תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן דרך להתקין את הסרגל כלים על הכרום ואני לא מוצא ,יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סרגל כלים של isearch, איך אני מוחק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הופיע לי סרגל כלים בפוטושופ, של מידות (פיקסלים/סנטימטרים/אחוזים וכו'..) מסומן בעיגול הוורוד בתמונה. איך אני יכול להעלים אותו?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה,איך אני יוצר לעצמי סרגל הפעלה מהירה לקיצורי דרך בסגנון הזה,כמו למטה בתמונה:
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, התקנתי פוטושפ על מערכת הפעלה windows8.1 ומשום מה סרגלי הכלים בתוך התוכנה מינייאטורים עד כדי כך שבקושי רואים אותם, ומאוד קשה לעבוד איתם. אציין שאני עובד עם מחשב dell XPS 15, ניסיתי להסתכל בפורומים שונים שחלקם טוענים שזאת בעייה של אדוב שאין לה פיתרון אך לא ניראה לי הגיוני. אציין שניסית לשנות את הגדרות הרזולוציה של המסך דרך מערכת ההפעלה, הרזולוציה של מערכת ההפעלה משתנה אך לא של פוטושופ, אילוסטריטור וכו... אם למישהו יש פיתרון לבעייה הזאת אני מאוד אשמח לעזרה, אני ממש אובד עצות ולא יודע מה לעשות כבר. לא נראה לי שאין פתרון לתוכנות גרפיקה בסדר גודל כזה, במיוחד לאחר שקניתי מחשב חדש ואי אפשר להישתמש בהם כראוי. תודה רבה, שי - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר בפוטושופ cs6 שעובד …
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסרטים, כאילו הפריימים לא מתחלפים חלק ויש סוג של ריצוד (בחלק מהתמונה). רואים את זה רק על דברים שזזים בסרט. הרקע בסדר גמור. קצת קשה להסביר...אבל אולי מישהו נתקל בבעיה דומה (משתמש ב Codec Pack CCCP, מדיה פלייר 10).
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKV למרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלק יש למישהו רעיונות למה? עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסך מצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם הפכתי קובץ בפורמט AVI בגודל של 480 מגה לסרט SVCD בגודל של 900 מגה אין לי יכולת לשנות את גודל הסרט הסופי בגלל חוסר הבנה/חוסר יכולות של התוכנה שאני עורך איתה ( אני עובד עם TEMPEG EXPRESS ) אני בסופו של תהליך נשאר עם קובץ בגודל הנ"ל- האם אני יכול בנרו לבחור באפשרות של צריבת SVCD אבל על דיסק DVD ??? או רק על CD רגיל?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הורדתי סרט ב-1080P ששוקל מעל ל6 גיגה הבעיה היא שהסרט עובד לאט (בFPS נמוך) ונוטה להתקע לפעמים. אני צריך להוריד קודק מתאים? עשיתי חיפוש קצר וראיתי שמומלץ להוריד את הקודק MATROSKA, התקנתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני לא יודעת מה לעשות! אני חדשה כאן ובכלל בעסק... בהתחלה היה לי סרט בלי קול ומישהו זרק לי פעם משהו על קודקים או משהו כזה הצלחתי משיטוט בהודעות ישנות של הפורום לעלות על זה שאני צריכה להתקין DIVX אבל זה יצר לי סרט הפוך על הפוך (למעלה למטה וגם מראה...). אחרי זה התקנתי איזה ac filterכמו שהיה כתוב בפורום ואז עם המדיה פלייר הסרט עולה לי יחד עם סאונד אבל עם פאזה של שתי שניות. מה אני עושה?
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סרט בפורמט DATA עם איזו תוכנה אפשר לצפות בה?
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הורדתי סרט,ואחריי שפתחתי את הבין, זה יצא .IMG א. מה לעזעזל? img זה לא תמונה? ב. אם לא איך אני צורב את זה? עם איזה תוכנה וכו'... (זה אמור להיות dvdr)
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-