תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK DSL-2760U/E1 THL איך אני פותח פורטים לטורנט ואיזה פורטים מומלצים ליוטורנט תודה
-
- 2 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני חדש כאן ונרשמתי רק היום. (קצתת קשהש היה לי להיתחבר וגם לאיכן להיכנס) אני מקווה למצא את עזרה מצדכם ומודה לכם מראש. שאשר אני עושה טבלה באקסל : למשל מפרעות על משכורות שלקחו עובדים. היתי רוצה לסכם כמה כל אחד לקח. למשל: דוד 500 שח שלמה 1000 שי רינה 600 שי דוד 400 שלמה 700 דוד 500 הרשימה יכול להיות הרבה יותר ארוכה ועם שמות של עובדים שחוזרים על עצמם (דוגמא דוד) אני רוצה שבסוף אקבל : שלמה 1700 רינה 600 דוד 1400 מאחר והשמות נמצאים ב טבלה היתי רוצה שהסיכום יהה בשם האחרון של אותו עובד שלקח המפרעה . ניסיתי לעבוד עם הפונקמציה של sumif אך לא קיבלתי תוצאות שרציתי תודה. שרל בוזגו טלפון 0546777008
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מה שם התוכנה של ADOBE שאני יוצא מקובץ מסויים ל PDF ?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בתוכנה הנ"ל, מצאתי כמה תוכנות חינמיות באינטרנט אבל משום מה כל הזמן שאני מנסה להמיר ההמרה מסתיימת אחרי שניה אחת, הוא רושם "המרה הסתיימה בהצלחה" ואני מקבל קובץ ששוקל 10 קילו בייט לכל היותר. למישהו יש מושג למה זה ככה? זה קרה לי כבר ב 2 תוכנות... רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי משחק ששוקל בערך 8gb כקובץ iso האם יש דרך שבה אוכל לפצל אותו ל2 דיסקים כך שההתקנה תתחיל מהדיסק הראשון ובהמשך תבקש את הדיסק השני (לא כwinrar)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי צילמתי וידאו HD 720P ארוך מאוד, כ50 דקות, פתאום הפלפון הפסיק את ההסרטה , בפלפון אני רואה את הוידאו, אבל ברגע שאני מוריד למחשב ,או לסטרימר , זה כותב קובץ שגויי, יש תוכנה לתקן זאת?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, יש לי תיקייה חשודה במחשב שאין לי גישה אליה משום מה (בתור אדמיניסטרטור, המשתמש היחידי), אלא רק למערכת. התיקייה נמצאת בכונן הזוי בלי קשר לשום דבר ואני רק יכול לראות את מי שמאושר גישה אך לא לשנות זאת. כיצד אני יכול למחוק את התיקייה או לפחות לברר מה התוכן שלה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן BR והוא קנה כמה סרטים איך רואים את הסרטים במחשב על הטלוויזיה - סרטי 3D ? עם איזו תוכנה ? מה הפורמט של הסרטים ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לאחר שהוא קרס והואפעל מחדש הוא פתח לי את כל הלשוניות מההפעלה האחרונה ולא מהרגע האחרון שהיה פתוח? כבר אבדתי ונכנעתי. לא מצאתי כיצד אפשר לשחזר את כל הלשוניות.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, פרמטתי מחשב בבית שהיה מותקן עליו XP ו- OFFICE 2003 והתקנתי עליו עכשיו WINDOWS 7 וגם OFFICE 2010. כאשר עשיתי גיבוי לכל ההודעות ב-OUTLOOK הישן עשיתי טעות ועשיתי "ייצוא" של כל ההודעות למה שהוא נותן במקור , קבצי BAK ולא לקובץ PST. עכשיו ב- OUTLOOK 2010 אני לא מצליח לשחזר אותם אל תוך התוכנה כלומר, לעשות "ייבוא". ממה שראיתי יש אפשרות לעשות לקבצי PST ולי אין את זה. אנשים אני חייב עזרה בנושא זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
יש לי במארז כניסה ל E-SATA ואני לא יודע למה הוא משמש ואיך משתמשים בו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבר שלי טס בקרוב לדרום אמריקה.מניסיוני המר - המחשבים שם שורצים וירוסים ושאר מזיקים - וכל הכנסה של כרטיס זיכרון תדביק את הכרטיס זיכרון בוירוס כלשהו. אני מחפש תוכנה שתפעל אוטומטית בכל פעם שהכרטיס זיכרון מתחבר למחשב כלשהו - ותדע למנוע הדבקה של וירוסים. בגדול אפשר למנוע כתיבה לתוך הכרטיס, אבל הצ'ופצ'יק שנמצא על הכרטיס ועובר למצב Read Only לא ממש נותן הגנה טובה (מניסיון..) אשמח לקבל עזרה בנושא, עוד יומיים החבר כבר על המטוס
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באופן כללי אני משתמשת בתוסף video downloadhelper של פיירפוקס כדי להוריד וידאו אבל התוסף הזה לא מצליח להתמודד עם הסרטונים ב-mako (שלשת העיגולים לא מסתובבים ). האם יש איזו תוכנה שיודעת להוריד את הוידאו משם? לדוגמא הוידאו הזה: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/ramzor-s2/VOD-ca5538d6e4bd221006.htm בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חברה שככתי פה סיסמא של הראר שלי בבקשה עזרו לי !! זה הקובץ בבקשה תביאו לי את הסיסמא !! http://www.filesonic.co.il/file/1822351704
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-