תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook. ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 . הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי. שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה. קראתי משהו על בעיות תאימות בין סו…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה. לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון. כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד. אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצו…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי WINDOWS XP ולאחרונה אני רואה שה FIRE WALL המובנה שלו מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אותומטי... איך מתקנים את הבעיה? ועל איזה חומת אש אחרת אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי של הפרויקט Folding@home - מהקישור הבא https://foldingathome.org/start-folding/ *בעלי מערכות כריית הקריפטו מוזמנים*
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה לשימוש שמאפשרת למשתמש ממוצע ללא יכולות גרפיקאיות ליצור מצגות בקלות ובמהירות, באמצעות כלים מובנים. בעיקרון, אני רוצה ליצור מצגת קצרה (כמה עמודים בודדים) ורבת רושם בסגנון של קרדיטים בתחילת סרט קולנוע עם מוסיקה, סאונדים ואפקטים דרמטיים. המצגת יכולה להיות בפורמט של קובץ פאור פוינט, קובץ פלאש או קובץ וידאו. אין לי ידע בגרפיקה, ולכן אני צריך שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש (לדוגמה: Drag&Drop). אשמח לקבל הצעות!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מפעיל את תוככנת אינטרנט הוא מעלה לי http://web.icq.com/today/0,,463-65658,00.html?icquin=141395881&icqsl=1160&icqc=65658 גם שאני משנה ב-TOOLS הוא חוזר לסורו בהפעלת המחשב הבאה בודאי יש ב-ICQ אפשרות להוריד
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני עשיתי סרטון פלאש לאתר שלי שאני בונה עם סצנות וקישרתי ביניהם עם actionscript2 איך אפשר עם ActionScript 3 עשיתי את זה עם כפתורים :play,stop,back ,forwerd,, ואיך אפשר שה-sound לא יהיה רועש (אני לא שמתי את הצליל בכל סצנה כי זה עושה רעש וגולש לפעמים לסצנה אחרת אני רוצה לשים צליל בכל סצנה) מה לעשות והאם יש מדריך איך לעשות חיבור עם ActionScript 3 בסצנות? תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-