עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים

2. אני צריך תדרייבר לכרטיס קול של realtek win xp 32bit J&W =חברה JW-IG31-CF-מודל לוח אם תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי במחשב סרט של מל ברוקס "ההסטוריה המטורפת של העולם" וגם סרט "המסיכה" החדש. בשניהם הקול לא תואם לסרט. כל הסרטים האחרים במחשב עובדים כראוי, הסרתי והתקנתי מחדש את כל המקודדים (גרסא עדכנית של KNOT CODEC) אבל אני עדיין לא בטוח אם מדובר בבעיה ספציפית בסרטים עצמם או בעיית תוכנה. מישהו מכיר איזה שהם הגדרות שאני יכול לבצע על מנת שאוכל להזיז קצת אחורה את פס הקול שיהיה תואם לסרט? אי ההתאמה בין הקול לסרט הוא בסביבות 20 שניות. אני משתמש בBSPLAYER שיחקתי שם עם ההגדרות אבל לא מצאתי משהו שמתאים וזה דיי חשוב לי. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by regev_k,

אני לא יודע אם זה לפורום הזה או אם זה בכלל קיים. אז ככה : יש הרבה תוכנות שמצלמות וידאו את המסך בזמן עבודה כמו שמצלמים משחקים (כאלו שמעלים ליוטיוב) וכו'. רציתי לדעת אם יש איזו אופציה לצלם בוידאו את הביוס , ולא עם מצלמה פון או כל מוצר צד ג' שלא קשור למחשב.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by law89,

היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.

6. אז ככה.... יש לי אינטרנט של HOT עם מודם של מוטורולה...מחובר ישיר למחשב...מתקשר בעזרת חייגן מערכת הפעלה ויסטה 64 אנגלית אולטימט... לפני שהחברה של jDownloader שיפרו את הממשק הכל עבד טוב... הפעלתי לו סקריפט כזה.. rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" [username][[password] והכל עבד חלק...עכשיו אני לא מצליח....אפשר עזרה??.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל , בניתי תוכנת בנצ' , ואני רוצנ שתגידו לי מה דעתכם. תודה , מתן. לינק: http://www.yousendit.com/d.aspx?id=D37E4BD49ADC73CBC255DFED7D9621A0

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני חותך תמונה בכך שנעלמו לי הריבועים הקטנים שאמורים להיום בשני הצדדים שאני חותך (אני לא מתכוון לאלה שלמטה ולמעלה ) איך אני מחזיר אותם חזרה כדי שהם יופיעו ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by igal_nazar,

שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. למי שיש שאלה בקשר לחומרה של המחשב הנייח היא מפורטת בצד במפרט שלי . בעיה מאוד מוזרה יש לי . יש לי כונן קשיח של 20 ג'יגה בסה"כ , הכונן הזה של חברה בשם ARCHOS דגם GMINI 400 . הכונן הזה עובד מצויין במחשב הנייד שלי שבו יש לי מערכת הפעלה XP . במחשב הנייח שלי החדש שעליו מותקנת WIN 7 הוא עושה לי בעיות ומצליח לעבוד רק ביציאות האחוריות שאלו תומכות רק בUSB 1.1 ולא USB 2.0 כמו שהמכשיר יכול להעביר . אני מכניס את הפלאפון שלי למשל דרך היציאות הקדמיות והם קוראות אותו . אבל שאני מכניס את הכונן קשיח דרך היציאות הקדמיות של הUSB 2.0 הוא קורא אותו אבל נותן שגיאה ואומר "התקן USB לא זוהה" ואז מנמק ואומר שאחד מההתקנים המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וWINDOWES אינו מזהה אותו . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כונן סי שלי מתמלא ואני מנסה להעביר תוכנות לכנן די , הסרתי את תוכנת המדפסת לקסמרק והתקנתי מחדש ,בשלב ההתקנה אני נשאל היכן להתקין אני בוחר את כונן די אך התוכנה מותקנת בכונן סי ,כאשר על כונן די מצאתי רק קובץ בשם lxdmgrd.dll השוקל 220 K ,יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את התוכנה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ohad25,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה וחינמית לעשית מצגות. אני מחפש תוכנה לעשית מצגות שאחר כך אפשר לצרוב את המצגת על דיסק ולהפעיל בטלוויזיה ו powerpoint לפני מה שאני יודע היא לא יכולה לפעול על טלוויזיה!? בבקשה זה די דחוף תודה לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by contA-,

מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. התקנתי אופיס 2007 ושחזרתי את המיילים מקובץ pst ל pst אחר בכונן אחר. עדיין האופיס לא מוכן להסיר את הקובץ המקורי(ואיתו את כל עץ ה "תיקיות אישיות") , ורושם הודעה כזו: "אין באפשרותך למחוק קובץ נתונים זה של outlook. מתבצעת העתקה של מידע אודות תצורה בקובץ לקובץ הנתונים המוגדר כברירת מחדל. באפשרותך למחוק את הקובץ לאחר העתקת מידע זה." מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Boomer,

היום הפעלתי את הפוטושופ ולמרבה הפתעתי, לאחר לחיצה על דף חדש עם רקע לבן, קיבלתי דווקא רקע צהוב. אחרי זה גם ראיתי שאין לי בכלל אפשרות לבחור בצבע לבן. כל מה שלבן הפך לצהוב. זה קורה רק בפוטושופ, ולא בשום מקום אחר. אני משתמש בPhotoshop CS. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by no-one12,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר תוכנה לעיוות קול נשי לגברי וקול גברי לנשי? התוכנות שידועות לי משאירות צליל מתכתי שמסגיר את העיוות. מה שנחוץ הוא בעצם תכנה את התקן כלשהו שיעוות את הקול בלי שאפשר יהיה לגלות שהקול עוות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by avidan28,

אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אנסה טוב....אני מחפש תוכנה להמרת שירים מדיסקים ל MP3 וחשוב שתיהיה פשוטה.עכשיו פה הבעיה מדובר על חברה שלי שלא ממש יודעת מחשבים ואפילו מדייה פלייר קשה לה... יש איזה תוכנה עם ממשק פשוט לא מסובכת שאפשר למצוא ברשת להורדה?? ניסיתי להדריך אותה טלפונית לעבוד עם מדייה פלייר 8 והיא הסתבכה אז אני אשמח לקבל עצות לתוכנות יותר קלות. הרבה תודה.

19. Started by devek,

שלום אחים שלי. יש לי מצלמת אינטרנט של NEAO כחולה כזאת.. ויש לי אפשרות להקליט דרך ה MOVIE MAKER עד 3 שעות... הבעייה שברגע שאני מקליט אי אפשר לסגור את ה MOVIE MAKER ואז בעצם מי שעל המחשב רואה שאני מקליט אותו! אז רציתי לדעת איך אני יכול אם בכלל.. להקליט דרך המצלמה אבל שאני יוכל לקווץ את התוכנה שלא יראו שהיא עובדת. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ראיתי פרסום בחדשות גוגל על אתר שנותן דילים לקראת סוף שנה, של באנדלים של אופיס ווינדוס. https://g-rafa.co.il/דיל-סוף-שנה-אזרחית-קנו-office-pro-וקבלו-חינם-windows-10/ אז רכשתי דרך האתר הזה, באנדל של אופיס 365 פרו עם קבלת ווינדוס 10 פרו מתנה (מפתח אקטיבציה) הם מסרו לי את המפתח של הוינדוס 10 פרו במייל וכתבו לי שאפשר לשדרג מגרסה אחרת או להתקין התקנה נקייה. כרגע מותקן לי במחשב נייד וינדוס 10 הום, כששמתי את המפתח שרכשתי באשף ההפעלה, כביכול על מנת לשדרג לפרו, קיבלתי הודעת שגיאה: The product key you entered didn't work. Check the product key and try again, or enter a different one. (0xc004f050) כשפניתי לתמיכה…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by gatoGT,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזו, אבל אני מנסה ליצור עותק של דיסק (DVD אבל לא סרט) נגיד תוכנה מסויימת, איך אני יוצר לו קובץ ISO שאני אוכל ללצרוב אח"כ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. 1. מה קרה לאתר ההורדות הגדול www.torrentleech.org 2. יש תוכנה שנותנת הרשמה לאתר www.torrentbyte.net?... אם יש תנו שם או קישור 3. אילו דרכים יש עוד לזייוף ratio יחס כלומר העלאה?..................... אני מזייף עם ratio maker אבל קצת כדי שלא יעלו עלי אבל אני הכי צריך אני לא מוצא את המוד של אזוארס שמזייף רטיו איך קוראים לו וקישור

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, מאסתי בתוכנת הצריבה של windows 10. כל עוד מדובר בגרירה זה סביר למרות כל הודעות ה פירמוט ומה ברצונך לעשות ועוד שאלות קשות. הפיצוץ מתרחש כאשר ברצוני ליצור תקליטור להאזנה למוסיקה בנגן תקליטורים, במכונית למשל. גרירת קובץ mp3 לכונן הצורב לא מועיל ואני נדרש לעבוד עם ה media player ולפעמים זה עובד לפעמים לא. קיימת תוכנת צריבה לצריבת mp3 לנגן תקליטורים הצורב גם תקליטורי dvd וגם cdr? תודה

25. Started by aloneg,

שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים