עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by ModChiP,

יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ofelshadow,

היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. לפני כמה ימים הכנסתי את הדיסק און קי שלי לתוך מחשב במכללה וקפץ לי האנטי וירוס של AVIRA וחסם לי את הגישה לדיסק און קי, למעשה הוא הפך את כל התיקיות והקבצים לקיצורי דרך שלא ניתן להפעיל אותם. כמו-כן קרה כך בדיוק גם לחבר שלי. עד כמה שהבנתי מדובר בסוס טרויאני. גם לאחר שחיברתי למחשב אחר הופיעו לי קיצורי הדרך ולא הצלחתי להפעיל שום קובץ בדיסק און קי. ניסיתי גם מספר תוכנות אנטי וירוס אך ללא הצלחה. דבר מוזר הוא שבסריקה של אנטי וירוס אני רואה שהוא מצליח לסרוק בתוך התת תיקיות, כלומר יש גישה כלשהי אל הקבצים. אני צריך עזרה מאחר ויש לי חומר שאני זקוק לו ולא הספקתי לגבות במקום אחר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 31.2k צפיות
  5. Started by sby333,

שלום, התחברתי לפייסבוק דרך גוגל כרום, במחשב של חבר. לא שמרתי שם את הסיסמא כדי שלא יוכלו להכנס שוב. רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הסיסמא ? ואיך ? חיפשתי ומצאתי כמה קישורים שאולי קשורים: http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html אודה מאד לעזרה. תודה רבה, שלומי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני עובד עם XP, ולאחר התקנת מספר תכנות האצה, הגדרת המדפסת נמחקה כליל. התכנות הן:XP Repair Pro 2007, Advanced SystemCare 4, Smart Defrag 2 מה עושים ואיך מתקינים מחדש, אם כשמתקינים, המערכת אפילו לא נותנת להוסיף ידנית. דרך התכנה של HP, התכנה טוענת שיש לי כבר הכל מותקן במחשב. ואתם יודעים מה? היא צודקת, אבל החלונות בשלהם: העלימו כליל את המדפסת ולא נותן להתקין אחת חדשה. *המדפסת מסוג: HP L7580 מעצבן. למישהו יש תשובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by erantheking21,

יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות. הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orendia,

שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by alzi,

שלום ברשותי מחשב dell אם מערכת הפעלה windows 7 ב-64 ביט (כל התוכנות חוקיות). אני מתפרנס מעבודת גרפיקה בתוכנת פוטושופ, הבעיה היא שכאשר אני שולח להדפסה, התוכנה נתקעת למשך 10 דקות עד שמופיעה חלון ההגדרות, כאשר אני רוצה לשנות הגדרות, החלון לשינוי ההגדרות מופיע שוב רק אחרי 10 דקות ושוב עוד 10 דקות לשלב הקודם ועוד 10 דקות מאישור ההדפסה ועד תחילת הפעולה. חצי שעה לפחות להדפסה אחת הורדתי תוכנת ניקוי cclener + מחקתי קיבצי temp + התקנה מחדש של המדפסת, כלום לא עזר. כאשר אני נכנס דרך ה- start למדפסת, התקלה לא קיימת וההדפסה מתבצעת בצורה יעילה כולל הדפסת תמונה לא דרך הפוטושופ תודה רבה alzi

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. אני משתמש שנים בפיירפוקס אבל נראה לי מהעדכון האחרון הדפדפן פשוט מתחרפן זולג כמויות זכרון שיכול להפעיל את קרייסיס WoW ביחד. זה קורה לעוד מישהו? יש מצב שזה אחד התוספים שלי? אני איתם שנים ואף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת אגרסיבית של שאיבת זכרון. השיא שלי היה 600MB במקרה הכי גרוע. אשמח אם יש פתרון, או הצעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by potassium,

שלום חברים. יש מישהו שיוכל לעזור לי לאתר מה המקור או המהות של תוכנה שהופיעה אצלי בחשב? אני חושד שזאת רוגלה, כי השם שלה הוא רק ספרות. זה השם: 0.0024485550701023318 kהגודל שלה הוא רק 52 היא הופיעה לי בתיקייה c:\users\my name, וראיתי אותה רצה ב- task manager. היא עדיין אצלי , אבל בבידוד מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by SeNeX,

אני מדבר עם חברה שלי והכל היה בסדר אבל עכשיו לפני כמה דכות התחילה בעיה אני שולך לה הודעה וההודעה לא מופיע למטה .. אלה בכלל איפשהו בין הצאט שהתכתבנו לפני 20 דקות + וזה מעצבן אני לא יכול לדבר ככה איתה ניסיתי לעשות ריסטרת לכבות ולהדליק את הסקייפ זה לא עזר... יש לכם מה להציע ? זה קורא לי רק עם בן אדם אחד ואתמול התקנתי WIN XP שוב אבל הכל עבד טוב מאווד ב 7 וגם אתמול דיברנו מלא אז למה זה ככה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Joli,

למשהו יש איזה דרך כלשהיא להוריד סרטוני פלאש למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. המודם הסלולארי (בנייד: LG R380) נעלם מהמערכת. כיצד מחזירים אותו? המערכת: חלונות7 פשוט, כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  20. היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. אני מנסה לאתר בעיה של קבצים שיוצאים פגומים בהורדה ישירה. האם זה ההרדיסק, הזכרונות או אולי הראוטר או גרסת הקושחה שלו? יש לי ראוטר של D-Link 6740U VDSL ולפני כמה ימים שדרגתי לו את הקושחה לגרסה 2.53 שפורסמה בפורום של D-Link לאחר מכן נאמר לי בפורום שהקושחה הזו היא גרסת בטא. מה כדאי לעשות או איפה כדאי להתחיל? אודה לעזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לאחר שחזרתי להשתמש באנטי וירוס של Avira AntiVir Personal במחשב של אבא שלי (אוואסט זלל 100% מהמעבד ונעל תכופות את המחשב למרות שהמעבד הוא DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz), הוא התחיל להציג כל כמה דקות פופ אפים שמציעים לי להתקין את רכיב ה-WebGuard בחינם, אשר הינו מנגנון הגנה שקיים מובנה בגרסאות בתשלום של Avira Antivir, ושכיביכול בגרסה החינמית הרכיב נמצא על טולבר חיצוני. לאחר שהתקנתי את הרכיב, מבדיקה מדוקדקת עלה, כי ה-WebGuard כלל לא היה קשור לסרגל הכלים שהותקן בדפדפנים, וכי הוא הותקן לתוך האנטי וירוס כמו בגרסה בתשלום (הגדרותיו נמצאות במסך ההגדרות של האנטי וירוס), וכי הטולבר שהותקן לא היה אחר מאשר Ask Toolbar (הטולבר התגלה כסרגל חיפוש נקי, וכל קשר בינו לבין ה-WebGuard היה…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

25. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים