תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי. כמו בכותרת. יש תוכנה כזאת או אפילו אפשרו תדרך וונדוס? לכבותלהדליק בלחיצה רק את מסך המחשב ? אני יודע שיש אפשרות לכיבוי המסך למשך זמן קצוב של אי שימוש. אבל אני רוצה לשלוט בלחיצה . כי כרגע הלחצנים של המסך לא עובדים לי . לכן הוא דלוק באופן רצוף.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את ה30 ימים ניסיון שלו עכשיו יש שם בהגדרות את הדבר הזה Tune-Up. With OneClick Optimizer NEW Your anti-malware software isn’t slowing down your computer. So what is? Bitdefender OneClick Optimizer is a new feature in Bitdefender Total Security 2015 that automatically speeds up your system and frees up disk space by running every known optimization. All in one click. זה הפירוט שלו לפי האתר שלהם מזה עושה בדיוק? זה טוב למחשב? יכול למחוק קבצים בטעות חשובים או משהו כזה? כלחצתי זה אמר שהוא יכול לפנות 2GB מהזיכרון ולמחוק מלא קבצים שהוא נתן לי רשימה שלהם
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! מותקנת אצלי ESET INTERNET SECURITY 12. משום מה, לאחרונה (חודש-חודשיים) התוכנה נפתחת אוטומטית על חלון סריקה, ובנוסף נפתח הדפדפן על עזרה ל-ESET בנושא סריקת מחשב. בדקתי ברשימת ה-STARTUP, והפקודה לגבי ה-GUI היא כמו שהיא אמורה להיות - "C:\Program Files\ESET\ESET Security\ecmds.exe" /launch /hide ולמרות זאת, בכל הפעלה של המחשב אני צריך לסגור את התוכנה ידנית. אני מעדיף למצוא פתרון מסודר ולא להשתמש באיזה תוכנת מאקרו כדי לסגור את החלונות עבורי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אתחיל במפרט: מעבד- AMD 3800X2 זיכרון- 1G 667 כ.מ- 1950PRO אוקי, אז לפני כמה ימים, הורדתי איזה קובץ שירד על מהירות מקסימלית (300) ולפתע, המהירות ירדה בצורה חדה ל-40... מאז מהירות האינטרנט מידרדרת, וכך גם מהירות המחשב... לדפדפן האינטרנט לוקח כמה שניות ארוכות לעלות, ולאתר אינטרנט כמה דקות... זה פשוט בלתי נסבל... ניסיתי לעשות שחזור (אולי איזה תוכנה שהתקנתי או משהו כזה), ולא עזר.. עשיתי סריקה בקספרסקי והתוצאה הייתה דומה.. כך גם עם בדיקת ספייוורים... עשיתי איחוי.. בקיצור כל תהליך אפשרי שעלה על דעתי... מה אתם אומרים? מה יכול היה לגרום לכזה דבר?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 15:07:18 שכחתי לציין שניסיתי להפעיל את המחשב ללא תוכנות (דרך ה-MSCONFIG) וגם אז המחשב היה איטי..
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-