עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי 2 אנטי וירוסים במחשב - AVG וקספרסקי זה בסדר או למחוק אחד מהם?

3. אני משתמש גם ב AVANT וגם ב FIREFOX ולעיתים האתר מרענן את עצמו אוטומאתי וזה קורה בזמן שאני קורא כתבה וזה מעצבן, איך מבטלים את זה מישהו יודע? ועוד שאלה קטנה, כשאני רואה סרטים כמו טריילרים בSTREAMING אז המסך של המחשב נכבה אחרי 5 דקות כי הגדרתי אותו ככה ב POWESAVE ואז אני תמיד צריך להזיז את העבר בשביל שהמסך ידלק וזה מעצבן, יש דרך להגדיר שבזמן שרואים סרט זה לא יקרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yovel,

שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by oorlevi,

אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kikkler,

say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by no_way,

הכנתי קובץ PDF מושקע. אני מעוניין להגן עליו מפני הפצה. אני מעוניין למכור אותו אבל לא רוצה שהקונים יפיצו אותו למקומות אחרים. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by -AKEL-,

היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gal.w,

קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by imac,

אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by wow,

תומכת בעיברית? מישהו עבד איתה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני צריך את הסקרצ'ים ותביטים. תודה מראאש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by aviel131,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום שדרגתי את האינטרנט מ-15 ל-100 מגה ועכשיו הורדתי איזה טורנט על מהירות של כ-8 מגה, 2 דברים ששמתי לב: 1- זה ממש האט את המחשב, לקח לי פי 6-7 מהזמן הרגיל שלוקח לפתוח פיירפוקס נגיד 2- בסיום הטורנט הסטאטוס שלו היה Flushing to disk (72000) וזה גם תהליך שלוקח זמן חשבתי אולי על הגדרות שצריך לעדכן ביוטורנט כדי שיהיה תואם המחשב עצמו אמנם יחסית ישן אבל עד עכשיו עבד מצוין אשמח לעצתכם מה אפשר לבדוק בנושא טיפול בתקלה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by oba3k,

WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. עוד לא הבנתי מתי זה קורה, אבל לפעמים טאב של כרום הופך לשחור לא משנה מה עושים במסך אחר (כנראה המסך שהוא לא נוצר בו) גם F5 לא עוזר וצריכים לגרור אותו חזרה בשביל לראות. מישהו נתקל בזה ?

23. טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים