עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם, לאחרונה החלטתי להתנסות בשימוש ב lyx. התקנתי מהאתר את הגרסה האחרונה שקיימת, חיטטתי בהגדרות כדי לאפשר כתיבה מימין לשמאל ושיניתי בשפה היכן שאפשר לעברית. אז התוכנה נראית מגוירת להפליא, אבל אולי מעט מדי, שכן אני יכול לכתוב מימין לשמאל עברית, אבל אם אני מנסה לשלב טקסט באנגלית, למשל איזשהי הגדרה או מושג מתמטי, זה בכ"ז נכתב מימין לשמאל ובעצם הופך לי את הסדר מילים. חיטטתי קצת לגבי זה ברשת ומצאתי את זה ועקבתי אחרי ההוראות אבל עדיין הבעיה נותרה בעינה. אשמח לשמוע את המלצתכם כיצד לסדר את הבעיה. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  3. Started by ReSt,

שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by בר שאטי,

שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!

5. Started by TPack,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הנרו במחשב, כשאני מנסה לצרוב קובץ כDATA DVD או DATA CD אני גורר אותו אל התוכנה ואז לוחץ על Burn ובמקום להתחיל את הצריבה הוא מפנה אותי לבחירת קובץ Image ולא נותן לי לצרוב. כמו כן במסך האחרון לפני הצריבה ישנה אפשרות לבחור את הכונן שממנו רוצים לצרוב ומשום מה לא מופיע צורב הDVD אלא Image משהו.. יש לציין שהצורב כן מזהה דיסק חדש ונראה כאילו התקשורת בינו למחשב תקינה . ( בעת הכנסת דיסק חדש קופץ חלון האפשרויות) ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה מחדש ולא עזר. אם למישהו יש פתרון אודה לו מאוד!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

עבדתי על עריכה של קובץ מסויים ושמרתי כמובן. אחה"צ באתי לפתוח אותו והוא לא נפתח.כלומר הוא מגיע לתצוגה מקדימה למטה,אבל מביא הודעה כזאת: cant' open the illustration.the illustration ended unexpectedly. offending operator: "" context: &AI3_EndPattern חשוב לציין שב-PS הוא כן נפתח,למרות שהוא קובץ אילו' ולא עבדתי אתו ב-PS. רק חלק מהקבצים לא נפתחים,השאר כן.מה ניתן לעשות? ע"מ לא להגיע למצב כזה בעתיד,האם יש המלצה לשמירה ו/או עבודה נניח במערך RAID כל שהוא?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by n9555,

משהו כמו FROOTY LOOP תוכנה שאני יוכל ליצור איתה גם באסים ואורגן כמו FL SUDIO לא E.J תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  8. Started by stalbetman,

רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה

9. Started by fifaclub,

שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב

10. Started by avivlyaviv,

שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  11. שלום לכולם!! אני צריך עזרה דיי דחוף. לפני חודש או משהו כזה שלחו לי באיי סי קיו את הלינק הזה. בקיצור,מרוב טפשותי הורדתי ופתתי אותו. מה אני עושה עכשיו כדי להוריד את הוירוס? היו פה פעם מדריכים אבל אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לעזור לי? אני צריך משהו שיעבוד 100% ויהיה פשוט. תודה לעוזרים. בבקשה תתנו לי פתרון כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

14. היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???

16. Started by dror_gh,

שלום. הורדתי מהלינק הזה : http://get.live.com/messenger את המסנג'ר, התקנתי אותו וזה התקין לי באנגלית את המסנג'ר(לפי מה שהבנתי זה אמור לזהות אותי ואוטומטית להוריד לי עברית). הסרתי את המסנג'ר והורדתי שוב מאותו לינק וכשאני מנסה להתקין את המסנג'ר זה פשוט לא נותן לי להתקין אותו. בתמונה תוכלו לראות מה זה רושם לי : תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. או פשוט אפשרות בmedia player...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. אני זקוק לתוכנה שתאפשר חסימה של התקנות על המחשב שלי תחת סיסמא שאני יקבע, ובלי להקיש את הסיסמא אי אפשר יהיה להתקין אף תוכנה. אם אפשר לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה אשמח לפירוט(עובד עם ויסטה).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]

20. שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.

21. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by naoriko,

חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by reuven5,

הנה תמונה: ומותקן לי directx 9c למה זה קורה לי?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. אני משתמש ב - Norton Internet Security ורציתי לשאול איך אני יכול לבדוק איזה פורטים פתוחים במחשב שלי. פתחתי ידנית שתי פורטים ב - FIREWALL אבל כשאני משתמש ב - EMULE התוכנה מודיעה לי שהפורט לא נגיש. ביטלתי גם את ה - FIREWALL של ה - XP - לכל מי שהתכוון לשאול. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי את NOD32 ויש לי בעיה שהתוכנה מוחקת לי קובץ חשוב כל הזמן. כל פעם שאני רוצה לפתוח את התוכנה אז אני צריך לעשות כיבוי לאנטיוירוס ואז אני יכול להפעיל את התוכנה בלי שה NOD32 ימחוק לי את הקובץ. איך אני יכול להגדיר ל NOD32 שלא ימחוק את הקובץ הזה גם אם זה ווירוס ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.