עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Joli,

זה רק אצלי ככה או שגם לכם ה JD הפסיק להכתיב לעצמו את האותיות בטיחות האלה??

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. לאחרונה הרבה פעמים ניתקע לי כל הדפדפן בגלל הפייסבוק-סקריפט. זה נוסח ההודעה שאני מקבל: Script: https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yd/r/uFAPEFO7m5O.js:16 ואז זה שואל אותי להמשיך או לעצור את הפעולה ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי כלום

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by shimon-med,

שלום, התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות: 1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML, ולא בצורתו הנורמלית. 2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6). תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by n_aviv1,

בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by chanan003,

אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. שלום לכולם מחש תוכנה שיודעת להעביר מ AVI ל MKV או כל פורמט אחר ללא איבוד איכות יש לי קובץ AVI 3.4 גיגה של הופעה 720P כאשר אני מנגן את הקובץ בפופ קורן A210 אני לא יכול להעביר אחורה קדימה כי אז פשוט אין לי סאונד המקורי מגיע דולבי דיגיטל במחשב זה עובד מצוין. נסיתי להפוך את הקובץ ל MKV עם RIPBOT264 אמנם זה סידר את עניין ההרצה אך איבדתי איכות מה אתם ממליצים? בתודה מראש

9. היי שלום אני מקבל הודעת שגיאה the operation timed out לאחר כדקה שתיים שאני מוריד קובץ. מדובר על אקספלורר 8 כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  10. פרטים כמו : נפח, rpm ,מצב(תקינות) , חברה תודה מראש למגיבים

11. Started by arik_bulldog,

הכול היה בסדר, כבר שנים שהכול בסדר, אני רואה קבצי וידאו רק עם bsplayer, ופתאום לחלק מהקבצים אין סאונד. הקבצים תקינים- עם תוכנה אחרת יש סאונד. יש קבצים שבסדר, בד"כ אלה סרטים, הקבצים שלא עובדים טוב אלה בד"כ קבצים שהורדתי מיוטיוב. (שעבדו בעבר) יכול להיות שהסרתי איזה תוכנה קודם ולכן זה קרה, אבל התקנתי שוב כל מה שהיה מותקן קודם, לא עוזר. התקנתי גם קודקים למינהם. מה זה יכול להיות?

12. Started by Shoko,

אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  13. ועדיף שתהיה קלה לתפעול או שיש איזשהו מאמר הסבר לתוכנה

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by nitro_6,

אני מחפש תוסף שמאפשר לשלוט על גודל התצוגה והטקסט, היה לי אותו פעם אבל פירמטתי את המחשב ושכחתי אותו

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by GamerFreak,

אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. שלום, אני בבעייה קשה - יש לי קובץ לצרוב על דיסק של 8 ג'יגה אבל הקובץ גדול במאה מגה ממה שהדיסק מציע ואני חייב לצרוב את הקובץ, הבנתי שאפשר לעשות משהו דרך תוכנת CLONE CD אבל אין לי ממש מושג איך דוחסים את הקובץ לדיסק, מישהו יודע או יכול להמליץ על תוכנה? זה מאוד חשוב לי לצרוב את הקובץ על הדיסק, תודה לכולם

17. Started by crak100,

שלום לכולם . התקנתי לראשונה avg ומשום מה כשאני גולש בדפדפן (ff/ie) קופץ לי חלון שמתריע על צריכת זיכרון מעבר ל-350מ"ב .מה זה אומר ? נראה לי קצת מוגזם בהתחשב בזה שאני בסה"כ קורא שירשור באתר הזה ????

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום, מהי חבילת האבטחה המומלצת ביותר כיום? או לחילופין, איזה Firewall או אנטי-וירוס מומלצים לחוד? אני מעוניין גם לשמוע על תוכנות בתשלום. המערכת כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB RAM Windows 7 64bit תודה מראש.

19. שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום , עשיתי סריקת וירוסים ב NOD32 ומצא לי (בין היתר) וירוס קובץ בשם CYC.SYS וכתב לי שהוא לא יכול למחוק אותו C:\Windows\System32\drivers\csc.sys - a variant of Win32/Rootkit.Kryptik.EZ trojan - unable to clean ובסוף הוא כתב לי ב Notes [1] Object has been deleted as it only contained the virus body. [4] Object cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. אז מה אני יעשה אם זה בשימוש אי אפשר למחוק אותו ? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by alone66,

האם ניתן להתקין אקספלורר 8 על win 7?

24. Started by 2danimm,

Source אם משהוא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים