עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בבקשה אני חייב תוכנה דומה הmovie maker עושה בעיות בלי סוף האם יש תוכנה דומה בפשטות שלה ובפיצ'רים שלה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by idan8871,

שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by גורו,

מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by יוספי,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לי מדפסת HP Officejet 4500 משהו כזה http://www.ls-comp.ru/catalog/ofisnaya_tehnika-printery_mfu/i150690/ אני צריך דרייבר שלה להתקין מהחיפוש שלי אני מגיע ל http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=uk&lc=en&product=3919448 שלפי התמונה זה נראה אותו הדבר אבל לפי הכותרת כתוב - G510a Drivers- לא יודע אם זה מתאים כיוון שמהלך ההתקנה רואים כאילו יש למדפסת הזאת אפשרות אלחוטית, ואין לה בעצם, אז אולי זה לדגם אחר?? בכל מקרה הורדתי והתקנתי ואז מגיע השלב שהוא מבקש לחבר את ה USB למחשב של המדפסת, אני מחבר , אבל הוא לא רואה שאני מחבר,אין זיהוי, הוא מחכה עדיין לחיבור של USB של המדפסת למרות שאני כן שומע רעש כזה של המחשב שהוא שם לב שUSB ניכנס מ…

8. יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by rjjb7,

הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. צריך המלצה לתוכנה שמאפסת סיסמאות ב WIN (לא חשוב חינמית או לא) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by pushel,

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shon,

אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by arik100,

שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by D.A.Y.C,

שלום. קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד מארצות הברית, ושאני בא להתקין תוכנות זה אומר לי שזה לא יכול להתקין את זה כי זה אפליקציה לא מאומתת מStore מה זה אומר? ואך פוטרים את זה? אעלה תמונה בהמשך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים