תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת 2 קבצי כתוביות,ואז לקחת את הזמן של אחד מהם,ולהדביק את המלל של השני. לדוגמא,יש לי קובץ תרגום אנגלי מסונכרן לגירסא שאני מחפש,ועברי לגירסא אחרת. אז אני רוצה לקחת את התזמונים של האנגלי ולהדביק לעברי. אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחרי סריקה של ad were שהוא מוצא רוגלות ושטויות שקשורות בקבצים שבמחשב אתם יודעים משחקים וכאלה יקרה משהו אם אני אומר לו תקן ותמחק קבצים אלו
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני צרכה עזרה אני מייצרת אלבום תמונות פעיל בפלאש ונתקעתי בבעיה אני לא מצליחה לגרום שברגע שילחצו על הכפתור של התמונה הבא הוא יעבור לSECNE הבא משהו יודע איך עושים את זה ואם אפשר גם השמח לקבל עזרה איזה פקודות לכתוב ב- ACTION זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש הצעות מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובות תודה דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם MPC. כשאני מריץ סרטים עם VMR9 Renderless (נחוץ בשביל כתוביות) ישנה רצועה דקה בחלק העליון של הסרט שבה יש כל הזמן קרטועים וקפיצות. הדבר מורגש בעיקר ב-fullscreen. אם אני משנה את הרנדר ל-system default הסרט נראה מצוין, אבל אני לא יכול להכניס כתוביות. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים ו-DX, וזה לא עזר. אשמח לעצות, גיא.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
האם יש דרך להכין דיסק של XP מוכן עם הדרייבר בתוך הדיסק כדי שאני לא יצטרך להכניס דיסקט של RAID בהתקנה אני שואל זאת כי כרגע המחשב החדש אין כונן דיסקטים ואני רוצה לשעות RAID לשתי ההרדיסקים שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודה כלשהי שיש לי, אני צריך למצוא דמויות בגרפיקה תלת מימדית (אתם יודעים... 3d, כמו במשחקי מחשב), ולהפוך אותן למוטציות (אני לקחתי דמויות ממשחקי מחשב שונים ועשיתי להן שינוי בפוטושופ). נגמרו לי מלאי הרעיונות, אז חברה, אם למישהו יש רעיון איך להפוך דמות 3d למוטציה, אשמח מאוד אם תשתפו. תודה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
יש לי בבית DVD שמקליט VHS. התחלנו להעביר את כל הקלטות בבית מ VHS ל DVD אבל התפריט שהמכשיר עושה פשוט מכוער, והוא גם לא נותן לעשות חלוקה נורמלית לפרקים. אני רוצה אז להקליט עם המכשיר ל DVD, ואז להעביר את זה לקובץ של ארבע וחצי ג'יגה למחשב ואז לצרוב מחדש עם תפריט שאני אכין ולפי פרקים שאני אחלק. מישהו יכול להמליץ לי על: 1. תוכנה שעושה DVD Rip עם איבוד איכות מינמלי עד לא קיים 2. תוכנה לצריבת סרט על DVD שתאפשר לי ליצור תפריט יפה ולחלק לפי פרקים לבחירתי תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-