עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arik100,

טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, על-מנת לתחזק את המחשב ולשמור עליו, אני משתמש בתוכנות הבאות: אנטי-וירוס Avira Free (גרסא חינמית) Advanced System Care (קנוי וחוקי) IObit Malware Fighter (קנוי, גם כן) Ad-Aware (גירסה חינמית - בעיקר חופר, ולא מוצא כלום) CCleaner (גירסא חינמית) SmartDefrag Spybot S&D בעיני, ניתן לוותר על כמה מהתוכנות, כגון CCleaner ו-Ad-Aware. השאר, כך נראה לי, עושות את העבודה יופי. או שמא אני טועה? בכל מקרה, השאלה היא: מהו סט התוכנות האופטימלי לתחזוקה שוטפת ויעילה של המחשב (ברמת התוכנה)? אני לומד בקורס טכנאי-מחשבים, לכן זה מהדברים הבסיסיים והחשובים שעלי לדעת, כך נדמה לי. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שבת שלום אני מחפש תוכנה לצריבת ISO על דיסק נרו עושה לי בעיות תודה

4. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה לשנות את גודל החלון של דוס בוקס, לפי מה שראיתי ניתן לשנות את הרזולוציה (window resolution) בקובץ ה-options אבל זה מגדיל את החלון וגם את הפונט ואני מעוניין להגדיל רק את החלון בשביל שאני יוכל לראות יותר מידע. כאשר אני פותח דוס בוקס נפתחים 2 חלונות, באחד מהם (החלון הלא שימושי שמשמש רק להצגת הערות וכד') יש אפשרות לגשת למאפייני החלון (קליק ימני על מסגרת החלון) וכאשר אני מנסה לשנות אז מופיעה לי הודעה: unable to modify the shortcut: . Check to make sure it has not been deleted or renamed בחלון שאני משתמש בו אין אפשרות כזאת. windows 7 ultimate x64 מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  5. שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. Started by IG,

שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by alibaba12,

אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל,בבקשה העבירו את זה למקום המתאים היי . אני מנסה בימים אלו להתחיל להבין בנושא הקידוד,ממה שהבנתי עד עכשיו התוכנה virtualdub היא המומלצת. עד עכשיו הדבקתי את התרגום דיי בפשטות והקובץ שהתקבל הוא בערך כ90% מגודל הקובץ המקורי, איך אני יכול לסדר את זה? האם יש אפשרות להצמיד כתוביות מבלי לאבד איכות? אני מחפש מדריך\הסבר כללי למישהו מתחיל על עניין הקידוד,קודקים וכל מה שמסביב אם מישהו מכיר משהו בסגנון אני אשמח

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by matizami,

האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?

10. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

11. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

מה אתם חושבים כדאי לקנות איך המחיר? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=150

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. שלום רב, אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 2011 ,לאחר שדרוג מגרסה קודמת, שכבר לא התאימה לחלונות 7 אמש יצרתי גיבוי (אימאג') חדש, אך משום מה זה לא מופיע ברשימת MY BACKUPS, לעומת כל הגיבויים הקודמים שכן מופיעים. היעד לגיבוי הינו אותו היעד ששימש אותי כל הזמן- דיסק קשיח חיצוני. (יש להדגיש: הגיבוי קיים על הדיסק, רק שהתוכנה פשוט "מתעלמת" ממנו) השאלה- מדוע זה קורה, ואיך גורמים לכך שהגיבוי החדש בכל זאת יופיע ברשימת MY BACKUPS תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by miki891,

יש לי פונטים שקניתי מזמן בשנת 2002 והיתקנתי בחלונות XP פרו.התקנה פונטים עברה בהצלחה.פתחתי תוכנה Adobe Illustrator CS5.1ובדקתי אם קיים פונטים. אבל לא רואה פונטים שהתקנתי אותם.איך מגדירים בתוכנה Adobe Illustrator CS5.1 שיזהה לי פונטים חדשים?תעזרו לי בבקשה יש לי פונטים יפים מאוד. אני צריך לעשות עיצוב פונטים הזה.בתודה מראשמיקיחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שמצלמת את המסך לסרטים שתוכל לקלוט 1920x1200. והכי חשוב שתהיה בחינם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by digixd,

סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by thebenjamin,

שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. כל פעם שאני מנסה לגבות את פיירפוקס, בסיום הגיבוי, התוכנה רושמת שקובץ הגיבוי פגום וקורסת. כל פעם שאני מסנה לשחזר את הגיבויים של פיירפוקס (ביצעתי התקנה נקייה כרגע של פיירפוקס) היא רושמת לי שאיננו מסוגל לגשת לאף אחד מקבצי הגיבויים וקורסת. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by i-pink,

יש לי המון המון דיסקונקיים שאני רוצה שהמידע עליהם יהיה זהה. יש למישהו רעיון איך לשכפל אותם, במקום אחד אחד, לעזות את זה בנגלות של 16 - 8 הכוונה שאני אתקע למחשב 8-16 דיסקונקיים, וזה ישפוך לשם את התוכן במכה, יש לי 2 האבים של 8 פורטים. אשמח לעזרה! התוכנה לא חייבת להיות לחלונות אני עובדת גם עם לינוקס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dog,

התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by dor444,

אני רוצה למחוק את הגירסא הנוכחית שיש לי כרגע של ה-iTunes ואני פשוט לא מצליח.. כשאני נכנס ללוח בקרה>הוספה או הסרה של תוכנות ומנסה להסיר את התוכנה זו השגיאה שמופיעה לי: ניסיתי כל דבר אפשרי ולכן אני פונה אליכם, מאוד דחוף וחשוב לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by wrecker,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים