עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by מודרמן,

המחשב הוא LGE5 הקונפיג הוא LE50... מי יכול לעזור? אני צריך את כל הדרייברים לוינדוס אקס פי .. תודה עריכה: הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by overload,

למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי חברה, אני מגדל שיער ארוך (כבר בחודש ה-5...), ואני זקוק להמלצות לתוכנה לעיצוב שיער - כמה שיותר קלילה אבל מפורטת עם המון אפשרויות (ושיהיה אפשר לקצר ולהאריך בקלות). תודה (הת'רד הזה מועבר לכאן כי הוא לא היה צריך להיות בתוכנה)!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by udi2181,

לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...

5. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by gizzz,

יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Jonnyboy,

שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DJPOWER,

לאיי סי קיו 5 תודה מראש לעונים יונתן 8)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Merrymoon,

היה לי מאד משעמם... לא, לא ממש. להקה אחת ביקשה ממני (שוב) לצייר להם קריקטורות ואני אמרתי נראה, והתחלתי לעבוד על טכניקה חדשה לציור ולקחתי תמונה של הסולן (לשעבר) כדי להתאמן (אחרי שהתעללתי בתמונות אחרות) ואני דיי מרוצה מהתוצאה. זה לא 100% פיקס אלא רק להמחשה. ;D

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by moris,

היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by RONEN1N,

שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני חייב לדעת, תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by bd,

אני לא מוצא תוכנה נורמלית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.

23. Started by redead,

יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מחפש את זה כבר שנים..

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by רוני15,

כל פעם כשאני מנסה לשחק במנגר המשחק צולע וכשאני נכנס ל- task manager אני רואה שה cpu שך ה system idle process על 99 כל הזמן ואילו המנגר שהוא משחק שאמור לטחון את הזיכרון מקבל רק 17 מגה וזה במקרה הטוב מהזיכרון שלי שהוא 256 מגה אם משהו יודע מה הבעיה אני אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים