עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kooks,

שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך דיסקט אתחול ל win98 se, מאיפה אני מכין אחד כזה עכשיו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. יש לי כמה תוכנות בזון אלארם שנתתי להם גישה חופשית לאינטרנט ולהתנהג כסרבר כי חשבתי שהם חלק מחבילת הווינדווס. כדי להיות בטוח ורגוע אני מעדיף לשאול אתכם. התוכנות הם: Application Laayer Gateway Service Generic Host Process for Win32 Services ואחד שקיבל רק גישה לאינטרנט: Spooler SubSystem App התוכנות האלו ביקשו גישה ישר לאחר התקנת הפירוול ולכן קיבלו אישור ממני. מקווה שתבדקו ותוכלו לאמר לי מה זה כל אחת מהתוכנות והאם היא ראויה לגישה לאינטרנט ו/או להתנהג כסרבר.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by My_Name,

אתמול, התקנית את התוכנה והפעלתי איחוי בו זמנית לכל שלושת הכוננים שלי. המחשב נתקע קצת אז עזבתי אותו והבאתי לתוכנה לעשות את העבודה שלה.שחזרתי הוא היה ממש תקוע אבל התוכנה כבר סיימה את כל שלושת האיחוים אז עשיתי הפעלה מחדש והופיעה לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב שגיאה חמורה. מאז, המחשב נתקע בלי סוף בתוכנות מסוימות, וגם בפעולות פשוטות (כמו למשל עבודה עם הרבה חלונות פתוחים וביצוע של החלפת שם לתיקיה, יצירת תיקייה ועוד). הפעלת את הסריקות שוב (אחת אחת הפעם), השתמשתי באחוי של וינדוס וגם ב-Auslogics Disk Defrag . והמחשב עדיין נתקע הרבה פעמים (מה שבחיים לא קרה לי - המחשב חדש). מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  8. Started by Asot,

שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה

9. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

10. שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

ניסיתי בכמה גרסאות גם בגרסה 8

12. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. Started by Evyatar,

שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.

14. Started by S^E,

בעצם התמונה תסביר הכל : http://img215.imageshack.us/img215/5816/steamww5.jpg לפני זה זה עשה לי error אחר, אז מחקתי את ClientRegistry.Blob כי בדרך כלל יש איתה בעיות של עידכונים, זה באמת פעם פעל , התוכנה התחילה לעשות עידכון , אך לקראת הסיום זה עשה לי את הerror הנ"ל. תודה לעוזרים. נ.ב אם משהוא לא מובן או/ו אתם צריכים מידע נוסף אני אשמח לפרט עוד.

15. Started by pilotkevin,

אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by holly man,

שלום לכולם! מחפש פונטים בעברית ל Dreamweaver 4 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. סיימתי עבודה שעשיתי בEXCEL והדפסתי אותה הבעיה שזה הדפיס לי הכל טוב חוץ מהמשבצות, אני צריך גם את המשבצות איך מדפיסים את המשבצות ביחד עם הטבלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. הורדתי תכנה ettercap-NG-0.7.3.tar.gz ואני רוצה לדעת כיצד מתקינים!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. יש לי מבחן ביום ראשון במחשבים ישמח עם תוכלו לענות לי על כמה שאלות 1-א איך יוצרים ספריה בכונן c הנקראת w98f 2-ב העתק את קובצי התקנה של מערכת windows98 לספרייה זו 3-גמה הכוונה צור גיבוי לרגיסטרי ושמור בספרייה מיוחדת אשר תיצור עבורה במיקום הבא x:\documents and settings\ backup registry 4 מה הכוונה צור נקודת שיחזור מערכת בשם גיבוי טכנאים 5 מה הכוונה הגדל זיכרון וירטואלי ל1000 מגבייט ערך תחלתי 2000 מגבייט ערך סופי של מחיצה שלא מחילה את מערכת ההפעלה 6-התקן אמיול ופתח פורט של התוכנה פיירול חברים יקרים ישמח עם תוכלו לענות לי על השאלות האלה ודבר נוסף איזה דיסק הייתם ממיליצים לי להכין לקראת הבחינה? הכוונה אם איזה תוכנות ישמח לקבל פירוט מלא תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by starwar324,

יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.