תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת כך נשאלת השאלה , שמתי לב לאחרונה שמשחקים מקבלים מודים חדשים (HD Texture Pack) . כמו כן סרטים ישנים ,תמונות וכו'... עוברים גם הסבה ל- High Definition. אם יש למישהו כתבה בנושא שמסביר איך עושים את זה ? והאם זה אפשרי במחשב ביתי רגיל ? אשמח לתגובה. מקווה שאני בפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לדעת איך אני צורב כתוביות עם הסרט כאילו מדביק אותם,במחשב אני יכול אני מוריד כתוביות כלשהו לסרט מסוים וזה קובץ בפני עצמו ופשוט גורר אותו לתוך הסרט,אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד לשלב? נ.ב אשמח אם תסבירו לי למה מחשיבים את DIVX כפורמט שזה בכלל קידוד יש תמיד סרטים נגיד Lord of war.XVID זה בכלל לא פורמט הרי.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מוריד קליפים מה שנקרא MVID בפורמט .MKV ואני רוצה להעביר אותם לגודל מסויים של פורמט DIXV או קונטיינר או איך שקוראים לזה.DIVX אז אני צריך תוכנה ש: א. יודעת להמיר פורמטים/קונטיינרים (אשמחלהסבר קצר מה ההבדל) ב. יודעת להמיר תוך כדי גם לגודל מסויים של פיקסלים (שניתן יהיה לקבוע את הפרמטר הזה). אני משתמש כרגע ב DIVX CONVERTER בחבילה בכסף שיש ב DIVX.COM אבל הסרטונים שיוצאים פשוט קופצים לאחר ההמרה. אני בסה"כ רוצה להוריד קליפים ולהמיר אותם למכשיר DIVX CERTIIED שתומך בפורמט DIVX HOME CINEMA מקסימום: Average 4Mbps | Peak 8 Mbps PIXELS 720X576 נ.ב - אולי יש מקום להוריד קליפים של MTV באיכות סבירה ב-AVI ולא MKV ? אני חושב שזה חוקי העניין הזה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש פה ניסיון עם עבודה מאוד מאומצת של CS3? בקצרה אני צריך לבצע מספר שינויים ופילטריזציה בקובץ tiff בגודל 2.7GB!!! כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי. ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים (15גיגה) אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! (strech disk) מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעילים פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לזהות אם הבן אדם עצמו עבר עריכה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אנסה טוב....אני מחפש תוכנה להמרת שירים מדיסקים ל MP3 וחשוב שתיהיה פשוטה.עכשיו פה הבעיה מדובר על חברה שלי שלא ממש יודעת מחשבים ואפילו מדייה פלייר קשה לה... יש איזה תוכנה עם ממשק פשוט לא מסובכת שאפשר למצוא ברשת להורדה?? ניסיתי להדריך אותה טלפונית לעבוד עם מדייה פלייר 8 והיא הסתבכה אז אני אשמח לקבל עצות לתוכנות יותר קלות. הרבה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לווינדוס 8. תודה לעונים, מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תוכנה כמו בבילון ושתהיה חופשית נגמרה לי התקופת ניסיון של הבבילון ואני לא מצליח לפרוץ אותה........ ממתין לתגובות............
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשו מותקנת אצלי גירסה 9 של שהרידר ואני מחפש תחליף שגם ידע לקורא את הקבצים (כולל הצפנות ואבטחה שונה כמו ששמים בכל מיני חשבוניות- ספקי אינטרנט, כביש 6, סלולארי....) וגם שיהייה קל יותר מהאקרובט. זה לא הגיוני שהתוכנה הזו- שבעיקרון אני לא יכול לעשות איתה שום דבר חוץ מלקרוא מסמכים בפורמט PDF תתפוס מעל ל-200 מגה! תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי הרבה דפים להעביר למחשב ואני זוכר שהיה לי פעם איזה תוכנה שידעה לזהות את הטקסט ולהעביר אותו ישר למחשב בצורה של טקסט מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת? כמובן עם תמיכה בעיברית תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה לפורום הזה או אם זה בכלל קיים. אז ככה : יש הרבה תוכנות שמצלמות וידאו את המסך בזמן עבודה כמו שמצלמים משחקים (כאלו שמעלים ליוטיוב) וכו'. רציתי לדעת אם יש איזו אופציה לצלם בוידאו את הביוס , ולא עם מצלמה פון או כל מוצר צד ג' שלא קשור למחשב.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-