תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
...ת. אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה. אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול. מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר. המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, היום כשגלשתי קצת באינטרנט מיזערתי ת'חלון של האקספלורר ושמתי לב שכל האייקונים שלי התבלגנו, אני רגיל לפתוח דברים לפי האייקון ועכשיו אני בקושי מוצא משהו, מישהו יכול לומר לי איך להחזיר את זה למצב הקודם? הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש גם ב AVANT וגם ב FIREFOX ולעיתים האתר מרענן את עצמו אוטומאתי וזה קורה בזמן שאני קורא כתבה וזה מעצבן, איך מבטלים את זה מישהו יודע? ועוד שאלה קטנה, כשאני רואה סרטים כמו טריילרים בSTREAMING אז המסך של המחשב נכבה אחרי 5 דקות כי הגדרתי אותו ככה ב POWESAVE ואז אני תמיד צריך להזיז את העבר בשביל שהמסך ידלק וזה מעצבן, יש דרך להגדיר שבזמן שרואים סרט זה לא יקרה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מידי פעם אני פותח דיון על העיצוב של האתר שלי כאשר אני משנה אותו. לאחרונה שיפרתי את העיצוב של האתר והוספתי כמה Sections שונים אשמח לחוות דעת כנה ואמיתית: http://byshynet.com/ בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב של התוכנות הבאות: http://byshynet.com/software.php?id=34 http://byshynet.com/software.php?id=33 http://byshynet.com/software.php?id=35 (לא חייבים להוריד אלא רק להסתכל על התמונות, אך אשמח אם מישהו יבדוק אותן באופן מקיף יותר) אשמח לחוות דעת כנות לחלוטין, אחרי הכול תמיד יש מקום לשפר ואני לא ממש מעצב אלא יותר מתכנת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-