תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מיח שלפחות אחד מכם נתקל בזה - התקנתי היום את גרסת 7.2 של nero. ההתקנה היתה מותאמת אישית וכללתי בה רק את תוכנת הצריבה, את חבילת הכלים ואת הפלאג-אין שמשמש להגדלת מהירות הצריבה (?). לאחר ההתקנה הופיע בשורת המשימה זוג של סרגל חיפוש ששמו nero scout. את הסרגל הזה אני רוצה להעלים אך כמו שזה נראה, אין כל דרך לבצע זאת. חיפשתי במנהל המשימות תהליך שניתן לייחס אותו לסרגל הזה ולא ממש זיהיתי. ניסיתי שינוי של ההתקנה באמצעות לוח הבקרה ולא ממש מצאתי את מה להוריד. גם סתם העלמת הסרגל משורת המשימה לא הצליחה - באשף ההגדרות של שורת המשימות ותפריט ההתחלה לא נמצא כלל האייטם הזה. מי יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני לא מצליח לראות קטעי וידאו בוואלה, SPORT5, YNET וכו' איך מתקנים את המצב?
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לעצב לעצמי חתימה עם שם ותמונה משלי, שיהיו מעוצבים, או שפשוט תגידו לי לעזאזל איך כולם מכינים לעצמם חתימות יפות, ואני לא יודע איך?! טוב תודה בכל מקרה D:
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משך זמן טעינת חלונות 7 שלי הוא ברגיל 4 דקות. כאשר אני מפעיל את msconfig במטרה למנוע מסקייפ להטען עם הפעלת המחשב שלי, משך הזמן של הטעינה מתקצר באופן משמעותי ל-2:30 דקות: קרוב מאוד למשך זמן הטעינה כאשר אף תוכנת Startup ושירות שאיננו של מיקרוסופט לא מוגדר ב-msconfig שזה בערך 2:00 דקות. לכן אני רוצה לשאול האם יש משתמשי סקייפ נוספים שחווים משך זמן טעינה ארוך של המערכת ההפעלה שלהם בגלל סקייפ? במידה ויש צורך, מפרט המחשב שלי ניתן לעיון בלשונית "מפרט מחשב" אשר נמצאת מתחת למונה ההודעות שלי (שימו לב שעקב בעייה בפורום, המפרט שלי מוצג משמאל לימין ובצורה לא מסודרת).
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מקליט מהטלוויזיה ע"י כרטיס LEADTEC WINFAST 2000 XP את הוידאו אני מקליט ע"י DIVX 5 אבל את האודיו הוא מקליט ע"י PCM שתופס המון מקום. (יש שם עוד כמה קודקים שאני לא מכיר, אבל אין ברשימה MP3) אני מחפש MP3 ENCODER שאוכל להגיד לתוכנה (שבאה עם הכרטיס) להקליט אודיו באמצעותו האם יש כאלו חופשיים? אם לא אשמח לקבל לינק גם לכאלו בתשלום תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מתקן כזה ששמים בו תמונות כמתנת יום הולדת לאימי ואני רוצה להדפיס תמונות מהמחשב במידות מסויימות כי זה לתמונות קטנות.. 2X3 cm רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שתאפשר לי לקבוע את מידות התמונה ולהדפיס אותה.. אני יודע שפוטושופ הינה תוכנה מתאימה לכך אך אין לי אותה.. אני מחפש משהו יותר פשוט וקל שמכיל את התכונה הספציפית הזאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
Vיי יש לי ואני משתמש בתוכנת הדואל EBOX כדי להתחבר לחשבון הדואל שלי בנטויז'ן. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא איך לשנות את הסיסמא. כפי שחלקכם יודעים - אין טעם להתקשר לתמיכה הטכנית שלהם כי הם מייבשים אותך במשוך שעות בהמתנה וכמובן אינם חוזריםץ בכל מקרה, ברצוני לשנות את הסיסמא. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 29.2k צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בעייה ראשונה : יש לי ULTRA EDITION NERO 6 ומשום מה כל פעם שאני מנסה לצרוב בעזרת אופציית BURN IMAGE מופיעה לי הודעת שגיאה : "UNEXPECTED FILE FORMAT" . ובחרתי קובץ BIN רגיל . WTF ? יש פתרון ? בעייה שנייה : יש לי הרבה קודקים וכאלה אבל משום מה עדיין מדי פעם יש סרטים מסויימים (רוב הסרטים עובדים) לא עובדים אצלי . כלומר , הם עושים את השטויות האלה של חתכים בתמונה וכאלה והסאונד מקוטע עם רעשים . הקודקים שיש לי : חבילת הקודקים של LH2YNET , XVID AC3 FILTER DIVX PRO CODEC . אני חייב לציין שלפני זמן מה הייתה לי רק את חבילת המקודדים של ליונהארט וכשראיתי שיש את הבעייה התקנתי את כל החבילות האחרות אבל זה לא עזר . מישהו ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם מותקנת אצלי התוכנה NOD32 גירסה 3.0.642.0 כבר כמה חודשים עכשיו התחיל להופיע לי הודעה שוירוסים לא מעודכנים עכשיו הלכתי לעידכון ולחצתי שיעדכן הוא התחבר עד כמה שנראה ורשם שזה מעודכן ואין צורך לעדכן השאלה שלי אם זה נכון או שזה בעיה אצלי ספציפית הגירסה של הוירוסים שרשום לי היא 2888, גם לכם זאת הגירסה האחרונה??
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
"רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-