עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה. לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון. כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד. אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by imac,

אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המחשב פעל כרגיל הפעלתי מחדש לפני שלושה ימים ואחרי ההפעלה מחדש הופיעה בעיה , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך אני לא יכול לעדכן דרייברים לא יכול לזהות את הרכיב חומרה עצמו, כשאני מדליק את המחשב דווקא מופיע בהתחלה הדגם וכמות הזיכרון אבל בפועל במערכת ההפעלה אני לא מצליח לזהות את הכרטיס ולהתקין אותו מחדש... מערכת הפעלה xp כרטיס מסך 8600 gt שום משחק לא עובד כמובן וכשאני מנסה להתקין דרייברים זה אומר שהוא לא מוצא חומרה מתאימה, ניסיתי להוציא ולחבבר מחדש את הכרטיס אפילו ניקיתי אותו כלום לא עוזר..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by x-niko,

שלום. קראתי על התוכנה הזאת ואם זה אכן מה שרשום כנראה מדובר בתוכנה מאוד טובה אבל אין לי נסיון איתה ורציתי קצת חוויות ממי שמכיר את התוכנה האם היא יעילה ? כדאי לשים ? וזה שהיא מחזירה בכל הפעלה מחדש את ההגדרות ה''מקוריות'' הכוונה רק למערכת נכון ? כאילו כל העבודה שאני שומר מסמכים תוכנות התקנות וכו' לא נעלם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Dekel Cohen,

שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?

11. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה דוד שלי הביא לי מצלמה אבל אני לא יכול להתקין אותה כי הוא איבד את הדיסק חשבתי שאולי בגלל שיש לי XP אז הוא יתקין את זה אוטומטית אבל לא זה לא עוזר ואי אפשר ככה אני מחפש DRIVER או יותר נכון התקנה למלצמה פרטים על המצלמה: תמונה: וכמה דברים שכתוב על הכבל (יש לו כמו פתקית קטנה) USB PC CAMERA MODEL: DC-4120 מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד אני ממש ממש חייב את זה אני רוצה לדבר עם דוד שלי שנמצא בחו"ל אז בבקשה תעזרו תודה רבה לכולם מראש וחג שמח ושנה טובה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שבת שלום לכל החברים. יש לי בעיה ואיני בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום שנשמע מתאים יותר (כמובן שתעבירו אם טעיתי) לעניין.. אני מאוד נזהרת במה שאני עושה בפייסבוק, לא לוחצת על קישורים מוזרים או כל דבר כזה ולרוב נראה שזה בסדר. היום פתחתי את הפייס ואני רואה שהיוזר שלי נכח באיזו שיחת ועידה מוזרה שלבד ממשהי אחת שזיהיתי והנה חברה שלי, את השאר שם לא זיהיתי ואני בטוחה שלא הוספתי לשם בכווונה. יצאתי ממנה אבל איני יודעת אם אני היוזר שלי נגוע, אם אני עולולה להדביק וכן לבד מלשנות ססמאות כיצד למנוע מכך לקרות בעתיד. מצרפת צילום מסך של השיחה לפני שיצאתי ממנה. ניסיתי להבין לבד מה לעשות. חפשתי כל מיני מדריכים אבל נראה שהרוב מתייחסים לגרסה ישנה יותר של פייסבוק. (גם לפני …

13. Started by 114508534,

אני משתמש בגרסא 7 ואני לא מוצא את זה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by harbinger,

אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. (פעם אחת ולתמיד...לקראת הגעת הצורב החדש...) הבנתי שזו תוכנת צריבה, אבל מה רע ב-Nero? במה התוכנה הזו מתייחדת?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zabal12,

שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by pavel19,

היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shon,

אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם כל מיני סרטונים וטריילרים בתוך האתר עצמו! יענו לא במדייה פלייר ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת איך אפשר? אם אפשר.. להוריד אותם למחשב?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by DarK_NaF,

שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי בעיה עם החלפת צד כתיבה בעזרת המקשים CTRL + SHIFT.... זה פשוט יורד עמוד.... ונזכרתי עכשיו שב - NOTEPAD זה בכלל לא עושה כלום.... למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.