תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, בשנה האחרונה אני מקבל דואר זבל בכמויות עצומות מצאתי תוכנה מצויינת, SPAMFIGHTER, אבל הגירסא החינמית מוסיפה חתימה מעצבנת לכל מייל שנשלח. מישהו מכיר חלופה לתוכנה זו? תודה
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמספר לי קבצים אוטומטית לפי התיקיות שהם נמצאים בתוכה. כלומר: אם יש לי 3 תיקיות: Chopped Body Parts In Alphabetical Order, Nuclear Love ו-Elders of Sobriety ובתוך התיקיה Chopped Body Parts In Alphabetical Order יש שתי תיקיות: Killers of the 4th Dimension ו-Nihilistic Overdose אז כל הקבצים בתוך Killers of the 4th Dimension יקבלו את הקידומת 01, כל הקבצים בNihilistic Overdoseיקבלו 02 ואז כולם בNuclear Love יקבלו את הקידומת 03 וכו' או לחילופין, Killers of the 4th Dimension יקבל את הקידומת 011 (יעני התת-תיקיה הראשונה בתיקיה הראשונה), Nihilistic Overdose יקבל 012, ואז Nuclear Love יקבל קידומת 02 תודה לכל המעוניינים
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בWord 2010 לגרום למספור שיקשר בין תיבות טקסט שונות? אני מנסה להוסיף מספור ע"י שדות אבל בכל תיבת טקסט המספור מתחיל מחדש. :s05:
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי שער ותוכן עניינים. השער הוא עמוד אחד, התוכן עניינים הוא 32 עמודים. התוכן של העבודה מתחיל בעמוד 34. אני רוצה למספר כך שעמוד 34 יהיה כתוב עליו עמוד 1, עמוד 35 יהיה כתוב עליו 2 וכו. אני מנסה לעשות את זה מעל לשעה וחצע ולא מצליח. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר לי ברירת מחדל למספור העמודים כך: העמוד הראשון לא ימוספר. מספר העמוד יראה כך: -2- (בין שני מקפים) במרכז הכותרת העליונה. יש דרך לשמור את זה בקובץ NORMAL.DOTM? שברגע שאוסיף עמוד למסמך יתווסף לו מספר לפי ההגדרות שלי ??
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם תוכנה פשוטה כזאת מאוד קטנה שמאפשרת לפתוח כמה ICQ בו זמנית.. מישהו מכיר?
-
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
כאשר מופעלת הסריקה המתוזמנת שהגדרתי ב-Windows Defender (ואני חושב שזה קורה גם כאשר אני מפעיל סריקה ידנית), יש כמה בעיות: 1. משך זמן הסריקה נמשך מעל לשעה (מגיע לפעמים לשלוש שעות, לשם השוואה: ל-Malwarebytes Antimalware וכן SUPERAntiSpyware, לוקח כחצי שעה לסרוק את שתי המחיצות של הדיסק הקשיח שלי (C ו-D)). 2. כאשר אני פותח את חלון הסריקה של Windows Defender בעת ביצוע סריקה, בטור "שעת התחלה" מוצגת השעה הנוכחית במקום שעת תחילת הסריקה ובטור "זמן שחלף" מוצג הזמן שחלף מרגע פתיחת חלון הסריקה במקום את הזמן שחלף מרגע תחילת הסריקה. פתחתי דיון זהה בפורום התמיכה של מיקרוסופט, והם מתנערים מכל אחריות ולא עונים לעניין (מתנהגים כמו ב-FXP). לכן אני פותח את הדיון גם פה, כי הפורום הזה הוא בר…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב נתחיל! דבר ראשון אני לא יכול להכנס ל properties בדסקטופ דבר שני אני לא יכול להכנס ל add\remove דבר שלישי אני לא יכול להכנס setup hoem or small office netowrk דבר רביעי כשהמחשב עולה אז אני לא רואה את האייקונים שעל הסקטופ אני צריך להכנס למנהל משימות ולכבות תהליך בשם msupdat.exe\winupdate.exe תמיד זה אחד מהתהליכים מקוהו שתוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם יש כמה בעיות שניסיתי להתמודד איתם אבל ללא הצלחה - דברים מעצבנים לאללה 1. קודקים -- יש לי חבילת קודקים מצויינת(אני יודע כי אני עובד איתה הרבה זמן ללא בעיות), העניין הוא שאני לא יכול להריץ סרט,כל סרט בתכנה כלשהי רק אם אני נכנס דרך ה-MC 2.לא מצליח להוסיף תיקיות לחיפוש קבצים ב-MC: לסרטים אני לא מוצא איך להוסיף עוד ומוזיקה הכנסתי והוא לא מראה ת'שירים 3.כשכבר רואים סרט - אז יש זום שכתוב עליו 2 ואפשר לפי החיצים שבתמונה למתוח לכל הכיוונים, אבל אני לא מצליח והוא סתם מותח לי לרוחב 4.ב-WINTV אני רואה טלוויזיה מצויין, ב-MC הוא מצא את כל התחנות אבל כל פעם הוא נכנס לשנייה לאיזו תחנה, שומעים קול (ממש לשנייה) אבל אין תמונה 5.איך לעזאזל מעבירים קדימה\אחורה בסרטים?! אני…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird: 1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה. 2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות: א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר) ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות. ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר) איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו? נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחר העדכון האחרון משהו השתבש 1. זמן טעינת עמוד מאד ארוך 2. לאחר זמן שימוש העברית לא מתפקדת על אף שהאייקון בר מראה HE 3. התוסף ADBLOCK לא מתפקד על אף שהוא מסומן בהגדרות ב-V = מופעל הבעיה נפתרה ע"י התקנה חוזרת וזמן הטעינה השתפר באופו משמעותי זמן טעינת העמוד הראשי של האתר עומד על כ-15 שניות !!! עדיין טעון שיפור יש מי שמכיר את התופעות הנ"ל יחד עם פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כבר במשך חודשים זה ככה ניסיתי הכל MALWARE כל התוכנות SPY, Ccleaner פשוט לא עובד כלום יש לי בעיה שכל כמה שניות כשאני עושה הדבק זה מדביק לי כתובת של לא יודע הנה : http://www.angelbux.com/view.php?ad=2070 רואים? כל הזמן זה עושה לי את זה אני מעתיק משהו וכשאני עושה הדבק זה משזה עושה לי גם בלי להעתיק זה עושה לי את זה זה משגע אותי פשוט אל תלחצו על זה זה נותן כסף לזה שבנה תוירוס או משזה לא יהיה תודה לעוזרים ד"א יש לי עוד בעיה כשאני נכנס למחשבון אז זה עושה לי ארור וכמובן לא נכנס... הנה הארור (EROR) '>http://www.siz.co.il/"] תודה לעזורים! בנוסף האינטרנט שלי בזמן האחרון מאד איטי אני חושש שגולשים לי באינטרנט לכן אני רוצה לבטל את הראוטר האל חוטי הסוג של הראוטר שלי הוא TL-WR642G 1…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי OUTLOOK 2016. RETAIL. מהו מספר ההתקנות האפשריות על פי הרישיון ? האם התקנה חוזרת על אותו המחשב נספרת כהתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-