עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

כבר זמן רב, גולשי אינטרנט רבים (אפשר לומר "רוב הגולשים?") משתמשים בדפדפנים עם טאבים, כאשר הדפדפנים המומלצים הם Maxthon המתלבש על המנוע של Internet Explorer, ו-Firefox הבנוי על קוד פתוח. בד"כ, אני משתמש בכמה אתרי אינטרנט במקביל, והגלישה שלי באינטרנט הפכה לנוחה עד בלי הכר לאחר שעברתי לדפדפן המבוסס על טאבים, במקום לפתוח כמה חלונות של Internet Explorer (כבר שכחתי מה זה Internet Explorer). עכשיו, למה לא להשתמש בטאבים גם בתיקיות הקבצים? אני עובד הרבה עם קבצים שנמצאים בתיקיות שונות, ובד"כ פתוחים לי מספר חלונות של Explorer שבכל אחת מהן יש תיקייה אחרת, כאשר אני עובד על כל התיקיות הפתוחות במקביל (פתיחת קבצים בתוכנות שונות, והעברת קבצים מתיקייה לתיקייה). יש אולי תוכנה שמתלבשת על המנ…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by miniman,

שלום לכולם יש לי טבלת מספרים באקסל שכל כמה תאים הם צבועים בצבע רקע אחר , אני מעוניין לסכם את התאים בעלי הצבע רקע הדומה . אני מניח שזה בעזרת הפונקציה sumif אבל איזה תנאי אני כותב בצבע רקע של התא אשמח לתגובה מהירה מיכאל

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Shlompy,

זה לא מותקן אצלי, אבל מי שרוצה שינסה Ctrl-Alt-A (on a PC) to bring up the first time. After that, ctrl-A or a selection from the "Tools" menu activiates it.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lilian,

אני רוצה לסמן ארוע שבצעתי (ע"י checkbox/ סימון אחר). אני מוכנה לקבל הצעות כגון תוסף ל- firefox או תוכנה לניהול משימות שתרוץ על לוח שנה עם אפשרות הוספת ארועים חוזרים. אולי בכלל יש הרחבה של google לסימון ארועים?... ד"א, התיאשתי מהתוסף- remember the milk (ראו פוסט קודם שפרסמתי לגבי חוסר עדכון יומנים מ- gmail ל- remember thr milk).

5. בויאנמפ מבטלים את הסימון של ה-open duplicate windows איך עושים את זה באפשריות של FF?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

היי, אני נמצא בעיצומו של תהליך ניסיון עם כרום, בינתיים אני מוצא בו כמעט כל מה שיש לי בפיירפוקס בתחום התוספים. בתחום ההתאמה האישית קצת פחות, אבל לחלק מהדברים אפשר להתרגל ולחלק מהדברים יש פתרונות אחרים. מה שלא הצלחתי למצוא לו פיתרון ומטריף לי את הצורה זאת הדרך שבה הדפדפן מסמן טקסט. לצערי הרב כל פעם שאני מסמן טקסט מסויים שחוצה את גבול השורה הבודדות - כרום מתנהג כמו דביל ומסמן את כל רוחב השורה גם אם אין שם בכלל טקסט. זאת בניגוד לפיירפוקס שפשוט מסמן את הטקסט בלבד. אני חושב שפעם גם IE התנהג בצורה המפגרת הזאת, אבל בדקתי עכשיו עם IE 8 ואני רואה שגם אם זה אכן היה ככה - עכשיו זה כבר לא. הדגמה: ככה זה נראה בפיירפוקס (טוב מאוד!) וככה זה נראה בכרום (מזעזע) יש דרך לגרום לכרום להתנהג יו…

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by devek,

אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by noodle,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by udicol,

במסגרת לימודיי במדעי המחשב אנו נדרשים ללמוד על מחשב SRC- Simple Risc Computer. מכונה פשוטה לדוגמא, הממחישה את מבני המעבד, זיכרון, ורגיסטרים. אני מחפש סימולטור למכונה כזו ע"מ לכתוב פקודות אסמבלר פשוטות לצורכי לימוד. מישהוא מכיר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי מידי פעם בעיה שמופיע לי בפייסבוק ובYNET ובעצם בכל מקום שיש פלאש כמו פה http://img2.tapuz.co.il/forums/1_159138028.jpg סימן קריאה כזה ולאחר כמה זמן זה חוזר לעצמו ואפשר להמשיך לעבוד איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by booster,

שלום.נכנסתי למנהל ההתקנים שלי והופיע לי סימן שאלה צהוב לי הגדרה של usb התקנים אחרים. הסרתי את ההתקנה. השאלה שלי האים זה יפגע בחיבור usb ?\ אני צריך להוריד דרייבר ולעשות התקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by shai_123,

יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אורח Si-Nom

זה לכול ה FAN BOYS של פיירפוקס... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144743,00.html

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by nadav275,

שלום לאחר התקנת win xp התגלתה בעיה, שחלק מהכתוב (כמו למשל בדוא"ל נכנס בoutlook) מופיע סימני שאלה וג'יבריש במקום הכתוב בעברית. אני זוכר שנתקלתי בבעיה בעבר ופתרתי אותה, ואני מניח שהנושא גם נטחן בפורום, אבל קשה לחפש ולמצוא ת'רד ספציפי שעוסק בזה. אשמח לעזרתכם נדב

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by moshe_ben_kipod,

איך אני שומר את רשימת האתרים שיש לי בסימניות של הפיירפוקס?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. אני לא יודע מה קרה לFF שלי אבל כל פעם שאני מוסיף סימניה היא נעלמת אחרי שאני סוגר את הFF למה ? איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by wooper,

למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by yonatanph,

האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  23. שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  24. עברתי קצת על האינטרנט והבנתי שהתוכנה Blocklist Manager מומלצת, יש תוכנה שהיא יותר נוחה לשימוש? רציתי לבקש רשימה כתובות IP, כמו כן איפה אני יכול להעדכן את הרשימה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The-Devil,

מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.