עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SuBeX,

לאחרונה (כחודש בערך) שמתי לב ע"י שימוש בפקודת NETSTAT שיש לי המון חיבורים במצב ESTABLISHED וזה ניכר גם בירידת פינגים עצבנית במשחק באטלפילד. החיבורים נפתחים ללא שום התערבות מצידי, כלומר, לפעמים אני לא מפעיל כלום חוץ מלהתחבר לאינטרנט וברגע אחד כולם מופיעים ונשארים להרבה זמן. ברגע שכל החיבורים עברו למצב WAIT אז הפינגים יורדים למספרים סבירים ביותר ואפשר לשחק, אבל זה לוקח הרבה זמן וגם אני לא כ"כ אוהב את העובדה שהמחשב שלי מתחבר לאינטרנט כ"כ הרבה מבלי שיהיה לי מושג למה זה קשור... (למרות שזה בכל מקרה קורה.... ). ניסיתי לנקות את המחשב עם כל תוכנה אפשרית מכל מיני טרוינים וADAWARES אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שזאת תוכנה שהתקנתי לאחרונה, אבל אין לי מושג איזה.... איזה תוכנה מאפשר…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אך אני מסדר את הריבועים ב SVCD יש לי Codec ל DIVX ו XVID אבל עדיין רואים ריבועים עזרררררררררררה

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  3. סתם עבודת ריטו ששרציתי לשתף אתכם בה... לדעתי פשוט שידרג את התמונה פי כמה ותאמינו או לא לא לקח יותר מדיי זמן... לפני אחרי

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

5. אני חושב שיש לי תוכנות כאלה במחשב ואני מאוד זקוק לתוכנה כזאת!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. התחלנו מהלך לריכוז הידע הנדרש על החומרה המומלצת לשימוש גרפיקאים, ונשמח לקבל קצת עזרה מאנשים שיש להם רקע בתחום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Artista,

טוב אז התחלתי לנטב את הידע שלי בעיצוב למקומות חדשים. בכל מקרה התחלתי לעצב אובייקטים פשוטים ב3D max ותאמינו לי התוכנה לא קלה :-[. בכל מקרה רימון עשן: http://artista67.deviantart.com/art/3d-granade-131957728 ד.א נעזרתי במדריך ואשמח אם תשתפו אותי גם במדריכים מומלצים או בקהילות פעילות (מעדיף ישראליות) שיתמכו ויבקרו את העבודות שליץ תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, בלי יותר מידי מילים: http://vi9ati.deviantart.com/art/Eve-127404513

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. האם הדבר אפשרי עם תוכנה?? או שצריך רכיב מסוים?? כרטיס טלויזיה יכול לרנדר קובץ באיכות וידאו גרועה לאיכות טובה? עם כן מה הפיתרון?? המחיר לא משנה לי. אני כן בטוח שהדבר אפשרי.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Boaz Halevi,

אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  13. Started by 00Amir,

צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by cvtt.z88,

המחשב מבצע ריסט בכמה משחקים ופועל מצויים במחשקים אחרים בדיקתי את חומרת המחשב הכל היה בה תקין . אני חושב שהבעיה היא מדרייבר כי במשחק כמו קרייסס אין בעיות ועוד כמה משחקים כבדים כשאני מוריד רזילוציה במשחקים שיש בהם בעיה עד שהמחשב עושה ריסט לוקח יותר זמן אגב המשחקים פועלים חלק מה אתם חושבים שהבעיה תודה לעוזרים . המפרט של המחשב : 600W ספק כרטיס 9800+ לןח P5QC אסוס מעבד Q9550 [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 15:20:41 עדכון נוסף עדכנתי דרייברים ויש אותה בעיה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. יש לי בעיה מטורפת... כמעט בכל התוכנות לניקוי רג'סטרי שאני מריץ, נהיה ריסט למחשב באמצע הסריקה! נראה שאין לו מספיק זיכרון כדי להמשיך, באמת יש לי רק 386 מגה זיכרון אבל עדיין... ניסיתי להפעיל גם מה safe mode לא עוזר... אולי יש דרך לתפור את הבעיה ?? (אולי להקצאות זיכרון איכשהו ?) תודה למשיבים...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by b-or,

שלום, מזה כמה שבועות אני סובל מריסטים בפיירפוקס, מדי כמה דקות / שעות. היום זה הפך בלתי נסבל, ספציפית באתר הייטק-זון, שכל טעינה של עמוד שם מעיפה את הפיירפוקס. לעיתים התופעה מלווה בסימנים מקדימים של החשכת לשוניות, ממש רקע שחור. כל הAdd Ons עדכניים, פרט ל Google earth שבניגוד לפיירפוקס, גוגל טוענים שהוא עדכני. בכרום הכל עובד מצויין, ובכל זאת פיירפוקס הוא הדפדפן העיקרי שלי. מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by xTz,

אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by xtract1,

לפני שעברתי לFF היתי עם avant browser ושם היתה לי אפשרות לבחור שאני רוצה שהעמוד שבו אני נמצא יעשה ריפרש כל דקה/שתיים/חמש וכו'... יש אפשרות כזו בFF? אם לא..אז האם יש תוסף שמאפשר לי לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Anonymous1,

שלום, אני רוצה להסיר את הרישיון של AutoCad 2009 מהמחשב, למרות הסקת ההתקנה וניקוי Registery עדיין הרישיון נשאר. איך אני יכול להסיר אותו? תודה רבה.

20. לאחר היעדרות ממושכת, רציתי לפנק אתכם ברישום הקטן הזה.. תכננתי לצבוע אותו בפוטושופ אבל אין לי זמן לכך. עוברים עלי ימים קשים לאחרונה וכנראה שלא תשמעו ממני לכמה זמן, אז לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה אציג בפניכם את "הפאלאדין הציוני". (וכן, הפטיש מעוצב בכוונה כדי שיזכיר במעט פטיש של יום העצמאות) תיהנו, שאו ברכה והיו שלום - until next time (תגובות תתקבלנה בברכה אך כנראה לא אוכל לענות עליהן בזמן הקרוב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Neta09,

הקספרסקי שלי מבקש ממני קוד רישיון. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג? (Kaspersky Internet Security 6.0)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

על קופסא של Office 2007 Ultimate רשום בכוכבית קטנה למטה: מה הכוונה המדוייקת פה ? האם ניתן להתקין אותו על מחשב בעסק ? (מחשב שמשמש כמסוף).

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. באוגוסט שנה שעברה קניתי את האנטי וירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו מאוד. בעוד 65 יום אמור להיגמר לי הרישיון שלו ויש לי שאלה: כאשר נגמר לי הרישיון אני צריך לרכוש אנטי וירוס חדש או שאני מקבל קוד חדש לאנטי וירוס הנוכחי? ועוד שאלה: אם אני אצטרך לרכוש חדש אני לא בטוח שאעשה זאת. איזה אנטי וירוס חינמי טוב קיים היום?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by טוליפ מאק,

אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?

דיונים חדשים בפורומים