עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 34N1A1N79,

היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by eladcohen100,

שלום! 2 בעיות: יש לי אינטרנט 1.5 מגה והתקנתי את תוכנת היוטורנט הידועה בשם מייקרוטורנט גירסא 1.6 . אני לא יודע למה אבל הוא פשוט לא מהיר אצלי הוא מוריד בקצב של 18 K בממוצע לכל הקבצים.וזה לא שבחרתי קבצים בעלי בריאות נמוכה,הם בריאים כמו שור ויש מספיק מקורות ומשתפים אבל אני לא יודע מה הבעיה..זא"מ כנראה צריך לכוון את ההגדרות ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות...מישהו יודע איך מכוונים את ההגדרות והפורט למצב אופטימלי?אשמח מאוד,אם יש מישהו כאן שיש לו את התוכנה ,שיוסיף הנחיות בפרינטסקרין. להלן הקישור לתוכנה:http://www.utorrent.com/download.php הבעיה השניה היא: מספר קבצים שנדבקו לי למחשב איכשהו. הסיומת של כולם היא EXE ,מדובר בסביבות ה80 קבצים שנדבקו לכל קובץ טורנט. הם נראים באייקו…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכם. יש לי פוטושופ CS4 חוקי, כבר 4 שנים. המחשב הוא לנובו, נייד, מערכת הפעלה XP. פתאום מאתמול התוכנה לא מצליחה להפתח וקורסת בתהליך הפתיחה שלה, בזמן שהריבוע הכחול מופיע וטוען את התוכנה. אני ממש צריכה את התוכנה בשביל העבודה שלי, ואני ממש אשמח לדעת אם זאת בעיה מוכרת ומה עושים איתה. תודה!

6. Started by ירוקי,

שלום, רכשתי לוח כתיבה עם עט למחשב. מחפש כעת תוכנת מחברת נוחה לשימוש באמצעות עט. כרגע עובד עם onenote אבל פחות מסתדר איתה. מישהו מכיר תוכנה נוחה יותר? זקוק ליותר גמישות בהגדרות...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by booo21,

שלום! אני עשיתי סרטון פלאש לאתר שלי שאני בונה עם סצנות וקישרתי ביניהם עם actionscript2 איך אפשר עם ActionScript 3 עשיתי את זה עם כפתורים :play,stop,back ,forwerd,, ואיך אפשר שה-sound לא יהיה רועש (אני לא שמתי את הצליל בכל סצנה כי זה עושה רעש וגולש לפעמים לסצנה אחרת אני רוצה לשים צליל בכל סצנה) מה לעשות והאם יש מדריך איך לעשות חיבור עם ActionScript 3 בסצנות? תודה גליה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הי אני רוצה להעביר הרצאות בוידאו ולפרסם אותם. אני צריך תוכנה שמצלמת ומקליטה קול רק של שימוש במחשב זתומרת ההרצאות הם לא מצלמות אותי פיזית אלא רק מה שאני עושה במחשב מישהו מכיר גם תוכנה בתשלום תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by michaelsko,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by meowchita,

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ariel_rg,

מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by rbeny10,

מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by bd,

אני לא מוצא תוכנה נורמלית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by viper_sb,

הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

לאיי סי קיו 5 תודה מראש לעונים יונתן 8)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by m53242,

לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!

19. Started by rony77,

אסביר מה אני רוצה לעשות... אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר. כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by KapiSH,

יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים