תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להגדיר את ה-Gmail ב-Outlook Exchange 2013? בגדול אני מעוניין שברגע שאני ימחק דואר ב-Outlook זה ימחק לי מהחשבון Gmail מקווה שאני מסביר את עצמי נכון, האם יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבוד עם Outlook 2010 עם דואר וואלה. עבדתי לפי כל המדריכים, ומשום מה אני מקבל אותה הודעת שגיאה בסוף התהליך: ניסיתי להפעיל את הOutlook גם עם GMAIL לפי מדריכים באינטרנט, וקיבלתי שוב את אותה הודעה שגיאה. מה שמביא אותי לכך, שאולי יש בעיה בהגדרות המחשב/חומת האש שלי.. (עשיתי הכל לפי המדריכים, שיניתי את הפורטים ואת ההגדרות המתקדמות וכל שאר הדברים שרשומים במדריכים) אם למישהו יש מושג, אשמח לעזרה. מאור.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי להפוך אבל זה תמיד מעוות את הכתוב.. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני שאבקש את בקשתי,שאלה קודמת לה. מדוע במועדפים,המערכת שלכם מונעת ממני למחוק את הדיונים, בשאלה האם אני רוצה לרוקן ,זה מסמן לי כן ו לא, על הלא זה נותן לי יד,,בעוד שבשאלה כן זה נותן לי חץ שלא מאפשר לי לרוקן את הדיונים שלי,במועדפים. ושאלתי כאן ,מדוע זה ??? אני אשטח כאן את בקשתי : אני זקוק לתוכנה , שתאפשר לי להריץ,תוכנות שונות,באיזור מבודד,שלא ייפגע לי בווינדוס. (אשמח מאוד אם זה ייתאפשר ב64 ביטים).
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נאמס לי מווקטורים פוטושופ יותר מעניין. לקחתי את התמונה המקורית והתחלתי לצבוע עליה בשביל הצורה הכללית ואז עם מברשות קטנות מאוד ומריחות המשכתי לצייר. לקחתי קצת מהטקסטורה של העור בתמונה והכנסתי לציור כדי שיראה יותר אמיתי באזורים מסוימים, טכניקה חדשה שלמדתי. את השעיר צירתי עם מברשת בגודל 1 (:-X) והרבה מריחות. בערך 10 שעות~ תלחצו שוב לגודל מלא אחרי הפתיחה. (נערך) תמונה מקורית http://img276.imageshack.us/img276/3280/adrianalimasanpaulo2002076ra.jpg רק אל תקשרו גם את זה לכל הוויכוח על הבנות בפורום כללי
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מכין אלבום דיגיטלי , אני רוצה בעמוד מסוים לקחת תמונה ולעשות ממנה תמונה רקע . הכוונה היא שהתמונה תהיה שקופה ושעליה יהיו עוד תמונות. איך אני עושה דבר כזה בפוטושופ ? בעיקרון אני עובד בלופה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?
-
הורדת סרט שלם בשביל קטע אחד...איך אני יכול לחתוך את הקטע הזה בלבד ולשמור אותו כי אני לא צריך את כל הסרט. מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מסרט?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 9 לייט (שעבד לי איך שהו לא יודע איך קודם בווינדוס 7) פירמטתי תמחשב הכל סבבה לא עובד לי הנרו אני צריך נרו שיעבוד בווינדוס 7 בלי בעיות אפשר עזרה? זה רושם ההפעלה ניכשלה כי תצורת "זה לצד זה" שלו שגויה http://img38.imageshack.us/img38/1521/89982319.jpg
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-