תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה לאחרונה יש לי בעיה, הכניסה לאתרים מסויימים ממש איטית! לגוגל למשל, או איביי, אמזון ועוד כמה... הייתי בטוח שזה משהו שקשור לאינטרנט אבל היום נכנסתי דרך האקספלורר והאתרים עולים מיד. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + האם ישנו תאריך מדויק? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מותאם אישית שחבר קינפג לי ... הווינדוס חוקי לחלוטין אני מדגיש !!! הבעיה היא שככל הנראה יש שם איזו תוכנה או קונפיגורציה באינטרנט אקספלורר שמונעת ממני לפתוח הודעה פשוטה בפורום ספציפי ! להלן פורום טלנירי בשוק ההון http://www.talniri.co.il/forums/forum.asp?id=1 כאשר לדומא נלחץ על הודעה מסוימת לא נקבל שום תגובה מצד הסקריפט לבצע אותה והתוכן לא יראה ... ( לדוגמא אם נעמוד עם העכבר על ההודעה , הסמן ישתנה למעין יד וברגע שנלחץ אנו אמורים לראות את התוכן ... אבל עם האקפלורר שום דבר לא קורה ) יש לציין שהדבר חשוב שכן אני עובד עם הפורום הזה על בסיס יומיומי ... עוד לציין שבפיירפוקס התמיכה לא מלאה וטובה דייה בפורום הנל ולכן אני משתמש באינטרנט אקפלורר ובפיירפוקס בקריאת ההודעו…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי הארדיסק של 80GB, שהיה מחולק ל3 מחיצות, כולן היו בNTFS: כונן C עם 50GB, וכוננים D ו-E עם 10GB כל אחת. היום התקנתי מחדש את winXP. את מה שרציתי לשמור מ-C גיביתי במחשב אחר. D ו-E היו עמוסים בקבצים, והתכוונתי להשאיר אותם ולפרמט רק את כונן C. לפני ההתקנה, במסך שרואים את המחיצות הקיימות, מחקתי בטעות את כולן, וחילקתי את ההארדיסק מחדש ל 2 - כונן C עם 10GB, וכונן D עם 70GB. בחרתי להתקין את XP על כונן C. הוא פירמט אותו והתקין מחדש (fresh copy). (לא הגעתי בהתקנה למסך שבוחרים מתוך האפשרויות אם לפרמט את הכונן בNTFS/FAT, Quick/Full. הוא פירמט את הכונן כחלק מההתקנה) רק אחרי שהוא סיים את ההתקנה ונכנסתי לmy computer, הבנתי את גודל האסון - הלכו 20 GB! עכשיו הוא מראה את 2 הכו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור סרטון באפטר אפקטס ואז להמיר אותו לפורמט DVD כדי שיוצג במכשיר DVD. אני לא צריך תפריטים וכל מיני דברים, רק לשים את הסרטון ב-DVD. בואו נראה אם הבנתי נכון. אני מרנדר באפטר אפקטס קובץ avi לא מכווץ. עכשיו אני צריך להמיר אותו לפורמט DVD. מה דעתכם על tmpgenc authoring works? על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שדרגתי את האינטרנט מ-15 ל-100 מגה ועכשיו הורדתי איזה טורנט על מהירות של כ-8 מגה, 2 דברים ששמתי לב: 1- זה ממש האט את המחשב, לקח לי פי 6-7 מהזמן הרגיל שלוקח לפתוח פיירפוקס נגיד 2- בסיום הטורנט הסטאטוס שלו היה Flushing to disk (72000) וזה גם תהליך שלוקח זמן חשבתי אולי על הגדרות שצריך לעדכן ביוטורנט כדי שיהיה תואם המחשב עצמו אמנם יחסית ישן אבל עד עכשיו עבד מצוין אשמח לעצתכם מה אפשר לבדוק בנושא טיפול בתקלה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-