תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איפה נמצא הקובץ של הפנקס כתובות בווינדווס (לא דרך ה-outlook, כי אני מגבה דרך מחשב של חבר) והאם ההודעות נמצאות גם כן בקבצים שניתן להעתיק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום בכל נגני הוידאו אצלי במחשב בעט ניגון סרט מופיע פס אדום שמחלק את המסך לשתיים למה זה קרה ומה צריך לעשות כדי שהתופעה תעלם אגב התופעה קורת גם בעת ניגון סרטונים ביוטיוב תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני פותח את הגוגל כרום אני מקבל פס אפור ארוך לאורך העמוד (מצורף קובץ). למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי את הפורום המתאים, אז אני מקווה שפה זה בסדר! מכירים את הפס טעינה האפור של יוטיוב, שמסמל את "אחוזי הטעינה" שהסרטון הורד?! כבר מספר ימים שהוא נעלם לי, אי אפשר פשוט לעצור את הסרטון ולתת לו להטען. כי זה מרגיש כמו STREAMING ישיר. חיפשתי תשובות בגוגל, אבל כולם נותנים תשובות של "תעשה ריסטרט, תמחק קש וקוקיז"... עשיתי את הכל, שום דבר לא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחיל להיות לי פס מעצבן באמצע כל סרט שמוקרן בBSPLAYER כשרואים את הסרט בגודל החלון המקורי , אין את פס זה. רק כשמגדילים את החלון יש את הפס. בווינדוס מדיה פלייר זה לא קורה ורואים את הסרט כרגיל. יש לי את הגרסה האחרונה והתקנתי גם את חבילת הקודקים של K-LITE, וגם ניסיתי להסיר אותה ולהשתמש במקודדים של BSPLAYER, אבל זה לא הולך. הלוואי והייתי יכול להביא לכם צילום מסך, אבל משום מה בצילום מסך כל מסך הסרט נהיה שחור.... אשמח מאד לעזרה אביעד
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
טוב אז זו הבעיה,אבל אני יודע שזה לא קודקים היא כי אני רואה את הסרט טוב במדיה פלייר הרגיל אבל נדפק ורואה פסים סגולים ב MV2 PLAYER החלפתי כרטיס מסך לפני שזה קרה וגם לוח אם אבל לא נראה לי שזו הסיבה . יש סרטים שעובדים טוב ב MV2 אבל סרטים עם מקודד XVID נדמה לי לא עובדים אולי גם סרטים אחרים......... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע חיפשתי בהגדרות שם התוכנה ולא מצמאתי שום דבר מעניין שיכול לשנות לי את המצב , מה גם יש לי את הגירסה האחרונה. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי קבצי וורד שאני מורידה מהמייל והם יורדים משום מה עם סימון כזה מסביב לפסקה. הדבר מאוד מפריעה לי ואני לא יודעת איך להוריד את זה. אני רק מניחה את העכבר על משפט והוא מסמן לי את כל הפסקה. גם כשאני רוצה לשנות משהו במילים זה מסמן לי הכל. כיצד ניתן להוריד את זה? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
אם תסמנו טקסט עם העכבר תלחצו כפתור ימני יש פעולה של "חפש בגוגל : טקסט" . מי שחשב על זה גאון.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאלה שלי. אני מנסה לקחת שני עמודות שבכל אחת 31 שורות, ולבצע פעולת חיסור בין שני תאים בכל שורה, התאים הם שעות, ולא מצליח כלומר אם בעמודה A2 יש לי את הערך 3:30 ובעמודה B2 יש את הערך 17:30 אני רוצה פונקציה שתיתן לי בעמודה C2 את הערך 12. שזה בעצם פעולת החיסור בין השעות. האם למישהו יש מושג ויכול לעזור לי,בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בעת לחיצה של העכבר על עמוד אינטרנט הטקסט נבחר במקום שלא יקרה כלום לפי מה שאני זוכר זה צירוף כפתורים שצריך ללחוץ שמשנה את זה. לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי אני משתמש בתכנה HDDLIFE אשר מראה לי בכל רגע נתון את פעילות ההרדיסק כאשר המחשב במצב "רגיל" אין שום פעילות , אך כאשר אני מריץ מכונה ויראטואלית (VM) לפתע HDDLIFE מראה פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות למשך 2 שניות, למרות שהVM נמצא במצב של חוסר פעילות יש למישהו רעיון למה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?
-
פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כאילו אנשים שיש ברשותם פלאפון והם באזור אז זה שואב הודעות מהם לתוך הפלאפון שלי. מישהו שמע\יודע על זה משהו?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ישנם תהליכים במנהל המשימות שצורכים משאבים רבים מדי. יש אחד שמוזר לי מפני שלא נתקלתי בו בעבר: Tea Timer.exe צורך הכי הרבה משאבים- 39,416K מה זה בדיוק והאם ניתן לסיימו? ekrn.exe גם לגביו האם ניתן לסיימו? כל השאר כבר מוכרים.תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאתר בו אפשר להוריד את הפץ' המאפשר לתכנה זו לעבוד ב XP? באתר המורכב של סונילא הצלחתי למצוא את הפץ' תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. D: אוקי אז חבר שלי הראה לי איזו פקודה מוזרה שהוא מצא בטעות, כשהוא כותב את המילים הבאות בדף WORD רגיל, קורה דבר משונה שאין לנו הסבר הגיוני :\. פקודת הקסם היא : =rand(200,90) מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזאת ? O_O
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-