עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0)) אני משתף במהירות מקסימלית של 10 אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600) הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30 הקיצר למה זה כזה איטי שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן) (אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5 ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  4. למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by Snufkin,

כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  7. ?????????????????.. תראו יש לי dvd ווידאו והם לא מכשיר אחד משולב הקיצר משהו יודע אם אפשר להקליט מ Dvd לווידאו???? ואם אפשר אז תפרטו

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by udi,

שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. Started by RayZ,

איך עושים חתיכת סרט ב Movie Maker? כאילו,אני לוקח סרטון קטן שצילמתי ומעוניין לחתוך מימנו קטעים שלא ניראים לי. כיצד?

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  10. Started by shimon23,

כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  11. יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kisin,

יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה! וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו. השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תוכנת קריוקי פשוטה ונוחה בבקשה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by lion03,

הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by ZorD,

שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mega1234,

האם יש איזה תוכנה שיכולה לתקן סרט בפורמט DIVX ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב אחים שלי פעם שעברה שפירמטתי נמחק לי כל הDATA מהOUTLOOK EXPRESS הפעם אני לא רוצה שזה יקרה?! איך אני מגבה את כל הנתונים שיש לי במייל (ניכנס יוצא וכו'...) ומחזיר את זה אחרי פורמט?!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by ORANGEJUICED,

יש לי צורב NEC 3500 A ואני רוצה לנסות לצרוב דיסק של DUAL עם איזה תוכנה אני צורב את זה וכמה עולה דיסק של זה בכלל ?!?!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום לכולם, אני טל, פעיל בפורומים של חומרה לרוב. פה אני חדש. אני צלם ועורך וידאו, במערכות עריכה של CANOPUS, מבוססןת חומרה- CANOPUS DVSTORM2. לרוב אני עובד בפרמייר,אדיוס ,אפטר אפקט ועוד. עבודתי היא עריכת סרטי תדמית,סרטי חברות,קצת מתחום הטלוויזיה,יצירת קליפים, ואירועים. אשמח לתרום את חלקי ולענות של שאלות בתחום עריכת הוידאו הכוללת- חומרה מיוחדת למחשב למטרת עריכה. כרטיסי עריכה, וציוד. תוכנה- כל מה שקשור לבניית סרט/קליפ, החל מ אפקט פשוט עד לאפקטים מורכבים,דגימה,והמרה. הודעה זו איננה הודעה למטרת פרסום כלשהוא חלילה, והיא תמימה לחלוטין, למטרת עזרה לגולשים כאן. הודעות תוכלו לשלוח לי לפרטי, או פשוט לכתוב פה הודעה חדשה, ואני יענה בה, כך שכולם יוכלו לראות וללמוד. (כבר הספקתי לענות על…

• 423 תגובות
    • 79.2k צפיות
  20. Started by Mortar,

Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום חבר'ה, במקרה הזה אני יודע איך עושים את בפיירפוקס (Clear Cache), אבל אין לי שום מושג כיצד מנקים זאת באקספלורר. גם חיפשתי אפשרות כזאת, ולא מצאתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. היי ותודה שנכנסתם. בימים האחרונים הנורטון כל הזמן מקפיץ לי הודעות על נסיונות פריצה שנעשו למחשב שלי. התדירות יכולה להגיע להודעה כל שנייה ולפעמים כל כמה זמן. מה שמוזר יותר מזה, הוא שבדיקה שעשיתי בעזרת נורטון מראה שה"פורץ" הוא מישהו שיושב על מחשב ברשת שלי (רשת ביתית). אין לי רשת ביתית. יש לי רק עוד מחשב אחד בבית, והוא לא מחובר לרשת. שלא נדבר על זה שהוא מכובה לפני כמה ימים הורדתי החיפוש של גוגל למחשב האישי, אבל ההודעות ממשיכות להופיע למרות שהוא מכובה (והן לא התחילו מיד אחרי שהורדתי אותו, למקרה שזה קשור). למה הוא מקפיץ לי את כל ההודעות האלה, ומה אפשר לעשות איתו, חוץ מלהגיד לו להפסיק להקפיץ הודעות לתמיד? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אני יודע שיש תוכנות טובות לנושא הזה אבל אני צריך משהו שמתלבש על microsoft word. תודה! עריכה: מצאתי, תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by POD,

שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים