עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LazyBoy,

הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by law89,

היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.

3. Started by dima_ga,

הורדת סרט שלם בשביל קטע אחד...איך אני יכול לחתוך את הקטע הזה בלבד ולשמור אותו כי אני לא צריך את כל הסרט. מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מסרט?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. עברתי מקספרסקי ל NOD32 ...בשביל לגוון קצת עכשיו אני תמיד מקנפג את האנטיוירוס ככה שלא יפעל לי ברקע ולא יעלה עם המחשב ..רק כשאני רוצה לבדוק וירוסים אני מפעיל אותו ידנית (פעם בשבועיים) עכשיו אני לא מוצא דרך לעשות את זה ב NOD32 הזה ! אין אופציה ל "don't start with windows" או משהו דומה....! :-\ מישהו ...? תודה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by menyd1,

שלום יש לי נרו 9 לייט (שעבד לי איך שהו לא יודע איך קודם בווינדוס 7) פירמטתי תמחשב הכל סבבה לא עובד לי הנרו אני צריך נרו שיעבוד בווינדוס 7 בלי בעיות אפשר עזרה? זה רושם ההפעלה ניכשלה כי תצורת "זה לצד זה" שלו שגויה http://img38.imageshack.us/img38/1521/89982319.jpg

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Or ei,

אני מחפש דחוף תוכנה לשיחזור מידע אחרי פירמוט.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי, היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדר עכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language .... העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by IG,

שלום לכולם. נכון לעכשו מותקנת אצלי גירסה 9 של שהרידר ואני מחפש תחליף שגם ידע לקורא את הקבצים (כולל הצפנות ואבטחה שונה כמו ששמים בכל מיני חשבוניות- ספקי אינטרנט, כביש 6, סלולארי....) וגם שיהייה קל יותר מהאקרובט. זה לא הגיוני שהתוכנה הזו- שבעיקרון אני לא יכול לעשות איתה שום דבר חוץ מלקרוא מסמכים בפורמט PDF תתפוס מעל ל-200 מגה! תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אני הודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אנטי וירוס חינם ותנו קישור להורדה....

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by tomer_et,

לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Force,

שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by roivago,

המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים