עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוהבים עיוות תמונות? רוצים להפוך ת'אנשים ליצורים מפחידים מצחיקים ומעוותים? או סתם בשביל השעשוע לצלם חבר , להעביר ת'תמונה שלו למחשב ואז להתעלל בה? למה אתם מחכים הורידו עכשיו את התוכנה הכי מבוקשת בתחום עיוות התמונות - Kai's Super Goo הנדירה להורדה ולוקח שנים עד שמחפשים אותה באינטרנט להורדה לא רק שתוכלו לעוות ת'תמונה אלא גם תוכלו לגוון את העיוות מתוך מבחר רחב של גוונים וגם תוכלו להתעלל בה עוד יותר עם אפשרות מיוחדת לשינוי כל דבר בה החל משינוי צורות והגודל של חלקי הראש והפנים של האיש בתמונה ועד להוספת פריטי לבוש מצחיקים לאותו האיש הזה בנוסף התוכנה מביאה איתה כמה דוגמאות של תמונות מוכנות של אנשים באותה האפשרות הזאת עם או בלי בפרטי לבוש שכל מה שנישאר לכם לעשות : לעוות אותן ו…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  2. Started by newyork3,

שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by coron10,

מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.

5. התקנתי ACE MEGA CODEC והוא בא ביחד עם media player classic גירסה 6.4, הבעיה היא בצפייה בקובץ MOV. קיבלתי איזשהו ERROR לגבי FOURCC... האם אני צריך QUICK TIME בנוסף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. פורסם שפיאר פוקס יצרו את הדפדן הנ"ל עד סוף 2010 ? משהו יודע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי. אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים. מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה. גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר. אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו. זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון. יעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. גלשתי באינטרנט (אין לי פאייר וול) ותוך כדי גלישה משהו נכנס לי למחשב, הוא שינה לי את הרקע של השולחן עבודה לרקע כחול כזה עם הודעת fatal error. וגם שינה לי את ההגדרות בהגדרות תצוגה של המחשב, אני מתכוון איפה שמחליפים שומרי מסך וכו'. אין לי הוא העלים את הלשונים theme, wallpaper ואולי עוד אחד או שניים (אפשר לראות בתמונה) הרצתי סריקה עם האינטי וירוס קספרסקי והוא מאצ וירוס, והמליץ למחוק את הקבצים. חלק מהקבצים הוא לא יכל למחוק אז אני נכנסתי דרך סייף מוד ומחקתי ידנית. עכשיו אני יכול לשים רקע בשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות נגד הדבר הזה?? זה קרה למישהו ויכול להמליץ על אנטי וירוס שיוריד אותו או דרך להעיף ולסדר את מה שהוירוס עשה תודה הינה התמונה http://img241.echo.cx/img241/8441/1232…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by alexei,

אני מחפש תוכנה שקוראים לה מיוטורנט (לא יודע בדיוק איך מאייתים) מישהו יכול להביא לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

אהלן חבר'ס, שמעו האימיול לא מתחבר לי. הוא רושם לי Connecting במשך שעה, ולא קורה כלום. זה קורה לי גם בגירסא החדשה של האימיול (0.49C) וגם בישנות יותר. בבדיקת פורטים שאפשר לעשות בהתקנה, הוא רושם לי שהבדיקה נכשלה. ניסיתי לכבות גם את האנטיוירוס וגם את הפיירוול, וזה לא עובד. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by talisman,

שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?

12. כלומר תוכנה שמקליטה כל דבר שיוצא מהכרטיס קול שלי....למשל עם אני שומע שני שירים ביחד שתקליט אותם מעורבלים..או אם אני מדבר שיחת קול עם מישהו אז שהיא תוכל להקליט אותה...הבהרתי את הנקודה...אז מכירים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Alex89,

משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by papushka,

אני מנסהל פתוח עם התכנה הזאת סרט וזה אומר לי cannot render the file התכנה הזאת לא טובה בשביל סרטים? אם לא אפשר אולי תכנה שכן טובה עם קודקים תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by shaykap,

אני רוצה לעשות גיבוי למחשב בעזרת קובץ ghost שיישב על דיסק, אם עושה את הקובץ למחיצה נפרדת הוא מגיע לגודל של יותר מ 1.5 גיגה אני משתמש ב partition magic . איך אני מחלק את הקובץ בעזרת התוכנה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by eytan243,

שלום הביאו לי אני לא יודע עוד איך להגדיר את זה אבל קיבלתי שני דיסקים ללימוד סינית של חברה בשם rostta stone צירפתי קישור לאתר החברה לא מצאתי אפשרות לפתוח את הקבצים לעזרתכם אודה ! http://www.rosettastone.com/en/individuals/languages/chinese?a=b

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by lior505,

ישלי שלושה דפדפנים במחשב פייפוקס chorme ו הרגיל ואני לא רואה אתרים בפייפוקס ובCHORME רק ברגיל למה?? כאילו בהם אין לי אינטרנט וברגיל יש וכל השאר עובד רגיל במחשב מה עושיים?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Cyron,

יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. שווה לשדרג?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by BURTON,

שלום לכולם המורה שלי לצרפתית התעקשה שנעשה עבודה במחשב וכידוע בצרפתית יש אקסונטים הייתה לי פעם מורה לצרפתית שחילקה לנו דפים שבהם היו כתובות קומבינציות של מקשים שהיו נותנות בוורד אות עם אקסונט מעליה מה לעשות שאיבדתי את הדף... מישהו יכול להגיד לי את הקומבינציות האלה או להפנות אותי ללינק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.