תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ממצב? טוב שמעו אני צריך תוכנה כלשהי שצורבת סרטי DVD, הורדתי NERO6 ושם אין את האפשרות הזאת, מישהו יכול להביא לי לתוכנה שיש בה אפשרות לצריבת סרטי DVD? הבקשה השניה שלי היא, מישהו יודע כיצד אני מעביר סרט כלשהו מפורמט כלשהו לפורמט אחר? לדוגמא מפורמט DVD ל-VCD או SVCD? מקווה שתעזור. =]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש דרך או תוכנה כלשהי שתגבה לי קבצים מסויימים או דיסק IMAGE של כונן C ותשלח למחשב אחר שתמיד דלוק ומחובר לאינטרנט האם קיימת תוכנה כזאת או אפשרות כלשהי שתעשה את העבודה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין הוא מציג לי את ההודעה הבאה: אחרי ההודעה הפסקתי את ההתקנה כמובן ולא המשכתי. השאלה שלי היא מה ההודעה הזאת אומרת בדיוק (אני מבין אנגלית, אבל לא את כל המונחים שהוזכרו שם), ואם אני יכול להתעלם ממנה ולהמשיך.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך די בדחיפות תוכנה חינמית שתמיר לי קובץ pptx לקובץ avi ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות אבל הגירסאות החינמיות שלהן משאירות את הלוגו של התוכנה על הסרט שנוצר מישהו מכר תוכנה שממירה ולא משאירה לוגו?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD, אני היתקנתי תוכנה Nero חדש בגירסה 6.3.1.12 והבעיה היא כשאני רואה התוכנה מזהה דיסק בגודל 4.5GB ולא מזהה גודל של תקליטור מקורי 4.7GB. אני בדקתי הגדרות בתוכנה נרו, נסיתי לשנות מספרים בדקות 80 דקות או 90, 99. שום דבר לא משתנה. עדיין נישאר בגודל 4.5GB. איך פותרים אתהבעיה הזאת? מה עושים? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי לפני חודש בערך קניתי כרטיס קול חדש sb live! 5.1 עכשיו רציתי לשאול אם בהגדרות של התוכנה traktor (תוכנת די ג'יי טובה מאד) אני יכול לעשות שדרך יציאה אחת של הרטיס ישמעו את המאסטר (כלומר את מה שיוצא מהתוכנה) ובאוזניות שמחוברות ליציאה השנייה בכרטיס אני אשמע את הערוץ שלא נשמע במאסטר (cue). כמו בתוכנת pcdj למי שמכיר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מצלמת אינטרנט שאין לי מושג איזה דרייבר מתאים לה, הדיסק שלה אבד והדבר היחידי שכתוב עליה זה PLEOMAX. יש למישהו מושג איך ניתן לדעת איזה דגם היא? או מאיפה אפשר להוריד דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פתחתי אם אקסל יש תוכנה אחרת שיודעת לפתוח את הקבצים בצורה יותר מסודרת וקריאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://img339.imageshack.us/img339/9963/photo0199pj3.jpg יש אפשרות לתקן את התמונה הזאתי? לנסות להוריד אכשהו ת'פס ושזה יראה נורמאלי? מי שיודע,בבקשה שינסה אני מתחננת כי אני ניסיתי-ללא הצלחה. תודה מראש,זה דיי דחוף לי.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית להעתקה של תקליטורי DVD למחשב ולדיסק און קי, כך שאפשר יהיה לצפות בהם ישירות במחשב, רצוי בקובץ AVI או מה שלא יהיה שנגן כמו המדיה פלייר של וינדוס XP יוכל להפעיל. חיפוש כללי בגוגל לפי Free DVD Ripper נותן הרבה תוצאות, אבל אני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר תוכנה טובה שהתנסה בה במקום שאני אוריד סתם משהו לא ידוע.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור. מחשב נייח חדש, I3, עם 8 גיגה זכרון. המחשב מהיר ועובד מצוין, תוכנת אוטוקד 2012 עובדת היטב אבל כשיש קובץ מעל 5 מגה - לוקח לה 5 דקות להפתח! לקחתי למעבדה, הוספנו גם כרטיס גרפי נפרד - לא עזר. אציין גם - ווינדוס 7 64 ביט. אולי תוכלו לתת עצה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
אני יודע לצרוב טוב מאוד, יש לי נרו 6 אני מנסה לשכפל את הדיסק, אבל כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא לא עולה על ביוס, אבל הזה שנצרב ע"י חבר שלי כן. עכשיו, לקחתי את ה ISO מהדיסק שהוא צרב לי, שמתי בנרו ב IMAGE BURN וצרבתי, לא הולך וחשבתי על לצרוב דרך BOOTABLE אבל זה לא הלך כמו שצריך משהו יודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-