תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
*** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
זה מה שקורה כל פעם כאשר אני סוגר את מוזילה ודבר שני שהכי מטריף אותי זה שאני לא רואה שום אפשרות לעשות כך : כאפשר אני פותח חלון חדש הוא תמיד נפתח ב מוזילה על MAXIMIZE אין שום אפשר לעשות שייפתח לפי הפעם האחרונה שכיוונתי אותו ? (בערך כ שישית מן המסך כמו שניתן לעשות באינטרנט אקספלורר)
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עברתי מקספרסקי ל NOD32 ...בשביל לגוון קצת עכשיו אני תמיד מקנפג את האנטיוירוס ככה שלא יפעל לי ברקע ולא יעלה עם המחשב ..רק כשאני רוצה לבדוק וירוסים אני מפעיל אותו ידנית (פעם בשבועיים) עכשיו אני לא מוצא דרך לעשות את זה ב NOD32 הזה ! אין אופציה ל "don't start with windows" או משהו דומה....! :-\ מישהו ...? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מסתבר שבפונטים בגודל רגיל, דפדפנים לא מבצעים החלקת פונטים. הבעיה הזו משפיעה על אקספלורר, על פיירפוקס ובעצם על כל דפדפן אחר שמרנדר את הפונטים באמצעות מערכת ההפעלה. ב-ClearType הבעיה נפתרה וכל הפונטים עוברים החלקת קווים (Anti-Aliasing). כדי להפעיל את הפיצ'ר המעולה הזה: 1. פתחו את ה-Display Properties 2. תחת הכרטיסיה Appearance, לחצו על Effects 3. בחלון שנפתח, סמנו האופציה השניה ובחרו ב-ClearType במקום ב-Standard תהנו, Prog.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בשעות האחרונות אני מצליח לקבל לוח שידורים רק של ערוצי YES, בערוצים 10\22 אני מקבל הודעה של no data available למרות שעשיתי גם עדכון ידני של ה EPG והוא הסתיים בהצלחה, ובאתר yestvguide.tv2day.co.il כן מופיעות התוכניות בערוצים האלו. אתמול (ונדמה לי שגם היום בבוקר) הכל עבד בסדר. אשמח לשמוע איך המצב אצלכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רוצים לתרגם מילים מאנגלית לעברית תוך כדי גלישה באינטרנט ובחינם ? מצאתי את הטיפ המועיל הזה ב WIKI של MOZILLA בארץ: http://mozilla.org.il/wiki/index.php/%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9D_%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA כל מה שאתם צריכים לעשות זה לגרור את הלינק מה " התקנת הבוקמרקלט" ל BOOKMARK TOOLBAR שלכם וזהו.... אחרי זה פשוט אפשר לסמן כל מילה באנגלית באיזה עמוד שאתם גולשים בו ובלחיצת כפתור לקבל את התרגום מהמאגר של BABYLON.... דרך אגב, באותו נושא יש הרבה BOOKMARKLETS באינטרנט ל IE, MOZILLA, FIREFOX, פשוט הרבה דברים מגניבים http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&…
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יצרתי משתמשים בPLEX איך אני מעניק גישה לתיקיות מסוימות? לא מוצא את זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום , אני מנהל אתר ,מארח אותו על server 2008 r2 web develop . ישנם משתמשים שלא מצליחים להיכנס לאתר (סימון שהדף נטען ) , אחד המשתמשים ניסה להיכנס מהרשת הבייתי שלו (מחשבים שונים ,סמארט פון וכד.) ובעבר כשהוא היה מאפס את הראוטר וזה היה עוזר (עד הפעם הבאה), גם זה לא עוזר כיום . כל פורט אחר (שליטה מרחוק, פינג , וכו' ) אין בעיה להעזר בשירות מאותה רשת של אותו המשתמשים ... כלומר רק בפורט 80.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופע מוזרה מאז שעברתי ל7 שאני משחק בnfs underground 2 אז אני לא יכול למשום מה לשמור את המקשים שאני רוצה בהגדרות..אני נגיד מגדיר את המקשים שאני רוצה וזה אני יכול לשחק איתם במשחק..וגם אם אני שומר את המשחק..ברגע שאני יוצא ויכנס למשחק שוב אז שוב המקשים יחזרו כאילו הם היו ברירת מחדל.. מה עושים? ניסיתי את התיקיות של המשחק ושל השמירה להגדיר שלא יהיו לקריאה בלבד המשחק מעודכן לגירסה הכי גבוה ניסיתי להסיר ולהתקין שוב..ניסיתי לעשות שחקן חדש..כלום לא עוזר...אני משתגע! מה אפשר לעשות? ???
-
שלום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899638,00.html מישהו יודע משהו לגבי זה? זה באמת מסוכן? כרגע הסרתי את ה flash אבל ככה כמעט כל דף אינטרנט חסר... יש איזה תחליף ל flash שאפשר להתקין בכלל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפוך תוכנה שמותקנת במחשב לקובץ הפעלה. האם יש תוכנה שעושה את הפעולה הזו ? האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לבצע בדרך אחרת ? תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... היום הורדתי את התוכנה ... אבל אין לי מושג בכלום שם ... כאילו מאיפו מתחילים ? מה עושים ? עברתי על כמה מדריכים שהוצאו באתר אבל הם ניראים לא קלים במיוחד... שלא נדבר על המדריכים כן ---> http://www.3dtotal.com/ או שאולי קבצתי למים עמוקים מידיי ולא מתחילים עם מאיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי תוכנה לעיצוב עריכה או משהו בסיגנון בשם FIREWORKS עכשיו אני יודע שזה לא ממש נפוץ כמו פוטושופ וכדומה.. אבל זה דיסק מקורי אז אני די מבואס לא לעשות אם זה כלום ותמיד רציתי לילמוד קצת על עיצוב אבל אף פעם לא התנסתי בזה אף פעם לא עבדתי עם FLASH או פוטוסופ או כל דבר דומה ורציתי לישאול אם מישהו אולי יכול לעזור לי להתחיל להבין להשתמש בתוכנה הזאת וכדומה.. (אני לא מחפש לעשות דברים ממש ברמה גבוה רק סתם לילמוד ולהבין קצת בזה..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה... והיום החלטתי שבא לי לעשות משו... אז עשיתי אז וואלה אם יש לכם הצעות לשיפור והערות, תכתבו אל תתביישו אני יודע שהחתימה ממש פשוטה, אבל אני לא אוהב חתימות מבולגנות עם מלא אפקטים שלא קשורים לכלום...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.
-
-
היי, השאלה בכותרת + האם ישנו תאריך מדויק? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם תגיבו... ה 3DMark_Vantage לא עובד לי... יש לי ויסטה 64ביט (יש לי שגיע בהתקנה ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-