תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני זוכר לפני כמה שנים היה ווירוס בארץ שכיבה לאנשים את המחשב עם הודע כזאת של זמן הולך אחורה היה לזה איזה פתרון של כיבוי משהו בהפעלה של ווינדוס מישהו יכול לעזור לי עם זה? יש פה פשוט מחשב פנטיום 3 שבקושי סוחב XP עם SP1 ויש בו את הבעיה הזאת ואני חייב לפתור אותה כי מעשימים אותי שאני גרמתי לה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתהפוך WMV ל MPEG, אבל שתוכל הרבה קבצים במכה ולא אחד אחד כמו בTMPGEnc. הכותרת אומרת הכל בעצם. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
במחשב של חבר יש לי בעיה שהסאונד דרך YOUTUBE ובמצגות פאורפוינט נשמע ממש מעוות ומקוטע. בנגינת CD הכול תקין. ברור לי שהבעיה היא בעית תוכנה. התקנה חוזרת של דרייבר הכרטיס קול לא עזרה. אני מניח שזה יכול להיות בעיית משאבים או קידוד שקשור לסאונד אולי... למישהו יש רעיון היכן כדאי לי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש את תיקיית ה Favorites של FireFox, כדי שאני יוכל להעביר את כל תכולת ה Favorites הישנה שלי מהאקספלורר, היות ומשום מה, התוכנה לא העבירה את הכל בעצמה. אני יודע שאפשר דרךImport וכד', אך משום מה לא עובד לי אז אני רוצה לעשות את זה ידנית, תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי מאז הפרמוט (בעצם, לא מדוייק.. פרטים בהמשך) אני לא מצליח לצפות בוידאו בעצם, בהתחלה יכולתי לראות וידאו. אני לא יודע מה גרם לזה לקרות אבל כרגע אני רק רואה מסך שחור (לא בעיות קודקים!) עם סאונד, בכל נגן. יש לי את הKLITE CP 3.7.0 FULL. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס קול, עד כמה שזה קשור.. וזה לא עזר. יכול להיות שזה קשור איכשהו לדרייברים של הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הבנתי שכשמחפשים קבצים להורדה בפרד, עדיף לעשות את זה דרך אתרי חיפוש. איזה אתרי חיפוש טובים יש לכך? מחיפושים ברשת הגעתי לאתרים לא באנגלית או לא ברורים בכלל...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1-איך חוזרים לאחור אחרי שנכנסים לאחד הנושאים ,בתפריט הראשי יש אפשרות אבל אם ניכנסת לאיזה אחד מהם אין אפשרות,להקיש את המילה BACK זה לא עוזר ?? 2-מה נותן הדגם עם ה patch למיקלדת במה הוא עוזר עשיתי דיסק עם ודיסק בלי לא ראיתי הבדל אולי מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אהלן , אני יודע להכין את כל מה שרציתי להכין בתוכנה וסיימתי הכל הבוס שלי הציב לי דד לין שלוחץ אותי . אני אמור להגיש לו את הקליפים כמה שיותר מהר . אני עובד בטלויזיה קהילתית . השאלה שלי היא כזאת סיימתי את הקליפ אך איני יכול לייצא אותו לפורמט של קוויק טיים שהבנתי שנמצא כרגע ברמה הכי נוחה וטובה בשביל יצוא קליפ שאני מנסה לייצא לפורמט אחר האיכות לא מספיקה וכייוון שעדיין לא הצלחתי ליצא לקויק טיים איני יודע היכן אני עובד . ההודעה שמופיעה לי היא ( creating movie bad parameter (50 מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי מייל חשוב ואני לא מצליח לראות מה כתוב כי הווינדוס לא מזהה את הכתב הוא מציג כתב מחורבש כזה ....אפילו לא אותיות מה אני אוכל לעשות כדי לתקן את זה ולקרוא את המייל כי הוא חשוב ד"א: את כל המיילים האחרים שבעיברית אני כן מצליח לראות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעייה בסקייפי כל פעם שהוא מתקשר/ מתקשרים עלו זה רושם לו problem with recording device דרך אגב יש לו ווינדוס 98 מישהו יודע ???
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה יש שתי תוכנות אנטי וירוס טובות ואני לא יודע מה לבחור??? 1.kaspersky prsonal pro 2.kaspersky personal מה אתם חושבים? מה יותר טוב ? 1 או 2 .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי ב-Media Player Classic יש אפשרות להזיז את התמונה, כך שאם רואים סרט במסך רחב - אפשר לקבוע שהתמונה עצמה תהיה צמודה לחלק התחתון של המסך, והשוליים (שעכשיו יהיו פס אחד כפול בגודל) יהיה למעלה. הבחירה נעשית ע"י View->Pan&Scan->Move up/down, או ע"י לחיצה על CTRL + מקשי החצים בצד. התוצאה - במקום שיהיו קצת שוליים ולמעלה וקצת שוליים למטה, יש "הרבה" (פעמיים) שוליים במעלה\למטה, ואז תמונה שצמודה לסוף המסך. מצורפת תמונה להדגמה. הבעיה היא, שאני לא משתמש ב-Media Player Classic... :-X אני משתמש בתוכנה ייעודית לק"ב (Meedio Essentials), ובכל מקרה האפשרות לא קיימת גם באף תוכנה אחרת שראיתי (כולל WMP הרגיל) חוץ מ-MediaPlayer Classic... משונה.. anyway, אני מחפש אפשרות כלשהי לשנות א…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-