדוייק כתוצאה מקריאת הכונן בשפה הבינארית מצד אחד ומיספור הגיגביטים בשפה המיספרים מצד שני. הרי כל כונן שנרכש אף פעם לא משהו שהוא באמת כתוצאת מהתנגשות שתי השפות. לדוגמא 1 טרה שרכשתי ניקרא על ידי מערכת ההפעלה חלונות XP כ 955 גיגה. אני אשמח לשמוע רעיונות יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם התוכנה, אני חושב שזה קשור אליה לפחות, שלעתים בזמן שהיא רצה או לאחר שאני מכבה אותה אז מופיע לי מסך כחול ואז אני צריך לאתחל. זו בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4 ME ע"ג win 7 ultimate 64 bit. בצעתי מספר נסיונות התקנה וכולם כשלו (נסיון להתקין את אותה החבילה ע"ג XP pro 32bit דווקא הצליח). סיבת הכשל, לפי טענת אשף ההתקנה, היא שחבילת השפה האנגלית לא הותקנה (error 2). התקנתי את כלי הסיוע של אדובי לבדיקת תקינות היישומים שהותקנו, והוא בכלל טען שמדובר בבעייה בקבצי פרופילי הצבע שהותקנו ע"י אדובי, ובשינוי הגדרות מסויימות ברגיסטרי. האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? אהיה אסיר תודה לכל מי שיתן לי עצה מועילה כדי להתגבר על התקלה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני שומר סירטונים אנימציה איך אני עושה לו שהרינדור יופיע גם בקליפ נגיד אני מרנדר\עושה תקסטורה ב VRAY איך האפקט יכול להופיע בקליפ ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני שאני מתקין את האנטי וירוס kasperski האם עליי להסיר את התוכנה secutiry essenyial של win7? האם הם יכולות לפעול במקביל?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
איך אני עושה שמתי שהמצגת רצה, לחיצה לא תעביר לשקופית הבאה, אלא רק ההיפר-לינקים יעבדו וכל לחיצה, בכל מקום שאין בו היפ-לינק לא תעשה כלום. (מדובר ב-Office 2003 בעברית) תודה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה. לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים- "לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס. האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. שבת שלום לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-