תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
התקנתי Registry Mechanic 7.0 וכשאני מנסה להפעיל הוא כותב לי unicode systems currntley not supported מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
הורדתי הופעת dvd של מטאליקה,במקור ההופעה היא על 2 דיסקים שכל דיסק שכל דיסק הוא 7.5 ג'יגה,מי ששם את זה באינטרנט חתך את ההופעה ל-4 קבצי iso יש דרך שאני יכול לאחד ביחד את ארבעת הדיסקים ל-2 דיסקים כמו במקור?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
<p>הגעתי לשלב שהוא שואל אותי מה שם השרת הנכנס שלך, ומתחת מה שם השרת היוצא (smtp) מה זה אומר?</p><p>דבר שני האם אני יכול לשים 2-3 תיבות דואר בתוכנה הזאת האם יש תוכנה כזאת?</p>
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כולל הדיסקים עם הדריברים שקיבלתי מסיבה כזו או אחרת אני לא מצליח להפעיל סאונד במחשב. הWMP לדוגמא אומר לי ככה: no audio hardware is available שאין לי מושג מה זה אומר... יש לי בעיה של דריבר? אם כן אז מאיפה אני משיג ואם לא אז מה לעשות אשמח מאוד לקבל עזרה....
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-