עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ben N,

אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by pcadmin,

אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by almog barel,

לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Gliding,

לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yamary,

לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ybe,

...ת. אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה. אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול. מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר. המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. האם ניתן להשתמש בWindows Live Mail בכדי שיקבל מייל מהאתר WALLA?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. כלומר במקום להעלות את כל התמונות לאתר תמונה אחר תמונה אני מחפש תוכנה המייצרת תמונה גדולה מכל התמונות ומעלה פעם אחת אבל לא כזו שתמונה נכנסת לתוך תמונה אלא כל תמונה יש לה את הריבוע שלה. תודה למסייעים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by y_i_c,

משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????

14. (שאלתי בפורום ציוד הקפי אך לא ענו לי) שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by aviel131,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Toxin II,

אהלן, אני יודע שזה דבילי, אבל ממש רציתי לחלוק עם אנשים משהו שעשיתי בפוטושופ. עבדתי על זה בדיוק שעה ואני שונא שהעבודות שלי תקועות...והעבודה הספציפית מרגישה "תקועה". אבקש חוות דעת איפה לשפר ומה לשנות די להגיע לתוצר סופי. תודה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אהלן אני מחפש תוכנה שתקליט פעולה מסויימת במחשב ותבצע אותה כל פרק זמן מסויים יש לי איזה תוכנה שכל כמה דקות צריך לשנות משהו בהגדרות המשהו הזה שצריך לשנות זה משהו קבוע סקריפט לא יעזור כי צריך ממש להזיז את העכבר בשביל לעבוד עם התוכנה. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשו תאת זה? תוכנה או דרך?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Roshos,

שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by avraham711,

שלום, יש לי מחשב נייד ללימודים נטו, מדי פעם אני נכנס לאינטרנט ויכול להוריד איזה קובץ או סתם לגלוש הייתי מעוניין בהמלצה לאיזשהו אנטי וירוס חינמי וקליל שלא יכביד יותר מדי על המחשב ושלא יציק יותר מדי ושייתן הגנה טובה יחסית

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by -AKEL-,

היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Guymz,

אהלן חברה לאחרונה יש לי בעיה, הכניסה לאתרים מסויימים ממש איטית! לגוגל למשל, או איביי, אמזון ועוד כמה... הייתי בטוח שזה משהו שקשור לאינטרנט אבל היום נכנסתי דרך האקספלורר והאתרים עולים מיד. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by rafiba52,

שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי

25. הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים