תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הקבצים נשמרים לי על פורמט TMP. ניסיתי לשנות אותם לכל מיני סיומות כגון AVI MP4 FLV. לא עזר. איך אני יכול לשנות אותם לקבצים נורמאליים? (יש לציין שעם VLC אני יכול לראות אותם, אבל אני צריך להמירם לפורמט אחר) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי את התוסף ה"רגיל" - gmail mail cheker אבל עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לתמוך בשני חשבונית במקביל, יש משהו שכן יכול אך עדיין פשוט, קליל וקל? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו gracenote בשביל windows media player.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בס"ד עקב החלפת ד.קשיח אולצתי לפרמט ולהתקין מחדש ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט. לאחר כל ההתקנות של התוכנות הסטנדרתיות הדרושות בכל מחשב גם התקנתי ביטורנט. כל הורדה שאני מוסיף לביטורנט הוא מוריד לכמה שניות הראשונות ואח"כ מודיע על "שגיאה: הגישה נדחתה" למעט הורדה אחת שזכתה לרדת עד הסוף. למישהו יש פתרון??? דרך אגב יש לי אנטיוירוס של AVG הגירסה החינמית מהאתר הרשמי.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב BSPLAYER אבל הוא קצת נמאס עליי וחשבתי לגוון קצת. יש איזה נגן מומלץ לסרטים על המחשב שמחובר לטלוויזיה גם לפעמים? ראיתי פה לפני כמה זמן המלצה על איזה נגן HD למחשבים קצת חלשים יותר אבל אני לא זוכר איך קראו לו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברוכים הבאים לפורום האירוח החי - Microsoft Office 365 לפני פרסום תגובות בפורום זה, אתם מתבקשים לקרוא פוסט חוקים זה. כמובן שכמו בכל פורום שלנו - כל חוקי הפורמים של HWzone תקפים גם כאן. פורום זה נועד לאסוף שאלות ותגובות לקראת האירוח החי בנושא חבילת Office 365. האירוח יתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-13 ליולי, בין השעות 16:00 ו-18:00. במסגרת האירוח נארח באתר את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. כאמור, במהלך האירוח תוכלו לשאול בזמן אמת שאלות, להתעניין לגבי פרטים נוספים שלא פורסמו ולשוחח בכל נושא אחר עם אנשי מיקרוסופט. חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים…
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את תוכנת bsplayer להצגת סרטים ,והבעיה היא שהתוכנה מציגה לי את הכתוביות בסדר הפוך. למשל במקום להציג "יש לי בי אס פלייר" ,היא מציגה "פלייר אס בי לי יש". איך ניתן לתקן את זה? לא מצאתי משהו כמו להפוך סדר כתוביות או משהו בסגנון, באפשרויות התוכנה. יש לציין שזאת הגירסא האחרונה של התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אנטי-וירוס הוא הכי כדאי לי להתקין על המחשב שהוא לא יאיט את המחשב במידה גבוהה (כמה שפחות יותר טוב) ומומלץ. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בשמחה רבה התקנתי את גרסה 5 של Thunderbird ונחרדתי לגלות את הtheme החדש! ככה נראה החלק העליון של המסך וכן, התפריט (מלל) נראה מחורבן כי ככה הם עשו אותו.. מישהו מצא פיתרון לזוועה הזו? איך מחזירים את הtheme של גרסה 4?? דיון תלונות ארוך מאוד בנושא עם כמה פתרונות חלקיים http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/thunderbird_5_default_theme_on_windows_7_looks_like_a_pile_of_emesis
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-