עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cateye,

כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Culandur,

הד. קשיח שלי מחולק כרגע לפרטישיונים אני רוצה לחבר כמה מהם בלי למחוק את המידע שעליהם יש דרך לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by צבי יהודה,

לאחרונה שמתי לב שאין באפשרותי לראות קטעי וידאו במוזילה, מה צריך להתקין בשביל לראות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן

5. Started by viper_sb,

שלום ! אני מעונין לשלוח קובץ מצגת גדול מאוד במייל בין שתי תבות GMAIL האם מישהו מכיר תוכנות קיבוץ ברמה יותר גבוהה מאשר WINRAR,winzip,winace ?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Spawn123,

אני מוריד סרטים ( DVD DIVX) שכל אחד בממוצע לוקח 715 מגה, ואז אני לא יכול לצרוב אותו על דיסק של 700 ועל דיסיקים של 800 מגה הצורב לא צורב!!! איזו תוכנת קיבוץ יעילה במקים כאלה , לקבץ קובץ לפחות ב-20 מגה תודה מראש לאלו שיעזרו!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קיבלתי 2 הודעות לאוטלוק מאותה כתובת וזה לא ספאם {הודעת זימון מאוטלוק 2003 ל-2007} וכשאני מנסה למחוק אותה האוטלוק ניתקע וצריך לעשות ריסטרט לאוטלוק {אני עם ויסטה פרימיום-מחשב נייד..} ניסתי עם SHIFT+DEL וגן אותה בעיה... יש לכם איזה רעיון.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. קיבלתי אימייל עם סיומת ch מאיזה מדינה זו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  9. דגם Graphire 4 XL (גודל A5), עלה 1240 ש"ח בחנות "פנדה". לדעתי שווה כל שקל. הנה סקיצה ראשונה בפוטושופ עם הוואקום, לקח לי 5 דקות במקום 20 - 30 דקות שהיה לוקח לי עם העכבר. בקרוב בצבע [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. הסרט צרוב על CD רגיל. המדייה פלייר מראה אותו בלי בעיות. אבל כאשר אני מנסה לצרוב אותו בתוכנת EAZY CD אני לא מצליח? (ה-CD מורכב משני תיקיות בצורת מדיה) האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות על מנת לצרוב אותו? ברשותי גם תוכנת CLONECD לצריבה מה אני צריך להגדיר ואיזה תוכנה עדיפה כדי לצרוב את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by menis,

התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטורים את הדיסק הצרוב אני מקליק פעמים על הדיסק וקופצת לי הודעה: קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32

12. היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. ניסיסתי לשלוח למשהו SMS מה- ICQ טזה נראה לי את ההודעה הבאה: Failed to send the SMS message. Please try again later. Info Number 165 For more help, go to www.icq.com/help.: אתה בבית ? The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later. משהו יודע אך מסדרים את זה ? יש לי ICQ 5.1 BUILD9000

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כמו שרשמתי בכותרת הבעיה היא שאני לא מצליח לקבל תמונה עם דרייברים מעודכנים רק עם גירסה ישנה97.94 וגירסאות ישנות גורמות לי למסכים כחולים האם ישנו פיתרון

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. הסורק הוא של umax astra 3450 אין לי דיסק הפעלה בשבילו ומערכת הויסטא שלי מזהה אותו אך אינה יכולה להתקין לו את הדרייבר הנכון מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  18. קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by arm123,

מישהו יכול להגיד לי ע"י איזו תוכנה ניתן לפתוח קיבצי NFO ? בתודה מראש רן.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by Avinor,

שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  22. Started by Holography,

*לא ידעתי לאן זה שייך, הכי נראה לי כאן* יש ברשותי סרט (Audio+Video) , אני רוצה לצרוב אותו לDVD. עכשיו, אני משתמש בתוכנה Virtual Dub איך הכי משתלם לקודד אותו (איכות+מקום)? נ.ב הוא במשקל 100Mb אני רוצה שירד לפחות ל50Mb ***אם זה לא לכאן תעבירו***

23. Started by MacGyver,

איך אני יכול להפוך סרט DVD מקורי לAC3 איתן

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by SEangel,

באיזה תוכנה אפשר לקדד DVD כך שהקול יקודד בAC3 (חוץ מeasydivx כי היא מתרסקת (אני חושב שהיא לא מותאמת לאת'לון כי הוינדוז מודיע משהו בקשד לנק' צפה (ועפ"י מה שאני יודע AMD ואינטל מתמודדות בצורה אחרת עם זה)).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים