תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. D: אוקי אז חבר שלי הראה לי איזו פקודה מוזרה שהוא מצא בטעות, כשהוא כותב את המילים הבאות בדף WORD רגיל, קורה דבר משונה שאין לנו הסבר הגיוני :\. פקודת הקסם היא : =rand(200,90) מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזאת ? O_O
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קבצי וידאו שהורדתי מהאינטרט לתיקיה במחשב, והעברתי לדיסק און קי. מהתיקיה במחשב מחקתי את הקבצים. במחשב מותקנת תוכנה שנקראת Total Commander XP ושם בתיקית מיקומי הרשת שלי, יש תיקיה שנקראת erased files, ושם מופיעים כל הסרטים שהורדתי עם כל הפרטים של הקבצים. אני לא מצליחה בשום אופן למחוק משם את הקבצים. איך אפשר בכל אופן למחוק שלא יופיעו בחלון זה? אני מקווה ששמתי בפורום הנכון. אודה לכם מראש על תשובה מהירה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
say i've got this function h matlab speaking, i'll define it by - n = -29:29 h = n*exp(n/10) now i want to calculate the following function how do i do that ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב נייד עם חלונות 8.1 מסרב לעבוד עם מדפסת HP 710. קניתי כבל וחיברתי אותה עם USB, אבל כשאני מנסה להתקין את הדריוור מהדיסק המקורי של המדפסת, מתקבלת הודעה שהוינדוס לא תומך. ניסיתי לחפש את המדפסת ברשימה אך היא לא מופיעה. ניסיתי לחפש באתר של HP ואין שום קישור להורדת ההתקן. בלית ברירה פרסמתי בעמוד פייסבוק של HP העולמית. אני סטודנט וחוזר ללמוד שבוע הבא וחייב את המדפסת הזאת עובדת (גם אחותי סטודנטית). מאיפה אני מוריד דריוור למחשב? תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp home adition, הורדתי מספר פעמים את הגוגל כרום, ההתקנה מסתיימת אני מקליקה על האייקון של הגוגל כרום אך הוא אינו מגיב. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכנתי קובץ PDF מושקע. אני מעוניין להגן עליו מפני הפצה. אני מעוניין למכור אותו אבל לא רוצה שהקונים יפיצו אותו למקומות אחרים. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, היום כשגלשתי קצת באינטרנט מיזערתי ת'חלון של האקספלורר ושמתי לב שכל האייקונים שלי התבלגנו, אני רגיל לפתוח דברים לפי האייקון ועכשיו אני בקושי מוצא משהו, מישהו יכול לומר לי איך להחזיר את זה למצב הקודם? הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי DVB לצורך קליטה של שידורי עידן פלוס דרך המחשב. הדיסק שהגיע לי לא עובד, ניסיתי את גוגל אבל לא מצאתי משהו שעובד חוץ מכל מיני וירוסים או תוכנות שדפקו לי את הדפדפן עם פרסומות קופצות משום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי להפוך אבל זה תמיד מעוות את הכתוב.. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב MorphXT 5.17 (מבוסס emule 0.44d), ובאפשרויות ה-Webcache ה autodetect לשם שינוי באמת מזהה את הספק שלי, 012 (ליון לא זיהה..). הבעיה היא שזה פשוט לא עובד... כשאני עושה Test webcache configuration הוא כותב לי שהבדיקה נכשלה... לדעתי זאת בעיה כללית אצל כל משתמשי 012, אני צודק ? יש לזה פיתרון ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עמוד הבית אשמח לביקורות.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנת ג'אווה במחשב דפדפן הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל. לעומת זאת,הכרום והאינטרנט אקספלורר כן נפתחים לי. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה? ** עריכה ** עכשיו פתחתי פרופיל חדש בפיירפוקס דרך הפקודה: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager והפיירפוקס עובד לי. אבל כל ההגדרות והפלאגים שמורים לי שם,מישהו יכול לדעת מה הבעיה? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-